Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

papildināts (21:07) - Viens no Sudrabas partijas līderiem pamet politisko spēku, pārmetot finansēšanu "no nezināmiem avotiem"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
geico14
g
Lupata!...laimigu celu uz nekurieni. ir laudis,kas atbalsta un atbalstis Sudrabas partiju.......zaglu un lipekli atkrit.
būs jāatmaksā
b
Tāpat vien melnie zirdziņi naudu nedod , tā būs jāatstrādā, domāju ka viņa to nesaprot. Ar paņemšu un aizmirsīšu netiks cauri.
īsā
ī
Par nezināmiem finanšu avotiem jāuzskata arī Bordāna partijas finansēšana. Vai Saskanas satelīt partija
Adatiņa
A
No Sudrabas kundzes to jezgu nebiju gaidījusi! Jā,tagad tikai sāksies,katrs cels savu karogu augstāk un augstāk,cik nu vien spēka būs!Bet mīļie latvieši , šoreiz izdomājiet līdz galam ,lai pēc tam nav jākož pirkstā,šoreiz ir ļoti svarīgi un apdomīgi par katru ko ievēlēsim.Lai veicās mums visiem!
:):):)
:
Cerību var viest tikai katra indivīda personīga aktīva rīcība. Ja cerību jums vieš kārtējais/ā baltā zirga princese, tad tas ir nožēlojami :):)
  • 0
  • 4
diedziņš
d
Latvijas tauta jau ir visus pirkstus nograuzusi,jo vairāk jau nav ko grauzt!Vienotā koalīcija tautu ir izdzinusi,npgremdējusi neticībā un apātijā.Neviens tik nekaunīgi savus noplukušos karogus neceļ kā Vienotība,katrā ziņā nekāda apdomība pret esošajiem nevar būt,jo nav jau ko domāt viss ir skaidrs pec realitātes.Sudraba vieš cerības kaut arī viņu cenšas nomelnot,kā jau šī politika to jau irpiekopusi.Dzīvo uz meliem
  • 2
  • 6
Ērziņš
Ē
Sudraba sasaukusi īpašu preses konferenci" A kas tā Sudraba tāda ir? "Bijusī valsts kontroliere Inguna Sudraba" Nu un? Tagad katrs bijušais priekšnieciņš un pelēkais zirdziņš sasauks personīgās konferences? Atbilde ir tāda, ka politiskajā spēlē kāds (mēs zinām visi kurš) liek uz šo pelēko zirdziņu un Sudraba jau ir iejūgta (kā daudzi citi) un tiks bīdīta (jāta) pašai pat to negribot...
dērdzīgais
d
P.S> un viss pļūtklis, neapšaubāmi - Antonijas ielas patrep
nihilistiskajiem komentētājiem
n
Palasot šos stiliņus ir kauns,ka tādi dzīvo Latvijā!Mūsu jau tā ir maz,bet te vēl 80% deģenerātu.Nu ko Jus te spļaujat savu satrunējušo prātu?Latvijai ir ataususi cerība,ka nāk cilvēks,kuram rūp valsts un tās iedzīvotāji.Šeit sakomentējuši "degenerējošas smadzenes".Kauns par Jums te visiem!Bet Tamužam celavārdos vēlos pateikt,ka "neskati vīru pēc cepures",it kā izskatīgs vīrietis bet izrīkojās kā sīks šmurgulis,no vīrišķības ne smakas! Tik vien bija kā tas garums,bet satura nekāda.Zinu ka partijas biedriem nebija pieņemamas Tamuža idiotiskās idejas un realitates skaidrojums.Pret viņu iestājās daudzi,jo aizdomīgs likās Tamuža nekāds redzējums,brīžam apsurdais.izkropļotais.Viss kas nitika ir tikai likumsakarība.
100$
1
Piekrītu,iefiltrējās,lai pazemotu.Izskats nav rādītājs,pienapuika.
  • 1
  • 2
latviete
l
Šis gājiens Tamužam par labu nerunā,izskatās,ka tiesi tāpēc viņš tur ir bijis,lai pirms vēlēšanām uztaisītu traci!Ko tad pats neziedoja partijai jau no paša sākuma?Un kā viņš sevi var pretnostatīt G.Kūtrim?Sudrabas kundzei novēlu strādat un iet uz mērķi,bet šādus tipus atmaskot.
:):):)
:
A kāpēc kāds nedrīkstētu sevi pretnostatīt Kūtrim?????? Vai Kūtris ir kāda svētā govs?
  • 0
  • 1
OFIGEĶ!!
O
Baidies, Apmierinātais Urāl, baidies! :D
Dr.xy
D
Kas to vareja iedomaties,ka sis radijums ar seksuali norupejusas vistas skatienu,spej komunicet ar saviem finansetajiem dazadas valodas .Vai ari ta ir starptautisko banditu kopeja valoda,urlu valoda ?
agniss
a
Programa: Balaiku sekstets "Varen plaša mana zeme dzimtā" ;Horovods :Batjka svētis visus. VIP personām vodka ar kaviāru tautai kandža ar soļonij ogurec.Piedalīsies Buldozers-raķete šlesers ar mičurina cienīgu teoriju kā latviešus pārtaisīt par latvijciem
Kārklu vācietis
K
Nu kā tik prasti?Saki kā vienmēr - vodka,vobla un smirdoši belaši.Tad savu būtību būsi noraksturojis.
  • 0
  • 9
zelts
z
Sudraba gan ir bāba, ja grib tērēt nezināmas izcelsmes naudu ! Bija jau Latvijā partija, kas mums ir parādā 1 miljonu.
Kārklu vācietis
K
Bez finansēm uz vēlēšanām iet nav vērts,es ceru tam piekritīs visi.Pat Einārs Repše.Dažādi "labie"avoti,kā skandināvu bankas,lielie valsts uzņēmumi,bagātās pašvaldības(runāju par šīm struktūrām pietuvinātiem cilvēkiem,jo pa tiešo ziedot nevar)ir jau aizņemti.Tātad jāmeklē alternatīvas.Un šeit rodas dīvaina situācija.Visi,kuri neziedo pareizai partijai,ir slikti.Pat Ādolfam Pīīī būtu jāsaprot,arī ziedošanas gadījumos darbojas nevainības prezumpcija.Ir valsts noteikta kārība,ja to nepārkāpj,lai ziedo kaut vai 4G interneta lietotāji no Mazpisāniem.Bet tā izskatās pēc histērijas.Vietas tikai 100 ,un ja nu patiesi kādas 8 iet zudībā!
Kārklu vācietis
K
Tā kārība bija domāta kārtība.Bet kalambūrs sanāca.
  • 1
  • 12
Hst
H
Labais, veciit. Es domaaju, ka tu varu pastastit vel daudz ko vairak. Ta nauda ir no austrumiem,ne?
epta
e
Paldies Oskaram un viņa komandai ! Ura

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas