Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Par Belēviču lemts Šķēles un Šlesera klātbūtnē; izteikumi neesot analizēti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
apsolūti
a
skaidrs kā 2*2
ko cepaties
k
nu vai tiešām nav skaidrs ka žīdi ir visa ļaunuma sakne?
ko cepaties
k
Es pielūdzu žīdus Es esmu žīdu pielūdzējs kriristietis
ko cepaties
k
Latviju izgrābs abi cilvēki! ... precīzi pateikts
Ija
I
Nesaprotu, kāpēc ar saviem labajiem darbiem nenāk placī tie, kas to "tautas" kustību organizē. Tie, kuru ģīmji tiek rādīti pa televizoru, taču ir nožēlojami sīkmaņi, ne no viņiem kas atkarīgs, ne viņi kādi bīdītāji, man būtu kauns viņu vietā šādi uzstāties, laikam labu piķi saņēmuši. Varētu nākt placī Strautiņš un Sausnītis, pastāstīt, kā privatizēja "Limbažu pienu", arī pārējie biezie varētu pastāstīt, cik ziedojuši slimajiem bērniem, ko devuši pansionātiem un ģimenēm, kuras cietušas ugunsgrēkos un palikušas bez mājām. Laikam jau nav to labo darbu, ir tikai interese par savu kabatu, citādi jau atklātu savus nesavtīgos darbus tautas labā.
kl
k
nu taa liidziiba...10* lasiiju.Tie teicieni un idejas... Varjau buut ka orgjinaals un nestandarta domu cilveeks.Biznessaa tachu veiksmiigs!
Politologs
P
Izskatās, ka apvienībā toni noteiks Šlesers kā vienīgais, kam vēl ir nauda. Šķēle ar savu 50-70 milj. parādu paklusēs, pārējie vecie prihvatizatori arī. Bez tam Šleseram būs lielākais balsu pienesums- Jaunā paaudze un Prieka vēsts līdz oktobrim ar putām uz lūpām solīs elles mokas tiem saviem biedriem, kas uzdrošināsies aploksnē ielikt citu sarakstu.
sarmīte
s
man nav naudas, bet es esmu faktiski šķēle!
ko cepaties
k
jā un vel tas žlesers aicina pielūgt žīdus kā izredzētos - nu tad padomājiet kam tas āksts - mahinators ir vajadzīgs
ko cepaties
k
da bez stendzenieka tas bremze vispār ir nulle, pat runāšanas spēju nav apguvis (it kā katram no dabas dota), perverss, debīls cilvēks tas šlesers
kvests
k
nezinu par andri, bet šlesers ir ultra debīls un īpaši aprobežots, brīnos ka ar tādu dumiķi/bremzi biedrojas un pazemina sevi šķēle
Sonja Ančika
S
Es agrāk nezināju, kā man iet. Tā es iegāju "Par labu Latviju" Jaunais AS2 spēj mainīt jūsu dzīvi daudz vairāk nekā jūs to pašreiz spējat iedomāties Ja pasauks (no ZZS), es iešu!
AŠ2
A
AŠ2 gatavs atbalstit visus un peliks savas pecpuses ari geju prieksha, lai tie tikai vinus "iedupsetu" Saeimaa.
ihaha
i
Beļēvičs paaris nedeelhu laikaa sarunaaja tik daudz mulhkhiibu - no tiiras sirds un sava praata robezhaas, ka Sh kvadrataa taas veel ilgi nespees nomazgaat.
patiesi
p
vai tiešām žulganais žlesers ir mēdiju vērts lai par viņu rakstītu, komentētu viņš taču ir tizls un slims pat valodā aprobežots)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas