Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Par 15 gadīgās Olgas Kozlovas slepkavību piespriež 10 gadu cietumsodus, jāmaksā 20 000 latu kompensācijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rahel
R
Pakart,noslicinat un ta talak, sadi izteicieni liecina tikai to ka pasi esat neaudzinati un spejat ko tadu izdarit! Neesiet ar sadiem izteicieniem lidzigi sai cetrotnei! Viennozimigi greks tas ir liels,bet ziniet dzives liktenis katram no mums piespeles tadas grutibas kadas esam pelnijusi par saviem darbiem nedarbiem!
AD
A
"Lai gan tiesa sestdien visiem četriem apsūdzētajiem piemēroja desmit gadu cietumsodu, uz iznākšanu brīvībā jaunieši faktiski varēs pretendēt jau aptuveni pēc četriem gadiem..." Ko te vairs vairāk var sacīt par likumiem! Interesanti, kas bija autors attiecīgā likuma mīkstināšanai?
ano
a
Vai siem ,cetriem neliesiem,ari nevajadzetu izdarit tadu pasu mocibu,vardarbibu,ko sie ,neliesi,veica vel meitenei dzivai esot?Ko lidz ta naudas kompensacija utt.,vecakiem,ka viniem vienmer bus sapes,pardzivojumi,atminas,par meitas tragisko navi.Sads grupejums "ISA" /informacijas savaksanas agentura/,labak butu paklauta kadai medicinas potei,uz neatgriesanos dzive.
Pretošanās liberālfašismam
P
Eiropiskajai cilvēkus degradējošai sistēmai ir jāpretojas visiem spēkiem. Ja nezināt kā - labs piemērs ir jūdu attieksme pret nacistiem. Liberāļu idejas un viņu vietējo pakalpiņu darbības jāuzskata par ienaidnieku Nr.1. jāpauž nicinājums un jāčakarē visiem līdzekļiem un vienmēr. ASV šādi nelieši dabūtu mūža ieslodzījumu bez atbrīvošanas izredzēm opat tad, ja tiem būtu tikai 12 gadu. Nekad neaizmirstiet, ka tagad gan jūs, gan jūsu bērnus ikviens nelietis var nogalināt un par to saņemt tikai 4 gadus ieslodzījuma.
ome
o
Tapec, ka sods ir neadekvats nodaritajam, si noziedziba pie mums plaukst un zel. Par saviem nodokliem cietumos uzturam banditus un istus izdzimtenus. Laiks likt stradat un PASIEM nopelnito cietuma likt vinu uzturesanai, citadi vel porcijas par mazu un diz zin kas. Jaludz Dievs, lai vini no cietumiem nekad neiznaktu. Tie nav cilveki.
TV33
T
Interesanti mums tie spriedumi - Jaunalksnei par viņas sarunu publiskošanu, kas ļāva sabiedrībai uzzināt, ka viņa ir korumpēta žurnāliste, morālais kaitējums 10 tūkstoši, šeit vecākiem, kas ir pazaudējuši bērnu - morālais kaitējums 20 tūkstoši. Bewt Jaunalksne taču bija pelnījusi vairāk?
jana
j
tupā valsts kas ar tiem muļķa tiesnešiem ,skolotājam par labāku atzīmju sniegšanu 8 gadi ar mantas kofiskāciju, te izdzimtenim slepkavam 10gadi tupā valsts uz kurieni ejat.
betņš
b
pēc mūsu likumiem iznāk, ka cilvēka dzīvība neko nav vērta
jā jā
j
Tagad vajag safočēt šitos pacanus, sataisīt prezentāciju par visu stāstu un apkārt pa skolām pabraukāt, pamācīt, ka par reāliem noziegumiem pienākas reāli sodi. Citādi šķiet, ka mūsdienu jaunatne to tā īsti nesaprot.
hm
h
zini, ne s-da eiropā vairāk neiedotu, tur liberastu cilvēkmīļu uzvaras gājiens vairs nav apturams. nesen, piemēram, vācijā vienam turkam par māsas slepkavību tikpat kā neko neiedeva, jo aizstāvībai izdevās pierādīt, ka viņs slepkavojis, jo viņam tāds cultural background, un ka tur nu neko nevar padarīt.
jautrais
j
.. kāds sakars te valodai "bāleliņi".. ..savu bērnu noslaktēja latvietis aizmirsāt.?...ko tad negaudojāt.... bet ja runā par šiem četriem... man viņi neiznāktu no cietuma..
Nu
N
interesanti uzzināt, tīri statistikais, cik citās ES zemēs par tādu nodarījumu dotu.diezinvai tikai desmit gadus dotu.
hasans
h
.....Tā kā apsūdzētajiem tiesas sēdēs bija vajadzīgs tulks, ....... tas ir visu savu dzīvi dzīvojuši Latvijā , gājuši Latvijas skolās un šeit ir rezultāts kā pie mums māca latviešu valodu !
.
.
šitādi brīnumi nav tikai latvijai vien raksturīgi, tas ir visā eiropā... cilvēktiesības, vai zini. un nepabaidies, kad tos kropļus ieliks cietumā, tad vēl atskries amnesty international vai kāds cits plānā galdiņa urbējs, un sacels skandālu, ka mūsu cietumi nav atbilstoši labiekārtoti, lai tur varētu turēt nepilngadīgos... vemt gribas. es konkrēti par nāvessoda atjaunošanu, kāpēc par šo jautājumu nevarētu referendumu uzrīkot?
nv
n
pārlasīju, jo nenoticēju. 10 gadi, bet reāli jau pēc 4 var tikt ārā... zeme atveries, kas šī ir par valsti un kas šos likumus ir rakstījis?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas