Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Zatlers piedāvā "kompromisu" par tautas tiesībām atlaist Saeimu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dziņa
d
Jā,prezident,vai tev ir tiesības pajautāt Ģenerālprokuroram Maizītim kāpēc vienīgi viņš neko nav dzirdējis par to ,ka Saeima zog.Kad prezidents izteica savu viedokli pēc Vecrīgas grautiņa,tad es sapratu,ka viņš ir nostājies agresoru pusē.Tādejādi parādot ,ka arī viņš domā,ka valstī zog Saeima.Vai prātīgāk nebūtu lūgt paskaidrojumu Ģenerālprokuroram.Lai viņš konkrēti nosauc zagļu uzvārdus.Man tie ir jāzin.Nezinot ,man nav tiesību iet pie urnām.
klucis
k
Klucim.Zane Daudziņa teica: Valsts labā esmu gatava sajozt jostu.NRA žurnālā MĒS.
klucis
k
Licis nu tai Satversmei mieru.Būtu izstudējis Obamas runu.Būtu padomājis,ka derētu izvirzīt Lāčplēša ordenim jauko aktrisi Zani Daudziņu.Jo viņa dara Prezidenta darbu-viņa vairo prieku kalpot Latvijai.Šī prezidenta darba darītāja saka :Valsts labā esmu gatava sajost jostu.Partijas stīvējas par katru nevienam nevajadzīgu ministriju.Draņķi neatkāpjas no partiju barotavām.Viņa kā brīnums peld pret mēslu straumi .
konstantīns
k
Neviens nav gudrāks par Pēteri.Tikai prezidents ar vilcienu sen nav braucis.Es arī nebraucu.Jo sSatiksmes ministrs ir šlesers,bail,ka nenolaupa pēdējo.Ļaudis stāsta,ka viņam esot kleptomānija smagā formā.Viņš pat citreiz vakarā,kļūdas dēļ,izģērbj pliku savu Inesīti,domādams ,ka tā ir tauta.
lotiņa
l
Tā arī man netika skaidrs ko Saeima nogrēkojusies,ka tā būtu jāatlaiž.Ko valstij dos ši nedrošiba.Es vairāk sliecos domāt,ka Saeimai ir jādara savs darbs ,ko tai ir uzticējuši vēlētāji.Drīzāk ir jāaicina tauta nopietnāk strādāt pirms vēlēšanām,lai pēc Dienas nebūtu viss jāsāk no jauna.Valstij būtu daudz lētāk,ja tā nomainītu neko nedarošo Ģenerālprokurors un tikpat slinko KNAB.Ja visi saka ,ka zog.bet ne Maizītis,ne KNAB neceļ ne ausu.,tad taču jāmaina viņi nevis Saeima?
Auzās
A
Kādi kompromisi?! Un ja viņi izpildīs tos uzdevumus līdz 31 martam, bet pēc tam labos un labos gadiem? Kāpēc pazuda vajadzība pēc *jaunajām sejām*, tas ir vislabākais risinājums. Nost ar visiem, ar sievām, meitām, šoferiem un dēliem. Cik var muļļāties un stiept gumiju?
un vēl pāris gadus
u
var diskutēt par %.. bet dzirnas maļ un maļ..
satversmes tiesas tiesnesis
s
priecājos par zatlera iesniegtajiem grozījumiem un ja saeima nepiekrīt lai zatlers izsludina tautas nobalsošanu tāpat kā kādreiz Vīķe ar drošības likumu tā tak var darīt ja nemaldos????
K-K
K
... Ar Jusu iniacativi, sanemot no AN un ES fondiem Jusu pieprasito financialo palidzibu, valsts talakai un jau kritiskai politiskai un ekonomiskai attistibai, radiet un izvediet lidz galam tacu Latvija politiski un etiski normalu situaciju, kas novestu pie tautai labveligu iznakumu gaidamas arkartejas velesanas !!!!
leedija
l
Ko var nemties..labak butu domajusi,kaa palidzet valstij krizi parvaret..Tiesam sak uz korki vilkt..es balsosu par visu Latvijai,jo vairak nav par ko-tie vismaz naivi puikas,vismaz ies karot par LV.Zinu Raivi Dzintaru no dzives,vienaa solaa nedaudz sedejam,to ka latvietis sirdii tocna.Vienigi Sudraba deretu premjera amata,jo vina tiesam nenem,bet vina nav pasnavniece,soreiz par nozelu!!!!!!
hosa
h
Zatlers ar saviem kompromisiem jau ir tuvu Mahatmam Gandijam.Jus redzesiet.Vins mus visus izvediis.
Vuarzazi
V
Ar likumu aizliegt brivdienu laikaa organizet balsosanu !!! Taa bija shmaukshanas.
Pilsonis
P
Augusta referendums tieši pierādīja, ka 600 000 ir pavisam reāls skaitlis!
lūriķis
l
Nu baigi jau prasās pēc "stingrās rokas",nez kurš tad sāks Mareks,vai kāds no militārajiem,pretīgi skatīties,bet lasīt vēl pretīgāk.Baigi skumji,ka nav cilvēka kuram uzticētos,kurš varētu pateikt -lecam akā ,un visi lektu līdz,bet varbūt arī labi ,ka nav,jo ja netici nevienam,tātad netici arī pats sev.
bi
b
ir steidziigi jaatlaizj SII Saeima(atraakais variants, lai cik tas arii nebuutu diivaini ir TP ierosinaatais!) un par Likumu, kaa pilsonjiem atlaist Saimas, ja taas neattaisno vinju uzticiibu ir jaalemj NAKAMAJAI saeimai, nevis siem POLITISKAJIEM liikiem!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI

Valsts prezidenta ierosinātā Satversmes grozījumu redakcija

Latvijas Republikas Satversme (www.likumi.lv)

NOSKATIES VIDEO

V.Zatlera piedāvātie Satversmes grozījumi



Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas