Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

papildināta - Žurnālists: vajag vairāk stāstīt par situāciju, kā ievainoti karavīri

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
antidemagogs
a
Izraeelas karaspeeks neatrodas ne Afganistaanaa, ne Iraakaa un nekad nav atradies. Pat Dienas komentu bljaurim vajadzeetu vismaz kaut ko zinaat, arii tad, ja vins ir totaals mulkjis un antisemiits.
antidemagogs
a
Kars saakaas taapeec, ka Taleban teritorijaa baazeetie teroristi uzbruka Amerikai. Cik gadu vajadzees Dienas mulkjiem, lai izanalizeetu tik sarezgjiitu probleemu?
antidemagogs
a
Taa kaa tu par stulbu un tizlu, lai karotu, tad jaauztur karaviiri. Pieleca, bljauriit?
protams
p
mani interesē! nerunāšu citu vietā, kā daži labi. un beidziet jēl atgremot to biznesa projekta teoriju - sviests. tur nekā nav.
Kirshteinam
K
Juus esat prasts un pats situaaciju neizprotat! Kur nu veel zhurnalista pozicijas un darbu. Lai Atis tur acis un ausis valjaa, paldies!
to
t
Tu esi padomju armijas virsnieku madama vai atvase, kura sviež saldējuma papīru uz trotuāra un paskaidro savu rīcību: "Дворник уберёт, за это деньги получает". PSRS ar savu iebrukumu Afganistānā tur piemēsloja, Aminu nogalināja, bet kas savāks mēslus, galva ATBILDEI par šauru spriest, sovoku skrūvspīlēs saspiestai.
Vienotības triumfs
V
Ķirsīt, kāpēc brauc virsū žurnālistam ,kurš uzdod būtisku jautājumu, kāpēc letiņam tur būtu jāsēž zem lodēm? Vai tādēļ, lai zaeimas resnās pakaļas kopā ar dumrovski noēstos kā tādi rukši?
Aleksandrs Kiršteins
A
Ati, sāc beidzot domāt ar galvu! Vairāk kā puse Afganistānas iedzīvotāju ir puštuni un atbalsta talibus. Viņu ir pietiekami arī aiz robežām Pakistānā, lai šo karu uzvarētu. Ja to nevari izsakaidrot lasītājiem, tad neapkauno savu vārdu un raksti labāk par Gruziju.
NAV VIENALGA
N
piekriitu, ka Latvijas karaviiriem nav ko dariit zjiidu-jenjku okupaacijas speekos! lai pashi tur peras, jo ne jau demokraatiju vinji tur gaaja ieviest! asinjains biznesa projekts "no matu galinjiem liidz papeezjiem!"
Vienotības triumfs
V
Redz mani nobesīja tik vulgāra tava interpretācija, kāpēc man interesē šī pilsoņu neinformēšana ... Un ne jau par bildēm šeit iet runa un ievainojumu būtību, bet par Vienotības vēlmi kārtējo reizi slēpt un mānīt, melot tautai, ka šeit viss ir kārtībā, iespējams , ka karavīrs pat bija bez vajadzīgā ekipējuma, bet tas tiek kārtējo reizi no Vienotības noslēpts... Bet vai mums ir tik daudz pilsoņu, ka ti bezjēdzīgi sūtām viņus pretim lodēm?
NAV VIENALGA
N
tu nu gan esi rupjsh! izlasi kroplja definiiciju, pirms sauc tajaa vaardaa kaadu citu! ;) un kaads shajaa gadiijumaa man sakars ar vienotiibu! tev gan vareetu buut, peec nika spriezjot! man to rakstu bija slinkums lasiit, pietika ar virsrakstu, taapeec varbuut nesaprotu tavu sashutumu! droshi vien jau ka pamatots! :D jaa un varu piekrist, ka vienotiiba ir zjiidu lobija partija muusu baltu zemee - Latvijaa!
Vienotības triumfs
V
Mans uzstādījums, ka Latvijā pārtejas jāaizliedz ar likumu, jo tās, izņemot pārteju sponsorus, tautu nepārstāv., tāpēc ar vēlēšanām sevi neapgrūtināšu un arī citiem neiesaku šajos kumēdiņos piedalīties, bet Vienotību neciešu speciāli tāpēc, ka tā sabeidza beidzamo uzticību labai politikai Latvijā..., jo izrādījās tikai ārzemju bonzu lobijs...
Viedoklis
V
vispār jau vajadzētu analizēt kāpēc vispār tika uzsākts šis karš un kāpēc mums jāpiedalās svešas zemes okupācijā.
niknais
n
Nesmīdini tautu, ko mainītu tas, ka mēs uzzinātu visu kas notiek pasaulē? Arī pats neesi spējīgs neko izdarīt, tikai riet uz valdību, kuru visi kopā "godīgi" izbīdīja. Kad būs vēlēšanas, pats vai nu neaiziesi, vai nobalsosi par kādu nākošo vēl nenotiesātu valsts apzadzēju.
Vienotības triumfs
V
Nu murgot jau arī vajag mācēt... ja tā būtu brīvprātīgo armija , kuru viņi paši vai amīši apmaksātu, tad tev varētu gandrīz piekrist... Taču aina ir pilnīgi cita... Visas izmaksas, tai skaitā, iespējamās, invalīda vai apgādnieka zaudējuma izmaksas un arī kara laika izmaksas kareivim sedzam mēs ar TEVI un , ja tu negribi neko zināt- nu tad sēdi un neklepo, bet es gribu zināt kas notiek ar manu nodokļu maksātāju naudu. Pieleca tev , JL dēeemokrātiņ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas