Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā par savu nākotni lems pavasarī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
LR lat-ebr-ruskij
L
Taķjanai eiroparlamentārietes dzīve ļoti nākusi par labu,pilnīgi cits imidžš. Varbūt arī domāšana mainīsies par labu latviešiem. Nav saprotams, kāpēc Ž.&Co , būdami Latvijas pilsoņi un dzīvodami Rīgā baudot visas tiesības un ērtības un, nebūdami krievi, tomēr cīnās par krieviem. Kāpēc ne par latviešiem, kuru universumā ir nesalīdzināmi mazāk , nekā krievu. Izskatās, ka Pilnera un Ž. kompānija aizvien vēl salutē:"Vienmēr gatavs par KP lietu!
FUI
F
RIEBAS SKATITIES UZ SIEM ABIEM JUDIEM.
ērce
ē
Latviešiem ar cilvēka tiesībām nekādas problēmas nav bijušas, atskaitot tad, kad citi viņiem tās ir atņēmušas. Galvenā problēma šeit ir ar krievu ekstrēmistu uzvešanos. Ja mūsu krievu kolonisti un viņu pēcteči Latvijā uzvestos tāpat kā citās valstīs, uz kurām viņi ir emigrējuši, tad viss būtu kārtībā. Arī ar žīdiem neatkarīgā Latvijā nav bijušas problēmas, ko nevar teikt par Krieviju ar saviem pogromiem. Man personīgi Pliners liekas simpātiskāks nekā tāds Gapoņenko vai Lindermans.
Kāpēc ?
K
Pliners varbūt simpatizēja, kad bija skolotājs Talsos, bet tagad nez kāpēc pūš krieviskajā stabulē. Ždanokai nekas nekaitēja dzīvot Rīgā, iegūt izglītību, bet nē, vajag būt krievenei par katru cenu. Dīvainākais tas, ka vienkāršie krievi un latvieši sadzīvo labi, bet šie te, kuri laikam gan sevi uzskata par inteliģentiem un piederīgm" augstākās klases' slānim, jauc gaisu., jauc krieviņiem prātus.Nez kāpēc krievi un ebreji ASV, Kanadā, Vācijā u.c. pasulē tā neuzvedas? Vai tiešām 50 okupācijas gadi šo ļautiņu smadzenes ir tik traki piesārņojušas ar krievu pārākuma apziņu?
  • 1
  • 0
maša
m
Latvijas patrioti, bet latviešu nīdēji. Laikam tādēļ, ka nav savas etniskās nācijas idiš pederības sajūtas .Žēl.
Rīgas ebrejs no Canada
R
Saprotams ir , ka latvieši, kuri visu mūžu vairākās paaudzēs dzīvo Krievijā, jūtas kā krievi. Kāpēc Pliners &Ždanoka &Co , dzīvodami visu mūžu Latvijā, jūtās kā krievi, līdz baltkvēlei cīnās par krievu valodu un par visu krievisko latviešu etniskajā DZIMTENĒ ??? Būtu cīnijušies par visu krievisko Krievijā vai Izraēlā, kur daudz etnisko žīdu no visas PSRS , bet NĒ viņiem vajag cīnīties par krieviskumu mazajā zemes pleķī - LATVIJĀ. Kāpēc ???
  • 1
  • 0
dorša
d
Pilner, Ždanok, Ļindermann, Osipov - Latvijas lielākie patrioti un vislabāk saprot latviešus. Nezi, kas ar jums notiktu Krievijā un Izraelā?
WWW
W
Priecājies, ka vecā urlu žurka Taņka vairs nespēj vairoties!
  • 1
  • 0
borcinsh
b
vai, kadas nepatikamas sejas ! "nodarbojas" ar cilvektiesibam bet izskatas ka gestapovieshi no padomju filma !
SS
S
Līdz pavasarim vēl ir jānodzīvo.
asd
a
Apvienosies ar Lindermanu un Osipovu. Viena banda vien ir bijusi visu so laiku.
Gebels
G
Kopā mirt ir jautrak...
  • 0
  • 0
Miks
M
Graždaņe, kiosk zakrivajetsja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas