Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Par ceturtdaļmiljonu policijai iepirks 16 jaunus "BMW" motociklus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Naudu nevajag
N
BMW opozitdzinēji ir kādreizējo padomju emku prototips. Vispār jau pēckara gados miliči braukāja arī ar kārtīgiem Harley Davidson.
WALA
W
Nē reizēm arī potenciālie dalībnieki zinot konkurentus, izvēlas nepiedalīties, un nevis tādēļ ka neavarētu iekļauties nosacījumos, bet gan tādēļ ka labi zina ka citam ražotājam ir produkts kas pie visiem atbilstošajiem parametriem ir ar labāku ( zemāku) cenu !!! Dažreiz arī nospēlē lomu tas cik viegli ir aprīkot šādu moci, jo atsevišķiem dīleriem var nebūt vajadzīgo sadarbības partneru, pieredzes utml. P.S. es gan par šo jomu nejūtos tik kompetents lai varētu ko 100% apgalvot, bet nu es "pārnesu" savu pieredzi no IT industrijas.
Bender
B
Man patīk menti uz močiem!
ninja
n
nezinu par cenu,bet kā nenokaujams kaujas zirgs BMW ir labākais savā klasē,ērtuma un aprīkojuma ziņā arī.
!
!
Nē, nu varēja jau rakstīt arī, ka iepirkuma summa ir 0,025 miljardi. Ja jau tā gribas to visu pasniegt. Tiesa, vieglāks un lētāks droši vien mocītis varēja būt pavisam noteikti. Būtu vieglāk visādā ziņā - gan budžetam, gan darbā ar to.
baca
b
tādas summas par moci!!!! Viņam kā minimums apzeltītam jābūt!
nē, vienkārši 99% valsts izsludinātos konkursos vinnētājs jau ir zināms. Tos bieži raksta tā, ka noteikumi atbilst tikai viens pretendents. iespējams bija līdzīgs punkts kā "pretendentam šie motocikli ir jāpiegādā 20 dienu laikā" - un re kā - BM auto tieši aiz sētas stāv 15 jauni mocīši - cik forši :) atliek vien aprīkot ar GPS un citām lietiņām un lieta darīta ;)
WALA
W
Tas tāpēc lai kādu varētu arī noķert ja vajag + resurss dzinējam līdz ar to ir labāks !!! Principiāli ņemot es uz skatu ka CP ir jābūt labi ekipētai, un šīs visādā ziņā ir gan labs mocis, gan aŗī pirkums nav slikts. Ja kā jau teicu konkurēt var vēl vienīgi japāņu moto ražotāji, jo ir viņiem pāris piemērotu modeļu, bet ja paši tirgotāji nepiesakās - vai tiešām domājat ka iepirkuma pasūtītājam būtu tagad ar kāju jāiesper katram dīlerim, lai saņemas !!!
slikti
s
... honda un citi japānu motocikli ir daudz uzticamāki tieši tehniskajā ziņā, par vācu bmw motocikliem.
kārtējais konkurss, kārtējais korupcijas midzenis ! anglijā brauc ar Honda ST1300 pan european. Modelis ar ABS sistēmu maksā 15480 EUR. papildus aprīkojums nemaksā miljonu un ja ņemtu Hondu tad dīleris, protams iedotu arī atlaidi uz pašu moci. un vēl , es nesparotu ,kapēc ir tik svarīgi lai būtu `vismaz 1100 cm3 dzinējs` ??
h
h
JL ministrei nauda atrodas, maitas tādi
007
0
Pats esmu sēdējis uz tāda virsū... ērts (pie tam, ja jābraukā visu dienu), stabils, drošs un kvalitatīvs mocis, nevis tāds kāds pašvaldībai- Kawasaki. ne jau velti visas lielās valstis izvēlas BMW- viņi varētu atļauties arī citas markas.
Sub Zero
S
Piekritu ka summa soreiz ir neadekvaati augsta.Protams ka BMW ir ziimols un motocikls pie labas apruupes var nobraukt pat 30 gadus bez butiskam problemam tacu ne ar tik lielu kubatuuru=1100 pa siem gadiem paterees loti daudz nodoklu maksataaju naudu.
ai, pabrauciet ar vilcienu
a
kāpēc vajadzīgi kārtējie BMW? ir taču teikts, ka tā ir diagonoze, vai tiešām arī policistiem? Vispār jau dzīres mēra laikā. .
Ērglis
Ē
Tas ir ļoti maz par šādu specializētu moci.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas