Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

papildināts - Vējonis pārbaudē konstatē vājos punktus e-lietu ministrijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Chingacguks
C
Nevis ministrijā ir vājie punkti, bet uzburbusī valsts pārvaldes sistēma ir "melnais caurums"! Nez par kādu naudu rīko citu ministriju, valsts aģentūru, pārvalžu un velnsviņzinkā seminārus, Ziemassvētku balles, sporta spēles un citas dzeršanas? Ja pasākums nav maksas, neredzu motivāciju barot un dzirdīt tā dalībnekus, vienīgais izņēmums - bomžu semināram var piebraukt zupas virtuvi. Ministriju darboņi taču laikam badā nemirst? Drīzāk jāapšauba, ka dienišķo kafiju 3 svētajām kafijas dzeršanām katru dienu viņi pērk par savu naudu. Gan jau tie atkal būs kādi "reprezentācijas izdevumi" vai kafija būs kļuvusi par kancelejas preci.
Dullis
D
tas ko Veejonis te saka ir kaķim zem astes galavaards te sakaams buus Sudrabas jaunkundzei...
who cares
w
"tie, kas vēl joprojām strādā un piedalījās "semināros" ņammājot kūkas, ir balti un pūkaini" === un murraa ;)
who cares
w
"Neviens no sekretariātā strādājošajiem sodīts netiks, jo "šie darbinieki, kas bija iesaistīti semināru rīkošanā vairs nestrādā ministrijā," Dienai saka Vējonis. "Visa atbildība būtu jāuzņemas sekretariāta vadītājai [Olitai] Magones kundzei, bet viņa ir aizgājusi," norādīja vides ministrs. " === Tas jau nenozīmē, ka nevar piedzīt naudiņas, ja ir vēlme.
serdenis
s
forši, ka visu var uzvelt tiem, kas vairs IUMEPLā nestrādā, nē? tie, kas vēl joprojām strādā un piedalījās "semināros" ņammājot kūkas, ir balti un pūkaini, aha.
janis
j
Ko tad Iekšējā audita nodaļa ir darījusi līdz šim, ja nebija konstatējusi, ka pastāvs riski? Kam tāds iekšējais audits ir vajadzīgs?
Olita
O
Aizņemtības dēļ ar pasēm tikai tagad iesniedzu pašvaldību semināra dalībnieku sarakstu: 1. Valdis Pelšs 2. Viktorija Bekhema 3. Baraks Obama 4. Nelsons Mandela 5. Monika Levinska 6. Alla Pugačova 7. Ksenija Sobčaka 8. Parisa Hiltone 9. Zinedins Zidāns 10. Aivars Lembergs.
ABC
A
Bet kāpēc ar premjerministra rīkojumu nav nodibināta komisija šāda paša veida izpētei Satiksmes ministrijā???
Ysk
Y
Vājais punkts ir vadošo amatpersonu attieksme pret nodokļu maksātāju naudas iztērēšanu. Kas ir paša kabata un vajadzības, bet kas valsts intereses - to jau tā kā pamatskolā vajadzētu apgūt. Ja pieauguši cilvēki sāk padziļināti pētīt šādas lietas, izskatās komiski.
N-zinītis
N
Jocīgā Latvija. Var sadarīt noziedzīgas lietas un uzrakstīt atlūgumu, jo tad par to nekas nebūs. Tā izskatās, ka visi tā arī dara. Galvenais LAIKUS pagūt uzrakstīt atlūgumu!!!
nifjodas
n
Vējonis saks "Ja skatās no grāmatvedības uzskaites aspektiem, tad nekādu pārkāpumu nav." Tas ir vāks. Ir notiekusi apzināta grāmatvedības datu sagrozīšana, valsts līdzekļu izkrāpšana no valsts privātām ballītēm, bet ministrs saka, ka viss ir OK. Vai tiešām jārosina kriminālprocess par krāpšanas faktu, lai ministrs atzītu ka krāpšanās nav valsts iestādes iekšējā lieta un to nevar piesegt ar iekšēja dokumenta izstrādi. Acīmredzot no mūsu ministriem par daudz ir prasīts, lai viņi pirms runātu, padomātu, ko runāt? Bet varbūt Vējonis arī pats savā ministrijā rīkojas līdzīgi?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas