Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 19. septembris
Verners, Muntis

Papildināts - Bordānu apstiprina tieslietu ministra amatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tad jau redzēsim
t
ja spirķika narkoķiku sigaretku bizness turpinās plaukt uzņēmumus un valsts kasi neatdodamos kredītos izzags škeles un līdzīgie kretīni un naudu bāzīs ofšoros, ja nekas nemainīsies, tad TM to visu SARGĀ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lai veicas sargāt
l
bandītus
zvirbulēns
z
Negodīgajiem tiesnešiem šī ir priecīga diena. Cietušajiem cilvēkiem tā nav laba ziņa, jo Bordāns, tāpat kā Bērziņš, neko nedarīs tiesiskuma labā. Abiem, tēlaini runājot, ir pilns kažoks ar utīm. Viena no iespējām ir mobilizēties, lai rudenī savāktu parakstus par šīs Saeimas atlaišanu un jaunu Saeimas vēlēšanu izsludināšanu.
nu gan
n
Lai Janim veicas!!!
nu gan
n
Lai Janim veicas!!!
sakārtot tiesu sistēmu
s
lai ātri izbeidz čangaļu lietas. Nu ko, Kurzeme, Vidzme, Zemgale, turpināsim barot tos 70 % lopu čangalijā. SLIKTĀKAIS, KA VIŅI DEMORALIZĒ JAUNATNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DEPUTĀTS= ZAGLIS NO TB.....KAM LĪDZINĀTIES???????? NU TAK VIŅAM. ĢELOVOJS.
čangalis likvidēšot čangaļu ēnu eko
č
saderam???????????????????????????
edmunds zalite
e
bildee ljoti liidziigs BANKAS BALTIJA Laventam
Buba
B
Sanāk, ka bez tām 8 trubas zemnieku "par" arī būtu apstiprināts, - t.i., šīs ķeizara "stipendiātu" balsis ( par kurām koalīcija visticamāk apsolījusi arī turpmāk stiept garumā procesu) faktiski nemaz nebija vajadzīgas. Citiem vārdiem - Lembergs blefojis un "taisnīguma koalīciju" elementāri "uzmetis".
dubults
d
vai tad tiesam nacionala apvieniba atbalsta dubultpilsonibu? nepietiek mums arzemnieku seit, kuri Latviju pazist tikai no bildem? tas nozime, ka iegust izbrauceji. izbraucu, iegustu citas valsts pilsonibu un izmantoju ari latvijas labumus, kad tas ir erti un leti (medicinas aprupe utml). tikmer tie, kas paliek Latvija tiek nostaditi otras skiras stavokli, jo tiem ir tikai viena pilsoniba. Un vel viens arguments pret dubultpilsonibu ir jautajums, kadas valsts intereses vini parstav - Latvijas, irijas, anglijas, vacijas utt. (jo ipasi valsts parvalde stradajosie dubultpilsoni).
vēmiens nāk
v
Nu, kāpēc TM tā neveicas...
polis
p
Jacer, ka sis jaunais Tieslietu ministris skaidri un taisni noradis zidiem, ka viniem nav nekadu tiesibu no Latvijas valsts prasit kaut kadas kompensacijas un ipasumus, jo tiem kuriem bija kada iespeja tie ir atguvusi. Daudzi zidi nenema ipasumus, jo vini vienkarsi to negribeja, bet vel vairaki zidi gribeja, bet vini nevareja pieradit nekadu saistibu ar siem ipaasumiem, jo tie vienkarsi nav vinu ipasumi. Kad Latvijas valsts iestajaas ES un NATO tad siem ipasumiem pieauga cena un tad zidi izdoamaja ka ar teroru, santazu var atgut to zidu ipasumus kuri kadreiz zidiem piedereja. Siem zidiem Latvija, kuri prasa kaut kadas kompensacijas, ipasumus nav nekadu tiesibu uz tiem.
+
+
+
  • 0
  • 2
Ārturs M.
Ā
Bet DIENA čurāja biksēs, ka nebūs kvoruma.
Nu ja...
N
.... ja jau ģimenes uzņēmumi darbojas MK, tad kāpēc tie nevarētu darboties arī TM? Siles loģika. Tikumīgi un likumīgi! Vienotība rullē!
  • 1
  • 4
Ministr, cik ilgi šis ģimenes uzņēm
M
Valsts zemes dienesta ģenerāldirektore Elita Baklāne-Ansberga (Vienotības protežē, kurai speciāli tika gatavoti konkursa noteikumi, neļaujot startēt uZ šo anmatu ģeodēzistiem un zemes ierīkotājiem) un SIA “Ģeodēzists” īpašnieks Aigars Ansbergs (viņas vīrs). noslēdz VZD līguma reģ. Nr. 6-04-CA/89-11 Līguma spēkā stāšanās datums 26.07.2011 SIA Ģeodēzists
  • 3
  • 2
Oskars
O
SLIKTI !!!!!! MAFIJA turpinās savu VARU demonstrēt ( NAUDA - UZVARA ) ......KAUNS SAEIMAI !!!!!!
vārdam
v
Jā, par spīti padomju okupantiem turpinās izpārdot valsti :)
  • 1
  • 7
:D
:
Ja VL tautai stāsta, ka ir pret bnkas pārdošanu, bet balso par, tad vietas ir garantētas :D
  • 2
  • 3
Bodāns - LABS!
B
Beidzot normāls cilvēks, kurš NAV sorosīds un liberasts, bet Latvijas patriots! Lai labi veicas amatā!
  • 16
  • 5
Oskars
O
TV....LATTELEKOM ...utttkur tik viņš nav bijis un visu IZDEMULĒJI , lai viegli DZĪVOTU Šķēle,Lembergs,Kalvītis,Godmanis,Bērziņš, Šlesers utttttt ,,,,.......jeb tagad viņš IZTĪRĪS manu Latviju no IZSAIMNIEKOTĀJIEM ..... Labi PASKATĪSIMIES, .......!!!!!!!! Vai viņš jau ŠODIEN visus ŠOS .......IZSAIMNIEKOTāJUS liks KNAB - PROKURORAM ######### !!!!!!!, tad es viņam ļoti ATVAINOJOS .
  • 1
  • 9
Vārds
V
Kas slikti? Tas, ka apstiprināja par spīti padomju okupantiem?
  • 17
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas