Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

papildināta - ZRP piekrīt Vienotības aicinājumam par divpusējām sarunām programmatiskajos jautājumos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vienotībai un ZRP
V
Lūdzu, neesiet muļķi, un izveidojiet varavīkšņu valdību – ar SC un Nacionālo apvienību. Pamatojums: 1. SC ir jāizvelk dienas gaismā, jādod viņiem iespēja kaut ko darīt, parādīt savas (ne)spējas un izgāzties. 2. Jo ilgāk SC tiks atstumts un ignorēts, jo vairāk balsu tas savāks katrās nākošajās vēlēšanās, un jo ilgāk varēs gausties par krievvalodīgo deputātu diskrimināciju un atstumšanu no koalīcijas. 3. Un otrādi, - jo ātrāk SC tiks valdībā un būs spiests strādāt, publiski demonstrēt sevi, jo ātrāk tiksim vaļā no šīs partijas. 4. To, ka SC izgāzīs sev paredzētos darbus, nevajag apšaubīt – šai partijai nav zinošu un latviski sarunāties spējīgu deputātu. Viens Ivars Zariņš neko neizdarīs. 5. No SC ievēlētajiem deputātiem nedrīkst ļaut klusi un mierīgi atsēdēja savas darba stundas, neko no notiekošā Saeimā nesaprotot slikto valodas zināšanu dēļ, pie tam saņemot pilnu atalgojumu tikai par paklausīgu balsojumu. Šiem cilvēkiem (visiem 31) jāliek publiski runāt kameras priekšā, skaidrot savas domas, nostāju, utt., lai tauta varētu pārliecināties par viņu mazspēju un nepiemērotību likumdevēja darbam. Kravcova atmaskošana bija labs piemērs, bet tādu tur vēl ir daudz. Nav pieņemama situācija, kurā 1/3 deputātu nespēj pildīt savu pamatdarbu likumdevējā – lasīt, saprast un iniciēt likumus un to grozījumus. Nacionālajai apvienībai arī ir jāsaprot, ka SC ņemšana valdībā ir stratēģisks mērķis – mazināt šīs partijas atbalstītāju skaitu. Definējiet SC pārbaudes laiku – 1 gadu un ļaujiet viņiem strādāt. Tikai, ne veselības jomā ar Baibu Rozentāli, bet piem., labklājības, vides aizsardzības jomās. Lai rosās.
musm jāsaka, ka savējiem visu piedo
m
un sākam pa jaunam.
LAIKAM NEDRĪKST
L
izlemt. Zagļus šantažē.........
ES
E
Mazliet nesapratu. ZRP+V nav vairākuma. Kurš būs trešais? Ja atkal ZZS, tad kāda h... pēc bija jārīko ārkārtas vēlēšanas?
hu...pļoti
h
Tāda h..., lai Zatlers tiktu valdībā.Kam nava skaidrs? Nu, bļāviens, tiešām jālasa mantiņas no šejienes. p.s.Labāk būtu to vēlēšanām iztērēto naudu bērniem un invalīdiem atdevuši.
  • 0
  • 0
Dr.xy
D
ZRP pumpainais saulvedis Spruudzs" ticiet man.......". Ja,mes Tev ticam,ka Tu melo. Nolemts bija,ka Vienotiba ar ZRP kopigi veido koalicijas kodolu. Nolemts bija,ka partiju diskusijas notiks DIVPUSEJAS. ZRP,pec sarunam ar cekistu apvienibu SC,pazinoja,ka turpmak partiju apspriedes-diskusijas piedalisies TRIS partijas ZRP,Vienotiba UN SASKANAS CENTRS. Tatad visas ieprieks nolemtas vienosanas ,ZRP, ir LAUZUSI.Vai ZRP ,bez SC,neko nedrikst vai nevelas,izlemt ?!
ekā
e
re - vienotība zatleri kā mazo ezīti visos caurumos drātē
He he....
H
Skaisti.... he he.... Zaptes tēvs - viens _aucīgs (atvasinājums no Streipa lamu vārdiņa) radījums... hi hi...
  • 1
  • 0
Lielā Valda maldu celi
L
Ilze. Māt, Krustiņš atkal visu nakti bijis krogā. (Raud.) Māte (atmet ar roku). Un par to tu raudi? Ilze. Viņš Matildi sakās precēt! Māte. Vai viņš? Aks tad jau būs atkal bijis sadzēries. Ilze. Nē. Viņš šoreiz bij gluži skaidrā. Māte. Kad tad vēl pārnāca? Ilze. Nupat. Māte. Būs tāpat izpļāpājies. Neraudi nu. Tu jau zini, kāds viņš ērmots. Noslauki asaras un ej pacel meitas. (Ilze aiziet aiz klētiņas.)
Helena
H
Kas tu tads esi, lai tev ticētu??? Vidusskolnieks, kurš pieaugušo dzīvē nepartraukti melo-gan par savu itka esošo-neesošo izglītību, par saviem parādiem u.c. - vispirms parvare pusaudžu niķus, tad pretede uz pret sevim nopietnu attieksmi
Šalle
Š
Galvenais elpo dziļi. Šitā gānoties, jau var aizrīties ar gaisu!
  • 1
  • 4
Aiva
A
Izskatās, ka muļķis Zatlers nemīl tuvumā gudrus cilvēkus, tāpēc ir izvēlējies Sprūdžu, kurš vēl ir dumjāks par viņu.
Juris
J
Jaunie gurķi aplauzās :D
ddt
d
Var redzēt, Vienotība tiešām, kā solīts, ir sniegusi padomu ZRP sarunu veidošanā. Tas skanēja tā: Mūsu ilgā parlamentārā un daudzu gadu valdības vadīšanas pieredze liecina, ka vislabāk ir būt kā lupatām, visu laiku vārīties riņķī un apkārt, bet jebkādu lēmumu pieņemšanu novilcināt cik vien var, jo tad visbiežāk ir vispār par vēlu, un beigās nav nemaz nekāds lēmums jāpieņem, pietiek atkal tikai ar atmuldēšanos. Izmatojiet mūsu pieredzi un ākstīsimies kopā!
XYZ
X
Zatlers Vienotības slazdā tiks neitralizēts. Ar to tad arī cerības par Latviju un tās tautu ir cauri...
Zaplers atkal nodeva...
Z
...savu tautu.... jenotu laupīšanas turpinājumam. Kā var nemelot, Voldiņ????
  • 2
  • 1
ha
h
Jo Bērziņš solījās valdības veidošanu uzticēt premjeram ar pieredzi un plašākai koalīcijai-a ne SC ne ZRP nekā prātīga ,ko valdībā likt ta naf!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas