Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

papildināts (19:34) - Demiteram politikas bijis "pārpārēm"; viņš Saeimas vēlēšanās nekandidēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nožēlojami!
N
Kārtējā žurka, kas pamet grimstošu kuģi. Vienotība vienā dienā jau paziņoja, ka daļa no RP iestāsies V. Galu galā RP paliks viena pati čučundra Kukule, kura visu šito putru ievārīja.
latvietis
l
nemaz tu neesi sīkstāks par Zatleri, Āboltiņa apēda arī tevi..
pravietis
p
Kapteinis pamet kuģi pirmais. Interesanti, ko darīs padotie, palikuši bez kapteiņa?
nnn2
n
Labums ir tas,ka viņš saprot,ka reformisti pazudīs no politiskās skatuves un to,ka nepievienojas jeginstvas bandai.... sliktums,ko vispār līda politika,ja negrib turpināt iesāktos darbus
vai
v
Vai no tā kas mainīsies? Loti žēl ka politikā arvien mazāk paliek gudru cilvēku.Varbūt negrib ar to salašņu baru cīnīties? Vai trūkst drosmes un jaunu ideju!
K-K
K
... Tadejadi vins patures kaut cik no personigas godpratibas un ieguta politiska kredita, jo RP izzudis nakamajas velesanas !
ziemas cirvis
z
Un ko cerat sagaidīt par plintes mešanu? Ciņu? Ligzjūtību? Kāda vilšanās! Domājām, ka oligarhi un beztieši no Zatlera un Sprūdža metaforām iznīks uzreiz un uz visiem laikiem, bet izrādās, ka pāris gadiņos jau pārpārēm...
Rāmis
R
Vienīgais prātīgais RP.
!
!
Pareizāk būtu teikt tā: Latvijas vēlētājiem RP politikānisma īsā laikā ir bijis pārpārēm, varat droši nekandidēt neviens, jo nevienu no jums neievēlēs.
bb
b
Taa ir vieniigaa partija, kura reaali meegjinaaja reformeet sisteemu, bet izraadaas, ka bez paareejo atbalsta tas nav iespeejams, diemzheel! Nu ko, manu balsi neredzees neviena partija, lai taa virtuaali aiziet SC!
  • 5
  • 1
!
!
Uzsveru - nevienu.
  • 3
  • 5
:o)
:
Politisko līķu partijas atsevišķi biedri jau savalaicīgi sākuši pārvākties uz puslīķi - vienotību, bet vadītājs pieņēma pareizo lēmumu - aiziet no politikas, negaidot, kamēr vēlētāji viņu "aizies".
Jukums
J
Ko tad lai saka par, piemēram Ābiķi? Izsēdejies visās saeimās jau no paša sākuma, gan LC, gan TP, gan nu arī Vienotībā:D...
bb
b
Tik netiira ir taa politika!
Jā, tā viš i
J
Tā tas notiek - saskrien politikā ambiciozi karstgalvji, kam nav ne mazākās jēgas ne par likumdošanas darbu, ne tautsaimniecības vajadzībām, kam nav nekādu spēju ne izstrādāt kādus sakarīgus MK noteikumus (nu kaut vai vienā jomā), ne spēju daudz strādāt un ātri mācīties. Ir tikai ambīcijas - sēdēt Saeimā, būt partijā, saņemt regulārus ienākumus. Un nav objektīva savu spēju novērtējuma. Vai kāds no viņiem sev uzdod jautājumu - kas tieši ir tas, ko es varu dot valstij šai politiķa statusā? Ko es protu un varu veikt no politiķa = deputāta pienākumiem. Tur nevajag tukši un "gudri" gvelzt neko neizsakošas frāzes, tur jāspēj melnu muti piedāvāt konkrētus risinājumus - idejas, likumu izmaiņas, situāciju risinājumus. Kurš katrs ārsts, aktieris, mūziķis, vai citādi "labs cilvēks " tur neder. Te nav runa par apzinātiem stipendiātiem, uzpirktiem lobijiem un klajiem zagļiem.
arturs
a
tev ir neloģiska domāšana un nepamatota argumentācija. es tavam viedoklim piekrītu, ja esi labs Demitera paziņa un labi zini ko un kā viņš ir darījis. Citādi tavi apgalvojumi ir vienkārši no pirksta izzīsti, nepamatoti pieņēmumi. Savukārt es vienīgi minēju, ka turīgam uzņēmējam politika bendē nervus un ka Demiters māk labāk naudu pelnīt par tevi. mani apgalvojumi ir viegli pamatojami.
  • 8
  • 3
!
!
Arturam Neviens otru nevar pamācīt, kā dzīvot viņa dzīvi. Neiedomājies par daudz. Par Demitera spējām piesaistīt naudu neko nezinu.
  • 6
  • 0
artūriņam
a
No visziņa dzirdu. Vai Edmundu Šnapsu kāds ar varu no viņa mīļajiem brūžiem rāva par Zatlera dresēto pūdeli Rīgā tupēt. Pats piekrita, tātad citādāk kā zatlerastu aizsegā turīgi dzīvot un pelnīt vairs nespēja, jo varēja taču iznākt kā krievu anekdotē - vai nu pavasarī ietupinātu, vai rudenī noraktu. Daudz spirta, zini taču, kaitē veselībai.
  • 11
  • 5
arturs
a
nu tev tāds visziņa koments sanāca, tāda kā sirmtētiņa sirdsdēsti par karstgalvjiem jauniešiem... Demiters drīzāk tevi varētu pamācīt kā dzīvot un kā naudu pelnīt. Vienkārši turīgam uzņēmējam politika ir tikai nervu bendēšanai, jo atalgojums ir nesamērīgi niecīgs.
  • 12
  • 4
Senais
S
Nu jau tuvojas tam, ko sauc par gudrību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas