Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Par Dobeļa izteikumiem ierosinās deputāta Ētikas kodeksa pārkāpuma lietu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tuwus
t
mjā, jau ne pirmo reizi redzams, ka dobelim tomēr pilns rublis nav..
replika
r
Ja ar atmiņu tā pavājāk, tad vismaz nevajag izplatīt savas iedomas.
AAA
A
pirms ieriekšeejaam veeleešanaam šis kungs iebreecaas - krievi naak ------------- Jūs kļūdaties. Pirmsvēlēšanu lozungs "Krievi nāk!" bija Tatjanas Ždanokas krievu partijai PCTVL. Tēvzemiešu lozungs bija "Latvieti, nepadodies!".
dzeris
d
Par Dobeli sen bija jālemj kādai mediķu, nevis ētikas komisijai, cilvēkam izteikta alkohola plānprātība. Un tas nebūt neizslēdz arī to, ka viņš ir Kremļa provokators un, tāpēc, iemīļots interviju objekts Krievijas žurnalistiem.
kas kas, bet dubelsaime
k
duris IR AUTENTISKS JAUNĀS LATVIJAS SPOGULIS UN SIMBOLS - kašķīgs un stulbs. Un lepojas ar sevi.
Tieši
T
Nez ko Dobelis tādu neētisku būtu pateicis? Mēs tacu neesam Maskavā galu galā. Okupantu pilna Latvija, kurš tad to nezin? Mēģinat slēpt? Neizdosies!
pzd
p
pirms ieriekšeejaam veeleešanaam šis kungs iebreecaas - krievi naak , atkal driiz buusim veeleešanu priekšaa uin Dobelim gribaas lai vecenes šo pamana...
cundurs
c
Okupācija ir okupācija; BET vajadzētu saprast, ka Dobelis ir vienkārši vecs deģenerāts, kurš mēģina izmantot visticamāk, pēdējo palikušo iespēju, lai spodrinātu savu un/vai savas partijas tēlu. Šis kungs, padsmit gadus dirnot saeimā tā arī nav paveicis neko lietderīgu, un pēc visas šīs bezjēdzīgās dirnēšanas un visa akcpetēšanas pēkšņi viņa saprātā dzimst atklāsme par turpat tuvumā sēdošiem okupantiem.
latgalis
l
Pats neputro! Ja būtu mācījies vēsturi, tad zinātu, ka Krievijas pilsoņu iebraukšana Latvijā bija legāla, jo mēs bijām viena vesela valsts, bez robežām. Protams var runāt par ētiku - kāpēc krievi te brauca iekšā, bet tā migrēšana 50, 60 gados nav salīdzināma ar Padomju armijas okupāciju.
na zametku
n
Jā, okupācija, jo 1940.gadā un vēlāk Latvijas Republika PSRS pilsoņu iebraukšanu nespēja regulēt, tātad būtībā viņi te ir ieradušies nelegāli, nevis legāli, kā latvieši ASV, Īrijā un Norvēģijā, putrotāj.
ss
s
Dobelim cepums.
latgalis
l
vai gribi teikt, ka krievu tautības cilvēka iebraukšana Latvijā pēc 1940. gada uzreiz definējama kā okupācija. Tad jau varam apgalvot, ka latvieši brutāli okupējuši ASV, Īriju un Norvēģiju.
ronis
r
vai kads okupants varees pieradit ka vinsh taads nav un....vina senci bijushi pilsoni brivaa Latvijaa lidz 1940 gadam
ibo
i
Deputātu Ētikas kodekss jau sen ir pārstājis darboties . Arī KĀRTĪBAS RULLIS nepalīdz DAUDZES kungam pienācīgi novadīt to lielo sapulci ,ko sauc par PLENĀRSĒDI . Kad paliek par traku , Daudzes kungam nekas cits neatliek kā palikt dusmīgam un izsludināt pārtraukumu . Ir jāpieņem DEPUTĀTU ELEMENTĀRĀS PIEKLĀJĪBAS KODEKSS . Bez tā DAUDZES kungam nav cerību lietišķi novadīt plenārsēdi., jo izdzīt no zāles savas partijas deputātu nedrīkst , izdzīt citas partijas deputātu varētu ,bet būs liels skandāls , rādīs ar pirkstu uz savējiem un uz pašu arī . Bez DEPUTĀTU ELEMENTĀRĀS PIEKLĀJĪBAS KODEKSA ir bezizeja ..
m
m
kaut viņam piespriestu tribīnē publisku atvainošanos norunāt - tas šim lecīgajam vīrelim būtu lielākais sods... To droši vien gaida Dobeļa pieminētie okupanti, 80 gadīgi vīriņi, kuri tagad sēž pansionātā, dzer tēju un šūpuļkrēslā atgāzušies skatās panorāmu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas