Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Par Jauno ebreju kapu apgānīšanu aizturēta trīs skinhedu grupa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Evija
E
Izrādās, ka tie, kas vēlas runāt valsts valodā ir nacisti, bet krievu fašisti, kas atklāti rotājas ar fašisma simboliku un apgāna kapus tikai nevainīgi bērneļi. Slimā sabiedrība! Putins bēdājas: "Atkal nesanāca. tā gribējās "piesiet birkas" 16. marta pasākumiem, bet nekā!
zihers
z
Kapu apgānīšana nevienā normālā sabiedrībā netiek uzskatīta par pareizu. Žīdu kapi kalpo kā lakmuss un pastiprina pievērsto uzmanību. Jāpateicas tiesībsargājošajām iestādēm par paveikto, taču jānovēl pabeigt uzsākto lietu un līdzīgu aktivitāti arī citu likumpārkāpumu atklāšanā. Mazliet jocīgi šķiet daži komentāri, kuri atpazīstami ar savu agresivitāti kā arī ar latviešu valodas un gramatikas nezināšanu.
:))
:
Nedzer, kad raksti komentārus!
ļeģajevieši
ļ
jeb trīs čanaglisj sarju lembašklessaraj grupa, jo tie latvieši, kas koa ar viņiem 13. janvārī demolēja Rīgu, saņem kaut kur naudu un pinas ar tā saucamajiem 'čečeniem'. TV norej latviju, pie godīga darba neiet.
Puks PAR TIEM PODIEM
P
Kādās viesnīcās tad dažs labs mēdz uzturēties - kur tādi uzraksti?
Valdis
V
Kas to paveica, kad presē izskanēja, ka ASV un NATO aizstāvēs Latviju..., uzreiz bija skaidrs. Padomju okupantu radītie Urlestānas patrioti. Atliek noskaidrot, kas pasūtīja "mūziku".
X-PAT
X
Tapēc arī x-pat...jo patriotam būt šādu bezjēdzīgu komentāru ietvaros ir grūti. Krievam sava nasta nesama...kā nekā, ko ta šie kārs pie lielā zvana, par komunismu? Leniņš iz ded. Staļiņš iz ded...gan jau ka Voloģka arī pakavu atstieps...bet zemeslode tikmēr turpina griezties. Ardievas nacionālisti, ardievas partijas liste...miers jūs/mūsmājās!
Dainis B
D
Ko nozīmē burtiņš "B" manā nikā, kā jūs domājat? Varbūt jūs uzskatāt, ka esmu "bārdainais"? Ne, taču:-) Bet tas ir "Bērziņš"! Esmu Bērziņš! Bijis tāds slavens latviešu čekists Bērziņš, esmu no viņa dzimtas:-)
Dainis B
D
Pareizi ir "Kā jums nav kauna?", jefiņ. un kas tās "iekāvas" Redzi, ir tāda zinātne - psiholingvistika, kas ļauj ļoti precīzi sistematizēt kļūdas. Tavējās ir strukturālas, t.i. tādas, kuras rodas no kādas citas valodas struktūras ietekmes, savukārt īstā lux, ja viņam/viņai tādas gadās - pavisam cita rakstura. Vai Tev pašlepnuma nemaz nav. Visi jau zina, ka zodz nikus, tā apliecinādams to, ko angļu valodā dēvē par " worthlessness".
lux
l
Jūsu piemēri vienkārši lieliski. Lai nu kādi būtu viltvārža motīvi gan saistībā ar mana nika, kā arī KLM nika izmantošanu, neko labu par šo tipiņu neliecina. Var jau, protams, pieņemt, ka viņš vienkārši izklaidējas, kā Jūsu piemēros minētie bērni, taču maz ticams.
F1
F
Visi trīs ir no Saskaņas centra
WTF?
W
Par to Garlība Merķeļa citēšanu - neaizmirsīsim, ka kolonizatoru pārstāvis raksta par paša tautasbrāļu apspiesto tautu, ta ka objektivitāte no šādiem tekstiem nav sagaidāma principā. Nez kāda citas jūtas, izņemot naidu, dzimtzemniekiem būtu jājūt pret saviem vācu kaklakungiem? Jākūst no laimes? :) Latvieši ienīda kaklakungus toreiz un ienīst arī tagad. Nonodiet to saviem Antonijas ielas kuratoriem, biedri! Latvieši dzēra? Es arī dzertu, ja būtu spiests dzīvot kā dzimtzemnieks, bez jebkādām tiesībām un cerībām jebkad izkulties no šāda stāvokļa. Turklāt, "kura nu govs būtu māvusi". Kurš nu te būtu tas, kurš varētu par dzeršanas postu sprediķot, ko, biedri? 9. maijā vien savus "kritušos" dučiem no krūmiem ķeksējat ārā. Cienījamajam Čelovekam(?) vajadzētu palasīt, ko apmēram tajā pašā laikā vācieši rakstīja par krieviem Rīgā. Tas būs pāris daudz foršāks materiāls. ;)
WTF?
W
"Krievi uz barikādēm? Tas jau ir kaut kas no fantastikas." Jā. Tā ir tāda nesena tendence. Lūk, uz barikādēm esot biijis pilns ar krieviem. Drīz jau laikam apgalvos, ka pat krievu ir bijis vairāk kā latviešu. Tie cilvēki jau ar patiesību nerēķinās. Viņiem vienalga ko runāt. Ka tik tas kalpo viņu mērķiem - sava jau tā ne pārāk intelektuāli spīdošā elektorāta apmuļķošanai.
WTF?
W
Nesaprotu, kādēļ tam dīvainim (Čelovekam?) ir jāuzdodas te par vienu, te par otru, te par vel kādu komentētaju un jāraksta savas muļķības ar svēšiem vārdiem. Savāds izklaides veids. Liecina par bērnišķību. Tas pats, kas zvanīt pie kaimiņu durvīm un tad slēpties, vai ari zvanīt pa telefonu un teikt "Siltais ūdens ir? Jā? Tad nomazgājieties un ejiet gulēt". Turklāt cilvēks tam velta visu dienu, pat ne vienu vien dienu. Tiešām, laikam ar galvu kaut kas nav kārtībā. Garīgas dabas traucējumi. Bet "Dienai" vajadzētu ieviest iespēju komentētājiem reģistrēties vai nākt ar savu citur reģistrēto identitāti, kā tas ir citos portālos, lai šito bardaku izbeigtu.
lux
l
Jūs neesat īstais "lux", jo rakstāt ar kļūdām, piemēram, jūs klūdaini esat iestarpinājis priedēkli "uz", kurš gramatiski ir pilnīgi lieks: "Neskar tikai uz tautsaimniecību." Tāpat jums kādā teikumā pietrūkst vienas iekāvas, arī "visādiem līdzekļie" pietrūkst "m", un tā tālāk. Kā jums nav kauns rakstīt ar manu niku?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas