Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Papildināts - Neo sarūgtinājusi ne vien politiķu, bet arī sabiedrības reakcija pēc datu publiskošanas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jukums
J
Domāju, ka teksts bija īsts, bet to lasīja kāda treša persona.
Viesulis
V
Dati atklaj noziedzīgu patiesību, kā var rīkoties amatpersonas bada laikos! Vadītāju galvām sen bija jāripo un vairākos gadījumos būtu jāierosina arī krimināllieta. Augstākstāvošo personu klusēšana un neka nedarīšana liecina vien par to, ka viņi neko nevar iesākt - vai paši arī pie šiem zagļiem pieskaitāmi vai arī pret viņiem ir savāktas mapītes, kas kādā brīdī var nākt klajā...Pirms vēlēšanām neviens no šiem politiķiem - tukšpauriem-baltrocīšiem, kuru vieta ir kasē pēc bezdarbnieku pabalsta vai arī uz lāvas cietumā, neies riskēt ar iespēju vēl 4 gadus krāt taukus uz tautas rēķina.
Akcents
A
Sanāk, ka intervija bija De Facto viltojums.
Akcents
A
Tā nebija Neo balss, jo teksts tika ierakstā lasīts, nevis brīvi runāts, kā intervijā.
skumji
s
NEO! Paldies Tev, ka devi cerību! Pat lielu cerību, ka pēc šiem publiskajiem paziņojumiem Dombrovskis ķersies pie lietas momentāni. Jo, kas gan varētu būt labāks par šo, lai Tautai koši iemirdzētos acis un viss turpinātos kā filmā ar labām beigām. Bet!!! Ne Dombrovskim, ne kādam citam tas neliekas svarīgi. Gan jau!!! Kas man būtu jadara, lai kaut kas mainītos? Kas būtu jādara mums visiem, kas saredz šo pilnīgo bezjēdzību? NEO! Vai Tev ir redzams arī Krīgera un CO atalgojums?
!
!
Krauklis jau runā par 4ATA minēto kungu algu palielināšanu - pēc viņu pašu pieprasījuma!
Re kur jums arī reakcija!
R
Saeimā plānots skatīt likumprojektu, kas pēc būtības atcels pagājušajā gadā noteiktos algu griestus valsts kapitālsabiedrību valdes locekļiem un turpmāk ļaus mēnesī saņemt vairāk nekā pašreiz noteiktos 2800 latus. Vents Armands Krauklis: "Tas, ka šāda atļauja tiks dota, ir tikai loģiski. Šobrīd likums to neaizliedz, bet pēc pašreiz spēkā esošajiem Ministru kabineta noteikumiem, tas nav atļauts. Cilvēkus, kas strādā pilnu laiku kompānijā un atrodas atbildīgos amatos, ir jāmotivē strādāt, lai kompānijai būtu labi darba rezultāti."
action
a
šogad vēl ir trīs datumi, kuros reāli var kaut ko izdarīt, 25.marts, 14.jūnijs un 23.augusts, kas neriskē, tas nevinnē
Dzintra
D
Paldies, Neo! Strādāju publiskajā sektorā, man pagājušā gada alga ir par pieciem tūkstošiem mazāka nekā 2008.gada alga. Tātad, reāli samazināta. Uzzinot, ka citiem nav samazināta, apdomāju, vai neiet pie priekšnieka un neprasīt algas palielinājumu. To starp citu, atļauj jaunais likums, amatu katalogs un 1.aprīlis (valsts pārvaldē strādājošie sapratīs). Lai maksā noteikto maksimālo! Kāpēc citiem var, bet man nē. Es nekad neesmu sev prasījusi algas pielikumu, jo uzskatīju tādu darbību nevietā, bet tagad, redzot kā visi citi sev paņem vai pieprasa (tiesneši mani iedvesmoja), arī rīkošos līdzīgi. Vēlreiz paldies, Neo!
Viedokelis
V
Manuprāt, tā arī nekas nenotiks, jo: 1) ierēdņi, saņemot lielās algas, likumu nepārkāpj. LR likumdošana, nožēlojamā veidā, ir viņu pusē. Kurš gan mainīs šo likumdošanu? 2) tauta nav vienota savās interesēs. Gandrīz ik katram ir savi nabadzīgie ienākumi un cilvēks ir "laimīgs" ar to. Nav ne spēcīgu arodbiedrību, ne kādu citu apvienību (skolotāju, apkopēju utt) līderu. Tāpat jau bļaut neies un arī nedrīkst. 3) tomēr protests ir, liela daļa vienkārši aizbrauc...
barakuda
b
Ar savu "reakciju",NEO pierada,ka ir no kreiso wlakas
:-)
:
arī tevi...
Rasmusens
R
Manuprāt, visa nelaimes sakne slēpjas mūsu nesakārtotajā likumdošanā, kas visus šos pēdējās atmodas gados darbojas trekno interesēs. Ja jau lielo algu saņēmēji ar mierīgu prātu tās deklarē, tad - acīmredzot, tās ir LIKUMĪGAS. Tātad, pret ko tad taisāmies cīnīties..? Vienīgi pret to, ka tas nav ētiski un godīgi - ziņot, ka LV iztikas minimums ir 160Ls, bet dažiem tai paša LV "jāiztiek" ar 30 X lielāku summu.
bimbam
b
Faktiski tacu visi zinaja, kadas tas algas ir! Tatad ipasa reakcija par algam ka tadam nebija gaidama! Uzzinajam, ka viss tik tiesam ir ta, ka domajam un viss! Cita lieta butu, ja ieprieks mes nebutu zinajusi, vai vismaz nojautusi, kas par desam! ---------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------------- "Jo tieši emigranti, padzīvojuši īsti demokrātiskā vidē, ierauga briesmīgo atšķirību starp latviešu pašapmierināto bildi par sevi kā pašpasludinātu izredzētu un īpaši inteliģentu tautu un īstenību – korumpētu, iedomīgu, alkatības nomāktu sabiedrību, kuras pielūgsmes pilnā attieksme pret naudu un izskaistinātu ārišķību pārspēj dabiskos tautas izdzīvošanas instinktus. Un kam gan patīk, ka kāds spiež skatīties tik nepatīkamā spoguļattēlā. Bet šķiet tieši ekonomiskā emigrācija vismaz līdz šim kā protesta forma devusi visjūtamāko iespaidu. Visu citu Latvijā līdz šim kopīgiem spēkiem izdevies šādi vai citādi ”noklusēt beigtu”." ----------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ---------------------- Zetons! Tiesi ka ar kulaku pa aci!
WALA
W
Nabadziņi - latvieši kalpu tauta - esat tik laipni runājat paši par sevi !!! Tagad kaut ko veidot ir absolūts stulbums - tūlīt ir vēlēšanas - tad arī attieksme jāparāda !!! Bet tagad nav ko te pa tukšo muti dzesināt a nu marš strādāt sliņķu bari !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas