Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināts 14.10 - Lembergs soļo svētku gājienā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ciniķis
c
pretīgi, Diena pat dziesmu svētku laikā nevar atturēties no netīrās politikas un savām netīrajām metodēm. Man kā lasītājam bija obligāti jāzina, ka gājienā piedalās Lembergs, kuram Diena piešķīrusi personīgo titulu: "Smagos noziegumos apsūdzētais". Ko Diena ar to gribēja pateikt? Iegāzt darvas karoti medus mucā? Parādīt savu nostāju? Kurināt naidu starp tiem pašiem Latviešiem? Lai tak iet tas Lembergs to dziesmusvētku gājienā, NU UN, ka viņš tur bija? Viņam nav tiesību tur būt? Ja kādam nav tiesību tur būt, tad drīzāk, tie ir dienas žurnālisti, kuri grauj latviskās vērtības pašos pamatos ar savu liberastu ideoloģiju.
Aivars
A
Ja esi Aivars, tad tu vari visu
Teodora
T
Jā, ajadzēja doties cauri centram tajā laikā, kad tur bija tas balagāns, taisnība tiem, kas te raksta, ka izklausījās pēc "Slava geroičeskomu sovetskomu narodu! Urrrrrr -ā-ā! Slava K PSS!!! Urrrrr-ā-ā-ā!" (nāca tādi mirkļi atmiņā, jau nu ļoti līdzīgi pie Saktas tas skanēja).
meitene
m
Kā es gribēju mest Lembergam ar jēlu olu. Bet man vāji ar fizkultūru, un, ja netrāpītu, tad ziniet, kā... cerēju, ka kāds sportisks džeks to izpildīs.
mērglis
m
jaa , Juus uzmineejaat..., Šveiks aizsuutiija Millera kundzi aizņemties no konditora invaliida ratiņus kuros tie bija vadaajuši savu mērgļa vecteevu iekampt svaigu gaisu...
Ieva
I
Padomāsim, ko tādu var iepotēt pie slimas muguras? Skaidrs, ka pretsāpju līdzekļus, kas ir domāti, lai atvieglotu stresu, ko organismam sagādā sāpes. Un, tā kā mugurkauls neiztaisnosies, šie līdzekļi ir jālieto tikai tad, ja tie patiešām ir nepieciešami, turklāt nepārspīlējot devas, citādi iedzīvosies vai nu atkarībā (ja tie ir opiāti), vai kuņģa un zarnu čūlās kopā ar izmaiņām asinsainā.....UN TAD NU IR JAUTĀJUMS, VAI TIEŠĀM GĀJIENS DZIESMUSVĒTKU DALĪBNIEKU KOLONNĀ BIJA TĀ VĒRTS, LAI BOJĀTU VESELĪBU? Otra iespēja, protams, ir tāda, ka Lembergam nekas īpašs nekaišs, ja neskaita vēlmi tēlot mirstošo gulbi, kas saņēmis šprices pēdējiem spēkiem velkas uz gājienu.....It kā bez viņa tur nevarētu iztikt.
Īgņa
Ī
Mhm.. Šveiks dodas uz kara komisariātu.. :) :) :)
vairs nebrīnās
v
Nu ja, viens no retajiem ievērības cienīgākajiem notikumiem saistībā ar Dziesmusvētkiem, ko Dienai izdevās ieraudzīt. Kaut gan, nav ko brīnīties. laikam jau arī paši apzināties, ka iestājusies arī žanra radošā krīze.
Illis
I
lembim komjaunieša gados esot iešūts BKL/BIKL (ON/OFF) rubiļņiks. Nu tāds kā padkrievu filmās par karu. Rekā vēl darbojas. Ja dakteri atrastu un nobloķētu, būtu akal vesels cilvēks. A tā vēl nāksies celt 2. grupas invalīdu pensijas. Bet jāiet viņam bija - gandrīz esot atdabujis to pulksteni.
zušņaks
z
Nepatīkama ir politiķu gorīšanās svētku gājienā. Lembis ir pamatīgi spītīgs. Apzadzies, bet cenšas iet ar augsti paceltu galvu. Nez par ko tur būtu jālepojas. Vienkārši pretīgi.
invalīde
i
Nesapratu, invalīdi nedrīkst piedalīties sabiedriskās norisēs, vot demokrātiskas valsts demokrātiska ideoloģija, kur cilvēktiesību biroji un ES raugās, kauns par tādiem žurnālistiem, avīzēm un tādu sabiedrību, tiešām jāmūk no šis valsts prom....
Dora
D
Ja tik moži var izskatīties otrās grupas invalīds, tad jājautā, kas tā par komisiju - nopirkta vai neprofesionāla- kas piešķīra viņam otro grupu.
anne
a
Lemberga parādīšanās starp gājiena dalībniekiem bija zaimojoša.
Ameirka
A
Interesanti, ka Lemberga kungs guva 2.pakapes invalidati??? Varbut, ta ka citas lietas vins ir apguvis. Ja dzivota Amerika un varetu tik druzni solot, tad invalidate nebutu. Latvija jau katrs var kaut ko gut ar naudals palidzibu un Lembergam ta ir pietiekami!! Gauzi zel, nemakuli kuri pieskira to, jo viniem nauda ir svarigaka par patiesibu. Ta jau Latvija iet un rietumpasaule zin, ko kukuli nozime. Korupcija tur iet razeni visados gangos!!! Nav brinums, ka tauta nikst un cilveki brauc projam -varbut tas ir ko TP velas, lai atkal adotou Latviju Krievijai, jo tad tie paliktu 10rieiz bagataki!!!
mērglis
m
Lembis bišku iebrauca auzaas , vajadzeeja noorganizeet Ventspils zilaas vecenes kas stumtu smagos noziegumos apsuudzeeto kropļa rateļos , Lembis kruķus vicinot ar urravaam buutu sasveicinaajies ar pusjukušo Brigmani , vo buutu efekts ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas