Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Zatlers vēlas saprast, vai partijas ir gatavas vienoties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ar ko ar zagli šlesaru, zalan
a
slakteru ģimeni.................kā var godīgs cilvēks vienoties ar zagli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vajag.
V
Jāaicina būs Vaira Vīķe Freiberga ,lai ieved valstī kārtību.Viņai bija gudrība un spēks , viņai bija garīgi atvērtas acis,un viņa zināja un redzēja ko un kā jādara.Vaira nāc atpakaļ.
Prezident
P
Ātrāk sameklē Ķīnā kādu advokātu.Kā viņš kaut vai vienam Šlesera Astoņkāja taustēklim uzliks maigu virves gabaliņu,tā Šlesers momentā aizlaidīsies uz savu etnisko dzimteni.Un pārtrauks apzagt naivos letiņus.
cangalls
c
Man arī liekas.ka attiecības ir citas .Man domāt ,ka Šlesers zog par visu mūsu valsti.Kur iet pāri ēbrejs Lešinskis-Šlesers,tur pārējiem vairs nav ko zagt.Kas nāk aiz šī zagļa,tas automātiski kļūst svēts.Tāpēc jau ēbrejs Šlesers sevi sauc par kristīgu partiju,jo viņš rada kristīgos.
dāvis
d
Pirms sāk pārbīdi,visām partijām vajadzēja apņemties likvidēt Repšes iedibināto valsts izzagšanas shēmas caur padomēm.Mēs aizņemamies naudu,lai Šlesers to momentā varētu izdalīt saviem rokas puišiem.Cik viens žīds var zagt?Būtu kaut santīmus atstājis tautai.Nolādētais sātanists.
leģionārs
l
Jūs esat viens juceklīgs mistrojums.... astraloģija ar asranomiju, ezotērika ar reliģiju... viss vienā maisā!!!
Lelle
L
Ko uztraucies?! Viss notiks kā zvaigznēs rakstīts...šitie kretīni muks kā žurkas, bet tiks izdoti tautas saplosīšanai... Esi mierīgs! Dievs noliks visus pa vietām...pēc nopelniem...
Lelle
L
Hāāā!!! Šodien ir aptumsums un mēs 9.?? iegājām dzeltenā Vērša gadā...A vērsis ir liels, stiprs, spītīgs, mēdz kļūt bīstams un ar saviem ragiem izbadīt visus savilktos midzeņus...Nākamā sestdiena-svētdiena būs stipri interesanta, tas būs viens no pagrieziena punktiem-domāju, ka "lidos galvas"...Pagaidīsim un paskatīsimies kas notiks.
luste
l
Aizgāja resnvēderi uz pili, piedraudēja bosam ar atlaišanu un majas necelšanu pie ķīšu ezera, palamaja matom , tagad boss apdomajas , ka ķīšus labak ķert ezerā nekā pirkt veikalā
viesha
v
atbrauks andza,un ieviesiis kartioibu,tagad izskataas ka nav nevies speejiigs pienjemt leemumus,un godmanis ar aizbraucis atvadu ekskursijaa,pasr valsts naudu!
LVD
L
Ja jau jūs, Zatlera kgs,neredzat un nesaprotiet to, ka Godmanis apzināti grūž postā latviešu tautu, un neba pirmo reizi tas notiek, tad jājautā, - kas esat jūs? Jo , ir jābūt pilnīgi aprobežotam idiotam , vai jaundzimušajam, lai nezinātu un nesaprastu to ,kas notiek valstī un, mazliet piepūlot atmiņu, atcerētos, kā šis pats Godmanis rīkojās, būdams premjers iepriekšējo reizi, ar čekista cienīgu centību iznīcinot Latvijas tautsaimniecību.. Nožēlojami , Zatlera kgs, un nodevīgi..
zoo
z
Viņš vēlās saprast, bez biezpiena nevar! Sapratīs, ko tālāk?
Netērgā ABC
N
Es pats iekārtoju "pa blatu"akadēmijā(mākslas) sava brāļa bērnu, jo labi pazinu tos korifejus. Dišleru, Zariņu , Terpilovskli u.c. Es tai vidē biju inventārs, tāpēc netērgā ko nezini, jā, vēl Zuze, kas vispār bija gatavs koridorā izliktiem darbiem labas atzīmes uzrakstīt (tā tur darīja, tieši zīmējuma) par kādu nieka polšu. Tāpēc neuzturi tos padomju laika mītus. Ja nu kur bija grūtāk tad kondženē, ja nebija muzikālās dzirdes. Bet akuškā gan, pat daltoniķim atrada, ja vajadzēja vietu, tēlniekos, vain grafiķos.
ABC
A
Nebrauc tik dikti. Varbūt izlasi šādu komentāru no Delfiem, domāju, ka to sāli sapratīsi: Koļa 23:08 25.Jan. 30 % vēlētāju nav izšķīrušies, par ko balsot. Vēl ir 20 %, kas nebalsošot. Lūk, TP rezerve. Pēc vecā likuma Pauls iet ar 1. numuru visos apgabalos, vēl ārlietu Riekstiņš. Daļai ļaužu atmiņā vēl iezombēts Šķēle kā stiprais vadonis. Un vēl- milzīgais valsts ierēdņu aparāts vēl nesamazināts. Neizbēgami nāksies kādu tūkstoti līdz vasarai atdot saplosīšanai (atlaist). Atlaistie jau nu vairs nebalsos par TP. Šāds nesarežģīts domu gājiens ir pa spēkam pat Lauksaimniecības akadēmijas absolventam.
Rupucs
R
diemzeel visa muusu politiskaa "spice" uzvedas dziivniecisku instinktu vadiiti - iistermiņa pasizdziivoshana! Zatlers intuitiivi juut ka kaut kas jaadara, bet nezina ko, jo politiskaas pieredzes nekaadas, gruutiibas pat skaidri noformuleet domu (jebshu arii pati doma jucekliiga), pie tam zatlers jau ilgstoši izraada ka nespeej neko saprast (jau no prezidentuuras saakuma visaas intervijaas vins apgalvo ka veelas izprast situaaciju, bet tagad izraadas ka neko veel nav izpratis), vispaar paliek baisi iedomaajoties kas sagaida latviju ar saadiem vadiitaajiem prieksgalaa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


TP vecbiedrs Bērziņš: vasarā runāsim par jaunu Valsts prezidentu


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas