Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

papildināts 10:16 - Magone: Svinības notika ar Gudeles ziņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Meitene
M
Gudeli attaisnot!!! Laikā, kad aktīvi runā par korupciju. Par korupcijas momentiem, par korupcijas novēršanu. Ziniet, IR viens vienīgs (maksimāli divi) gadijumi, kad korupciju var attaisnot. Tā ir Dzimšanas dienas dāvana. Mēs taču ikviens, iepazīstoties un ilgāku laiku uzturot attiecības ar kādu cilvēku agrāk vai vēlāk painteresējamies, KAD viņam ir dzimšanas diena. Bez nekāda slēptāka nodoma. Un vai tad Jūs draugam neko nedāviniet Dzimšanas dienā? Tas nozīmē, ka jebkuru dzimšanas dienas dāvanu mēs tagad uzskatīsim par kukuli, par naudas lieku izšķērdēšanu? Cilvēks pats var paprasīt sev dāvanu! Dzimšanas dienā! Principā, lūk, jautājums - cik ir tādu cilvēku, kuri vairāk kā vienu (max divas) reizes gadā vienam un tam pašam cilvēkam dod, nu labi, sauksim to par "kukuli"? Nu NAV tādu gadījumu - vairāk kā divas reizes gadā ta nopietni neko no viena un tā paša cilvēka nevar vajadzēt (tāpēc ir vārda diena kā otrais pieļaujamais gadījums). Par šo tematu runājot, vai tiešām neesiet dzirdējuši, ka cilvēkam vārdiņš ir jāizvēlas no "pretējās kalendāra puses", jeb pēc pusgada. Tātad arī mūsu senči ir sapratuši šo domu. Tas nozīmē, ka garantija ir lielāka, jo vienā gadijumā, pat, ja apdāvināsana nenotiek tieši jubilejas datumā, tad jau "velk" uz vienu jubileju, bet otrā gadijumā jau "velk" uz otru jubileju. Un tad nu var izškirt un lauzīt galvas! Bet tas taču ir tikai normāli, civilizēti un humāni! Pamēginiet neapsveikt savu šefu vai tuvinieku jubilejā un tad paskatieties, cik ilgi baudīsiet viņa labvēlības saulītes siltumu! Cilvēks var pasniegt dāvanu TIKAI no saviem personiskajiem ienākumiem, bet tiem cilvēkiem, kuri strādā valsts sektorā, ietrēdniecībā, ir ienākumi tieši no valsts sektora! Sanāk, ka vini saņem valsts algu. Un tālāk vini var kaut ko pirkt tikai par šo naudu, bet, tā ir valsts nauda, kas jau ir mainījusi īpašnieku un tāpēc nauda jau ir kļuvusi vienkārši par vērtības mēru, par NAUDU. Un ko tad darīt, kad visi apkārtējie sveicēji var tikai un vienīgi kaut kādā mērā lietot valsts naudu, jo citu naudu jau viņi nesaņem. Katrs taču var nopirkt dāvanu tikai par SAVU naudu. Šis konkrētais gadījums ir 100% precīzs īstās Dzimšanas dienas svinības! Kur nu vēl precīzāku iemeslu un to taču neviens pat neslēpj, es ieteiktu šai sievietei vispār iesūdzet tiesā tos, kuri uzdrošinās apsūdzet viņu un darīt kaunu! Es aicinu vēlreiz - padomājiet no cilvēciskā viedokļa!!! Cilvēkam ir jāsarkst un jābālē. Viņas apsūdzētāji lai samaksā tagad par viņas reputāciju! PAR KO VISPĀR IR RUNA!?
El
E
Zinu paaris ministrus un pashvalsiibu vadiitaajus kuri principaa zina kaa e-pastu paarbaudiit, un i-phonu lietot, bet labraat uztic sava e-pasta ikdienas satura paarbaudi un veestulju izsuutiishanu sekretaareem, assistenteem un citiem paliigiem. Esmu ar paaris taadiem straadaajusi. Taa kaa tas visticamaak nemaz nav bleffs. Bet es nezinu vai cilveekam kas taa dara buutu jaabuut e-lietu ministram:) Ja tas buutu satiksmes vai aizsardziibas vai pat iekshlietu ministrs, ok.. Bet e-lietu ministrs................taa ir parodija par amatu......un poziicijas lietderiibu:) E-lietu ministram buutu jaabuut vieniigajam nerdam valdiibaa :)
zīlītes tad
z
atkal platas. Ko viņi lieto? Kokaīnu? Bariem.
kas par ģeimi
k
pašpārliecinātība un stulbums staro kā zombētajiem. Vai tā?
cash
c
Gudele atmaksāto naudu atgūs no kompensācijas par amata atstāšanu. Vairākkārt. Tāda ir sistēma, pagaidām. Tas, ka Gudele nav zinājusi par svinībām ir blefs, jo: - ja tas rakstīsts no viņas datora, tad paliek vēstule, - ja vēstule izdzēsta, tad darbinieki taču izrunājas par balli, - Gudelei jāseko savas organizācijas tēriņiem, - kā var kāds bez atļaujas piekļūt Gudeles (e-lietu ministres) datoram un izsūtīt vēstuli?
Ligita
L
Nekaunības augstākā pilotāža. Gudelei jāatkāpjas, jau par šo skandālu vien. Nav jāskaidro, kurš melo Gudele vai Magone.Kauns!!!!!!!!
vecais-2
v
SUPER! Solārijus apmeklē visa ministrija par nodokļu maksātāju naudu! Vai tur nevajadzēja Gudeli iesēdināt uz ilgāku laiku kā poličus par piecīšiem?! Godmani, nokaunies vienreiz un gāz viņai ar kāju pa d....!
WALA
W
Tici man e-pastu no tavas adreses varu nosūtīt pat es (un pat tā ka tas nevienam neliksies aizdomīgi), un tas principā nevar kļūt par pierādījumu tam vai tu esi to darījis vai ne. Taču tas var būt pietiekams iemesls tevis lietotā datora "izņemšanai" un ta satura izpetīšanai. Un lūk tad ja uz datora cietā diska var atrast šī elektroniskā dokumenta paliekas ( ko var izdarīt pat ja faili vienkārši izdzēsti), tad jau var runat par to ka konkrēts cilvēks ir sūtijis šo e-pastu. Bet nu tas viss ir fufelis, ja cilvēks ar nolūku taisa ziepes - tad pie noteikta zināšanu līmeņa valsts drošības iestādes varēs "nošauties" un neko uzzinat nevarēs.
aa
a
Nu tā arī strādā..........starplaikos starp "semināriem" ar kūkām Nožēlujami..... un visbēdīgākie ir meli un neveiklā taisnošanās, kas spraucas laukā pa visām vīlēm un nozēlojama ir Godmaņa reakcija uz to..... ak, ko nu - kam negadās - mēs jau visi tādi......
Kritikjis
K
Draugos Rigondas Balgalves–Abramas profilā ir redzami attēli no daudzajiem samērā eksotiskajiem komandējumiem. Interesanti, pa kuru laiku viņa strādā?
Asta
A
Iesaku Dienai pārbaudīt Inas Gudeles komandējumu uz Indiju pērnā gada izskaņā, ekskluzīvos spa un izklaides vietās, kuros ministre un pavadoņi pildīja valsts misiju, protams, par valsts naudu, atstājot pēdas - ierakstus viesu grāmatās. Šis mazais lokālais banketiņš ir vien nieks, salīdzinot ar eksotiskām izklaidēm.
Ysk
Y
Gudeles melošana spraucas pa visām vīlēm laukā. Magonei uz katru pret viņu izteikto apmelojumu ir loģiska un argumentēta atbilde. Gudele sadomājusies atradusi izdevīgu grēkāzi, bet izskatās, ka šis gājiens ir izspēlēts neveiksmīgi Man ir nācies sastapties ar cilvēku, kas melo, acīs skatīdamies, ziniet, sajūta drausmīga un pretīga. Izskatās, ka šis ir tāds gadījums. Kundzītei vajadzētu prasties un pazust no iesildītās vietiņas. Ja ne, sabiedrības spēriens pa vēl vienu viņai ļoti svarīgu vietu, izskatās, ka varētu būt pamatīgs.
ge
g
"E–pasts ar nosaukumu «Uzaicinājums uz zemeņu kūku» tika nosūtīts no ministres adreses viņai par to it kā nezinot." ****** Kas šajā lietā pamatīgi mulsina - Gudele saka, ka kāds cits ir no viņas @pasta kastes izsūtījis ielūgumu. Te ir divi smagi jautājumi - tā ir ārkārtīgi reti redzama parādība, ka kāds uzticētu citam rīkoties ar savu @pasta kasti. Tie patiešām ir izņēmuma gadījumi. Nevaru notcēt Gudelei līdz galam šai apgalvojuma daļā. Otra lieta - ja patiešām tā tas ir darīts, tad pavisam noteikti @pasta kastes īpašnieks pārbauda to @vēstuļu saturu, kas bijušas izsūtītas ("sent"). Ja tas tā nav, tad atliek šaubīties par @ministres veselo saprātu. Ja izsūtītie ielūgumi ir uzreiz izdzēsti, tad tā ir apzināta provokācija un jāziņo SAB.
aksels
a
Viens e-ministrijas darbinieks kompetentāks par otru. Kāds sakars e-pasta izsūtīšanai no Gudeles vārda ar ieiešanu viņas kabinetā ? Tāpēc jau tas ir ē, ka nekur nav jāiet.
Jaunais laiks
J
Atkal tas Jaunais laiks metas guļošam virsū.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas