Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Par jauno EP cilvēktiesību komisāru balsos 24.janvārī, Muižnieks savas izredzes vērtē atturīgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vecbebris
v
Kapec no Latvijas sis degradats Muiznieks tiek virzits sim amatam?
Plinks
P
Atvainojiet augstdzimušās dāmas un kungi! J a Muižnieku ievēlēs par EP komisāru, tā Latvijai būs melnā diena. Sis Muižnieks ir tipisks ierēdnis. Dienā vi\n s ar viesiem būs labākais draugs, bet , kad pagriezīs muguru, nospriedīsman tas nav galīgi izdevīgi. Viņš dziedās muižnieku korī un noņirgsies par bauriem latviešiem.. Viņš ir zaudējis jemkādu uzticību.
Kurzemnieks
K
Ja Muižnieku apstiprinās par EP komisāru, tad Lindermanam par savu referendumu nebūs jāuztraucas. Muižnieks panāks, ka Latvijā par oficiālajām valsts valodām ieviesīs ne tikai krievu valodu, bet arī ivritu.
lauķe
l
Šis te frukts būs sliktāks pat par Van der Beņķi....Un kas ir viņa lobētāji, to arī mēs labi zinām....Bez Abrenes jau palikām.....
  • 0
  • 0
Jautājums
J
Kur skatās valsts valdība? Kāpēc šādu valstij kaitīgu tipu virza un lobē tādam amatam? Kāpēc? Kas notiek Latvijā?!!!
  • 2
  • 0
Preteklītis
P
Mužnieka īstā vieta atrodās ka'da Latvijas autoostas sausā podā. Viņa vieta politikā tur tikai tas ka laikam pieder pie Brīvmūrniekiem. Viņš ir galīgi nepiemērots šadam amatam. "Sitas Mūrnieks proponēja nepilsoņiem balsot pašvaldības vēlēšanās, zinot tīti labi tas ir pus ceļā atļaut nepilsoņiem balsot valsts vēlēšanas un ieviest Krievu valodu Latvijā kā officālo otro valsts valodu. Personigi man viņš riebjās
Lauķis
L
Vai uzvārds nepasaka visu?Muižnieks ir un latviešu tautai muižnieks!
phu
p
Šim puisim tikai salmeni galvā, kapli rokā un prom biešu vagā!
kukuruza
k
Izskatas ka tie divi ir kandidat ir no zidu tautibas....., iespejams ka ari Muiznieks ir puszids....jo vina attieksme pret Latvijas valsti un latviesu tautu ir neadekvata. Lai Muizniekam neveiktos jo tad ir ceribas ka latviesiem un Latvijas valstij nebus japarcies kartejie pazemojumi, uzbrukumi, latviesu tautas nicinasna un starptatuiska pazemosana.
politalogs
p
Lai pasarg velns no si kretina N.Muzinieka. Ja sis tiks saja amata, tad ir skaidris ka no latviesiem vins adu mauks, latviesus vins pazemos un spiedis darit to kas nav pienemams latviesu tautai, ka to darija tas niderlandietis Van, Der Stuls (degradetais iznirelis), ka to vienmer ir darijusi latviesu izcelsmes prieksniek (ari vacu baronu laikos)i, pazemojusi savu tautu un savu valsti, piemeri ir , vesture Pelse, Voss, Pugo....., sodienas Latvija M.Riekstins, A.Kesteris, A.Pabriks, A.Stokenbergs, Godmanis, Skele, Sleseris, Lembergs, Kinna, Demakova, Muzniece, Krauklis, Zalans, Freiberga, Kalvitis, Brante-Kehre, ........kuri ir iedomajusies ka vini ir gudri, zinosi, bet patiesiba vislielakie mesli, kompleksu nomakti, augstpratigi, iedomigi, alkatigi kretini.
selga
s
Piekrītu,ja ieliks šo mums par vagaru,deviņas ādas pār acīm nomauks,lai tikai pierādītu ,kas par aso vīru!
  • 1
  • 0
baisi
b
Šo Interfrontes fanu?
Pateicoties
P
Muižnieka demokrātijas izpratnei un sludinātajām lietām, esam tur, kur esam - LIELAS problēmas priekšā, ko darīt ar milzīgo skaitu naidīgi noskaņotiem bijušajiem okupantiem, aiz kuriem stāv Krievija ar savu apetīti mūs aprīt pēc iespējas ātrāk un ar savu naudu, par ko tad arī cenšas šie okupanti mūs iznīcināt...TIKAI NE Muižnieku !
nevajag
n
muižnieku, virkne viņa ideju ir pilnīgi nepieņemamas, lai neteiktu, katīgas latvijas valstij!
viedoklis
v
Tā būs traģēdija Eiropai un Latvijai un kauns Latvijai, jo šo bijušo Šlesera partejgenosi un neveiksmīgo Latvijas sabiedrības integratoru ievēlēs par Eiropas Padomes (EP) cilvēktiesību komisāru!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas