Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Par kautiņu "Visu Latvijai!" kongresa noslēgumā kriminālprocesa nebūs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vēlētājs
V
VL liekas sāk darīt ko nopietnu.
nu bet
n
tendenciozs raksts. Skatīt komentāru pulkstens 23 : 29
nav skaidrs
n
kādi "tehniskie darbinieki" un kāds "darba līgums ar sektu"? Un vai viņi bija sektas biedri vai nē? Un komentārs nekļūst par patiesību pēdējā instancē tikai tāpēc kau autors parakstās kā "patiesība". Ja vēl redzam ka šī "patiesība" atšķiras no citas informācijas...
@
@
Labs darbiņš. Paldies.
patiesība
p
Nevis diviem "tehniķiem", bet gan diviem agresīviem sektantiem. ---------------- Tie bija tehniskie darbinieki, kuru vienīgā saistība ar sektu bija darba līgums. Konfliktu izprovocēja VL kongresa uzbudinātie dalībnieki atbildot uz prasību atbrīvot telpas. VL kongresam paredzētais laiks bija beidzies un viņi traucēja nākamā pasākuma sagatavošanas darbiem.
novo
n
Neizjūtu pārāk lielas simpātijas pret VL (doma laba, izpildījums ne pārāk), bet ceru, ka viņi vismaz mēģinās tiesāties pret brīnišķīgo portālu novonews.lv, kas šodien bija nopublicējusi rakstu ar nosaukumu "Русские устроили мордобой на съезде "нациков"".
annina
a
Praida laikā gan sektanti, gan Visu Latvijai tā mīlīgi kopā stāvēja un bļāva - tā teikt sapratās bez vārdiem, bet nu krauj viens otram pa aci. Pilnīgi skaidrs, kas vainigs :)
Kursis
K
Nevis diviem "tehniķiem", bet gan diviem agresīviem sektantiem. VL apsardze pildīja savu uzdevumu un savaldīja bravurīgos huligānus, kas konfliktu sāka ar necenzētām piezīmēm par Latvijas karogu un latviešu valodu.
"varonīgie" patrioti
&
Ļoti latviski - vesels bars pret diviem tehniķiem ..........
.
.
Nu ja cieteeji fiziskaa veidaa ir provokatori bez 1 zoba, bet ar zilumiem, tad veel kaut kaa saprotams ka nav krominalprocesa, bet administrativo sodu par uliganismu jau vajadzeja tomeer? Citadi naak, uzbruuk, bet nekada soda vispar.
ABC
A
Tas priecē. Vismaz kāds var ierādīt nekaunīgajai minoritātei tās vietu.
Kursis
K
Vienam krievam tika izsists zobs un pārsista acs. Zilumu droši vien ir lērums. Mūsējiem nevienas traumas nav.
astro
a
neprofesionāli žurnālisti. Jau kuro dienu klārē par kaut kādu misitsku reliģisku organizāciju, bet nevar uzzināt nedz nosaukumu, nedz reģistrācijas apliecību, nedz līderu vārdus nedz arī ko citu. Tikai tukšus salmus kuļ. Vai tiešām nevar noskaidrot kas telpu īres līgumā rakstīts?
ABC
A
Es arī par tādu dzirdu pirmo reizi. Biju pārliecināts, ka tie bijuši ļeģājevieši. Jācer, ka vismaz kārtīgi sadevāt šiem pa ribām?
integrācija
i
Vai to sauc "provokācija"?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas