Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Zatlers vēlas premjeram brīvākas rokas ministru izvēlē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Paltraku Vilis
P
U nih 2 pasporta potomu, čto v Latviju prišli tvoi zemļaķi v fufaikah i priņesļi kommustičeskuju zarazu, a potom zdes nadelali svoih detej , v tom čisle i tebja, čučelo!
vecenīte
v
bez saskaņošanas ar partijām diez vai sanāks, tad jau tām arī nebūs nekādas vēlmes balsot un arī no tām nevarēs prasīt nekādu atbildību Patiešām, kam kāda interese par valsti? Un kā tad viņu atbildība izpaužas? Un kā tā prasīšana izpaužas? Tāpēc jau jāmaina tie spēles noteikumi.
lauķe
l
Tu vēl aizmirsi īpašo uzdevumu ministru, un tur nu neaizvietojams būtu Nasingspešals!
Ēnu kabinets
Ē
Premjers -Lembergs 1. Finansu ministrs - Kargins 2. Ekonomiks ministrs - Krasovickis 3. Labklājības ministrs - Lavents 4. Aizsardzības ministrs - Veldre 5. Reliģijas lietu ministrs - Šļesars 6. Iekšlietu ministrs - Emsis 7. Lauksaimniecības ministrs - Roze 8. Kultūras ministrs - Lagzdiņš 9. Izglītības ministrs - Kalvītis 10 . Tieslietu ministrs - Šķēle 11. Sporta ministrs -Segliņš
Q
Q
bez saskaņošanas ar partijām diez vai sanāks, tad jau tām arī nebūs nekādas vēlmes balsot un arī no tām nevarēs prasīt nekādu atbildību
Bum-bum
B
Zatlers pareizi runā. Jācer, ka partijas viņu neuzmetīs. Šādi aicinājumi var jūtami satricināt savējo sistēmu un apgrūtināt naudas maisu ierasto kustību.
izbijis valsts patriots
i
Šoreiz tu kļūdies es esmu no pilsētas ar rītdienu Vārdu es nesaukšu. Vispār Lembja antifāns
d3o
d
Ar JL vai bez - tāpat TP būs koalīcijā un lems kā vajag. Te līdzēt var tikai ārkārtas vēlēšanas, kad TP (un Co) pilnībā paliek aiz borta...
Greca
G
Ta jau labāk lai Šlesers valdībā nekā Repše !! Vāks būs ar to repši, ja būs tak atkal pārtrūks jel kāds saprētīgs darbs !! Voldi attopies !
maija
m
Tik ilgi jau ir ļauts vadošajai koalīcijai (tai skaitā TP) izpausties un rezultāts ir - esam pie sasistas siles. Nu beidzot laiks JL rādīt ko viņi varētu darīt lietas labā. Ja prezidents to nesaprot, tad gan būs ziepes.
Pavlix
P
"...E. Zalāns pēc tikšanās ar Valsts prezidentu izvairīgi runāja par valdības darāmajiem darbiem un iespējamo koalīcijas sastāvu..." tipiski TP.
Spele
S
Kas tur nepareizs? Vai tāpēc, ka to Zatlers teica?
Jānis
J
Zalānu, nē ! Ko viņš izdarīja ministra krēslā? Kur bijis un kādu novadu pazīst, izņemot Kuldīgu? Vai TP patiešām nav labāka kandidāta ? Iznīkst oranžie gan Ukrainā, gan Grūzijā, gan Latvijā un ASV....
Mildiņa
M
Būs Dombrauskis premjers. es jūtu, ka būs, bet viegli viņam neies, jo balsu saeimā maz. lai gan 23 balsis arī ir labi!!!
Ausma
A
Ko te kāds purkš par Zalānu - aizmirstiet?! Vai jums nepietiek ar TukloPartijas savārītiem mēsliem? Ja kāds nezin, TukloPartija, pateicoties grūtgalvīšiem vēlēetājiem, ir pēdējās trīs Saeimās bijusi valdībās un viena no visvairāk balsis guvušām. Vai kāds var pateikt - kas TukšPartijai traucēja nodrošināt Latvijas pilsoņiem pārtikušu dzīvi? Ir vairāk kā dīvaini, ja kāds vēl grib ministru prezidentu no bankrotējušas partijas. Ja kas, šobrīd tik 2% balsotu par TukloPartiju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

PRASĪBAS KANDIDĀTIEM

Personai, kuru Valsts prezidents uzaicinās veidot nākamo valdību, ir  jādod savs redzējums:

  • par MK reorganizāciju un kādā veidā un cik ātri varētu nodrošināt ar MK saistītu grozījumu ( izmaiņas Ministru Kabineta iekārtas likumā) pieņemšanu Saeimā pirms jaunās valdības apstiprināšanas,
  • par savu un atbalstošo partiju gatavību dot rīcības brīvību Ministru prezidentam MK locekļu izvēlē,
  • par vienošanos ar Starptautisko valūtas fondu un Eiropas Komisiju  izpildi, kā arī attiecīgo budžeta kritēriju ievērošanu,
  • par tautsaimniecības stimulēšanas plānu (piemēram, uzņēmējdarbības un eksporta veicināšana, struktūrfondu izmantošana, darba vietu saglabāšana u.c.).
  • par turpmākās sociālās stabilitātes sabiedrībā nodrošināšanu,
  • par valsts pārvaldes reorganizāciju un samazināšanu,par veselības aprūpes sistēmas un izglītības reformas plāna izstrādi un īstenošanu.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas