Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - Zatlers pagaidu dzīves vietai lūdz nelielu dzīvokli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ano
a
Vins ir vienigais ,no visiem bijusajiem LV prezidentiem,kurs dzivojis uz taupibas rekina sev.Beidziet tacu skandinat par to,ko jus neziniet.
vasja
v
nez vai asv prezidentam pienākas dzīvesvieta. vai putinam. kaut kads viduslaiku likums
Pareizi saki > .pirms 21 minutēm
P
Pareizi saki, ka tauta REDZ, ka: 1) Zatleru ģimenes īstajam dzīvoklim Brīvības ielā veikts EIROREMONTS par valsts līdzekļiem. Vai ta platības 140 kvm ir par mazu, lai "pagaidām" mitinātos SAVĀ dzīvoklī ??? 2) Izbrīna, ka pēc 4 gadiem pēkšņi uznākusī LĒKME uzsākt sveikt jaundzimušos Latvijā! Tas no nodokļu maksātāju naudas izmaksā vismaz 35 000 Ls... Tāpēc nesaprotama liekas izlikšanās par tautas naudas lielo taupītāju ...
d.
d
Zatlera kungs-neklausieties taas kengas,ejiet savu izdomaato celu un jums izdosies! tauta visu redz!
mala
m
pareizi biedri Zatler ! ceru,ka arī ārsta prakses laikā nošmaukto atdosiet valstij. visi cīņā pret oligarhiem! tauta visu redz! ziņojam,biedri,par Zatlera zākātājiem! lai dzīvo darba tauta! atņemsim oligarhiem salaupīto! UZ CĪŅU MOSTIET DARBAĻAUDIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 1
  • 3
?
?
ZATLERU PRASA IZSAUKT UZ LR AUGSTĀKO TIESU, KĀ LIECINIEKU. „ALĒNA DELONA MIESASSARGS PAR ĀRSTU KĻŪDĀM PRASA 300 TŪKSTOŠUS NO TRAUMATOLOĢIJAS UN ORTOPĒDIJAS SLIMNĪCAS.”
Oskars
O
Bet kāpēc Ulmanis turpina negodigi saņemt no manas Latvijas KASES lielu naudu ??????? Vai viņam KAUNS nav !!!!!!!
vairis
v
priekšvelešanu reklāmkampaņa turpinās:) sekli sekli daktera kungs:)
pope
p
Nja, Populisms prastā veidā. Skaidri orientējas uz lumpanizēto elektorātu.... Un kā tad bija ar stikla ūdens sienu jūrmalas rezidencē? Tas Mr Pieticībai neizraisīja pastāvīgu nelabu dūšu visus četrus gadus, bet viņš to varonīgi pārcieta un tikai pastāvīga aizmiršanās no realitātes domās par tautas labklājību, cīņu ar oligarhiem, tiesiskumu un atklātību ļāva viņam pārciest šo brutāli uzspiesto likteņa netaisnību stikla ūdens sienas izskatā .... Anekdote gatavā...
smieklīgi
s
nu riktīgi var ierēkt -populists , nu ne ar ko neatšķiras no iepriekšējiem , jā tautai grūti.
moins
m
V.Zatlera kungs! Sakiet lūdzu, vai Jūs "aplokšņu karstumā un zoodārza skurbumā" neesiet aizmirsis, ka Jums ir gana labs "pagaidu Miteklis" Brīvības ielā?! Vai Jums nebūs gana labi ar Tautas sarūpētiem labumiem: exprezidenta superpensiju; luksus apartamentiem, premium klases auto utt. Vai nepietiks blefot!
Panckariņš
P
Protams, ka 1200 Ls. ir pāmērīga nauda, ja ņem vērā, ka veselu pusotru gadu prezidentem taisīs ilgstošai lietošanai milzīgu dzīvokli ar visām ekstrām, kas pārsniegs VVF dzīvokļa izdevumus. Lai dzīvo savā dzīvoklī Brīvības ielā Nr.100, kas ir pilsētas centrā un vairāk kā 140 kv.m. liels. Ja V.Z. būtu patriots, viņš atteiktos oficiāli no valsts garantētā dzīvokļa. Arī no apsardzes, sekretāres un auto viņam jāatsakās, ja grib godprātīgi taisīt politisko karjeru. Politiskās kustības organizētājs, kuru apsargā, nodrošina valsts ar auto, sekretāri, šoferi nav līdztiesīgs pretinieks pārējiem politiskajiem spēkiem, kuri piedalīsies 11.Saeimas vēlēšanās un kuriem pirmsvēlēšanu izdevumi ir ierobežoti.
bimbam
b
Komentārs vietā! Ja "prezidenta" kungam būtu kas paurī, tad tieši tā viņš arī darītos, taču acīmredzot gudrība nav viņa stiprā puse! Ja no šī kunga vairāk nekas nenāks laukā kā žēlabainā purpināšana par oligarhiem un ciām nebūšanām, viņu ātri vien ieslaucīs vēstures mistkastē, kur viņam manuprāt šā vai tā ir īstā vieta!
  • 2
  • 2
NRA kolektivs
N
Mūsu mīļie lasītāji. Nav viegli to šobrīd atzīt, taču NETICIET NEVIENAM NRA RAKSTĪTAM RAKSTAM, pat ne burtam. Tā vienkārši nav Taisnība. Esam noguruši no spriedzes rakstot tendenciozus viedokļus un intervijas. Nav viegli pa naktīm sarakstīto saskaņot, lai Aivaram tas patiktu. Visu dienu jāseko līdzi komentāriem un jārada pozitīvs iespaids par Aivaru, nomelnjot Zatleru un viņa piekritējus, ne jau tikai NRA portālā, tas būtu sīkums. Visos, visos ziņu portālos jācenšas Aivaru attēlot kā pozitīvo varoni. Arī par Andri un Aināru nevaram aizmirst, jābūt solidāriem, viņiem tāpat ir grūtibas ar atbalstu. Bez tam visās Zatlera un Sipenieces runās, rakstos jāmeklē stila un gramatikas kļūdas. Tāpat nav viegli atrast personas, kas par naudu gatavas pat velnam atdoties. Mēs atradām Edvardu Ratnieku, kurš gatavs pat zem vilciena gulties. Bet arī vilciens mums pašiem jāstumj. Žēl mums Aivara, kaut arī līdz nemaņai pārbijies no Sorosa, viņš tāpat kā Andris un Ainārs ir nolēmis CIETI palikt savās pozīcijās. Aivars cer ka no sorosiešiem izdosies aizstāvēties ar ziediem bruņotu pensionāru un tuvo austrumu algotņu palīdzību , jo vietējie ir pārdevušies tieši Sorosam. Redzot ka situācija var attīstīties pat līdz pilsoņu karam, mēs nespējam vairs klusēt. Patiesībā sirdī mēs esam kvēlākie Zatlera fani. Mēs ceram ka kādreiz, plaukstošā no korupcijas brīvā Latvijā strādāsim patiesi neatkarīgā presē. Līdz šim saņemto Lemberga stipendiju ziedosim portālam manabals.lv Ar patiesu cieņu Kristaps, Ritums, Elita, Māris, Jānis, Juris, Šmuris, Milda, Berta, Zita, Rita, Kārlis Krēsliņš, Andris Bērziņš un pārējie komentētāji.
NRA kolektivs
N
Mūsu mīļie lasītāji. Nav viegli to šobrīd atzīt, taču NETICIET NEVIENAM NRA AUTORRAKSTAM, pat ne burtam. Tā vienkārši nav Taisnība. Esam noguruši no spriedzes rakstot tendenciozus viedokļus un intervijas. Nav viegli pa naktīm sarakstīto saskaņot, lai Aivaram tas patiktu. Visu dienu jāseko līdzi komentāriem un jārada pozitīvs iespaids par Aivaru, nomelnjot Zatleru un viņa piekritējus, ne jau tikai NRA portālā, tas būtu sīkums. Visos, visos ziņu portālos jācenšas Aivaru attēlot kā pozitīvo varoni. Arī par Andri un Aināru nevaram aizmirst, jābūt solidāriem, viņiem tāpat ir grūtibas ar atbalstu. Bez tam visās Zatlera un Sipenieces runās, rakstos jāmeklē stila un gramatikas kļūdas. Tāpat nav viegli atrast personas, kas par naudu gatavas pat velnam atdoties. Mēs atradām Edvardu Ratnieku, kurš gatavs pat zem vilciena gulties. Bet arī vilciens mums pašiem jāstumj. Žēl mums Aivara, kaut arī līdz nemaņai pārbijies no Sorosa, viņš tāpat kā Andris un Ainārs ir nolēmis CIETI palikt savās pozīcijās. Aivars cer ka no sorosiešiem izdosies aizstāvēties ar ziediem bruņotu pensionāru un tuvo austrumu algotņu palīdzību , jo vietējie ir pārdevušies tieši Sorosam. Redzot ka situācija var attīstīties pat līdz pilsoņu karam, mēs nespējam vairs klusēt. Patiesībā sirdī mēs esam kvēlākie Zatlera fani. Mēs ceram ka kādreiz, plaukstošā no korupcijas brīvā Latvijā strādāsim patiesi neatkarīgā presē. Līdz šim saņemto Lemberga stipendiju ziedosim portālam manabals.lv Ar patiesu cieņu Kristaps, Ritums, Elita, Māris, Jānis, Juris, Šmuris, Milda, Berta, Zita, Rita, Kārlis Krēsliņš, Andris Bērziņš un pārējie komentētāji.
Pārliecība
P
Ņemiet piemēru no Zvirbulēna ! Izskatās, ka šis nemaz nav noguris. :))
  • 0
  • 0
Malači Neatkarīgās RA žurnalisti
M
Prieks par jums,ka jūs tā visi kolektīvi mēģiniet izrauties no Aivara ķetnām un nostāties uz attīstītās žurnalistikas takas un labi ka jūs gribat ievērot žurnalistu ļegaartis un ētiku.
  • 0
  • 0
lai taupītu savu dzīvi
l
Jāatgriežas pie ārsta darba.
baca
b
Mūsdienā to sauc par PR. Tas nozīmē atrast "kaut ko", ko var pasniegt pozitīvi vai tendenciozi. Tas var būt pat sīkums, piemēram politiķim iesviežot "papīrīti" miskastē un nevis nometot to uz ielas, mēs varm teikt, ka "šis politiķis" rūpējas par apkārtējo vidi un ir "zaļi" domājošs. Taču es gribu pateikt, ka jebkura ziņa ir jāuztver kopumā, "filtrējot", un "jālasa starp rindām". :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas