Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Par ko balsot?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ups
u
Te dažiem nav izpratnes par to, ka laikraksta viedoklis nav tas pats, kas partijas aģitācija. Ja kādam no vietējiem idiotiem tas nav pielecis, liekot draudēt ar starptautiskiem novērotājiem, tad varu paziņot, ka The New York Times un The Times vienmēr skaidri un gaiši pasaka, par kuru partiju vajadzētu balsot pēc viņu domām. Neviens likums nav pārkāpts.
dzeris
d
Tautieši! SCP un loskutovam nedaudz pietrūkst līdz 5%, ja esat patrioti - aizejat un nobalsojiet par SCP!
skolotaja ludmila
s
to: Tautas piderija 16:31 skolotaja ludmila... - kada cittautiete un saja zeme svesiniece. skolotaja ludmila... - kada sieviete, kurai ir tris augstakas kvalifikacijas: filologe; anglu valodas un literaturas pasniedzeja; ilggadeja IZM ISEC centralizeo anglu valodas eksamenu vertetaja..., utt. skolotaja ludmila... - tas esmu ES! Es..., - kura bija, esmu un vienmer busu: vienkarsi - Ludmila Socneva!
Tautas piderija
T
kas ir skolotaja ludmila? atkal sandris točš vai kads cits no vņu bandas?
skolotaja ludmila
s
Vel no rita es biju parliecinata, ka neiesu balsot... Jo ikdiena verojot to kas sodien notiek skolas, cik nomakti ir skolotaji, un kadas ir nakotnes "perspektivas" izglitibas joma... Ne! Bet..., mani iedvesmoja un parliecinaja, ka mans pienakums - izdarit pardomatu izveli. Kas? Mana meita un Diena. Ta ari dariju, izjutot atbildibas nastu. Paldies vinam abam!
Miks
M
Neesmu rīdzinieks. Ja būtu – laikam arī balsotu par LPP/LC. Bet ne par to stāsts. Mans stāsts ir par šī izdevuma bezkaunību. Tik atklātas „aģitkas” vēlēšanu dienā es pat iedomāties nevarēju. Ko teiks Providus un Delna? Ko teiks starptautiskie novērotāji? Ko galu beigās teiks tā saucamā mūsu pilsoniskā sabiedrība? Ja kaut kādu sūdu )piedodiet par šo jēdzienu) plakātu redz daži simti garāmbraucošie, tad Dienu lasa 50 tūkstoši uz papīra un ej sazin’ cik vēl internetā. A par lūzeriem es Tev pilnīgi piekritu. Un par svinībām restorānā arī. Ogrē ir foršais O’Bārs! Brauc uz šejieni – kopā nosvinēsim.
Bērziņš
B
Ja sevi vienlaikus sauc par "Ekonomistu" un atbalsti LPP/LC - vai esi komandekonomikas piekritējs, kurā Šlesers, Andris Ameriks un Gundars Bojārds nosaka, kuri uzņēmumi nodarbosies ar uzņēmējdarbību Rīgā, bet kuriem tas būs liegts? Šlesers pats uzņēmēju un izgudrotāju vietā gribēja noteikt, ko ražot Kristovska jaunajam VEF tehnoloģiskajam parkam. Vai ekonomikai par labu nāk Bojāra un Amerika radītie birokrātijas labirinti Rīgas domē? Kāpēc atkritumu apsaimniekošanā Bojārs nevēlas brīvu konkurenci - vai "ekonomisti" atbalsta brīvā tirgus ierobežošanu? Dienas redakcija precīzi pateikusi lielāko "āķi", uz ko vēlētājs uzķeras - atņem no uzņēmējiem un vēlētājiem un tad atdod tikai daļu atpakaļ, izliekoties par dāsniem "devējiem". Piemēram, Šlesera subsīdijas Rīgas lidostai, kas ļāva tai kopā ar mazākām kompānijām sponsorēt Ryanair, ļaujot tam samazināt izmaksas uz pasažieri par 15 eiro, bet pārējām kompānijām jāaiziet (tajā skaitā KLM, EasyJet, Germanwings, Austrian Airlines, Aer Lingus). Tad jau Gerharda politika - atlaides visiem - ir daudz reižu labvēlīgāka Rīgas lidostas attīstībai. Un Ryanair "veiksmes stāsta" cena ir nodokļu maksātāju nauda - ceļi aizvien mums 10 reizes sliktāki nekā kaimiņvalstīs. Bet Diena tomēr kļūdās, iesakot katram nobalsot. Anglosakšu valstīs pastāv pierasta prakse balsot tikai tiem, kam politika interesē (līdzdalība ap 40%-50%). Vai ir prātīgi arhitekta daudzdzīvokļu mājas rasējumā pieprasīt labojumu, ja tev nav nojausmas, ko prasīt? Iesakiet saviem draugiem un radiniekiem, kuri nesaprot un neinteresējas par politiku - vai nu klausīt zinošāku un uzticamu cilvēku ieteikumam vai labāk neiet vēlēt vispār - labāk nesadarīt kārtējās muļķības (citādi atkal sanāks tikai Šlesers vai Lembergs).
Tautas piderija
T
nu ko jus mokaties sleserieshi? cerat ka saimnieks kadu kumosu pametis jums - mazajiem shuneliem? Lunciniet asti cik gribat jus tapat izmantos un aizmetis. Naivuli
Beibe
B
Nezināju, ka Ekonomists tik stulbs, ka balsos par Šleseru. Laikam cits ekonomists.
I.B.
I
Vai "ekonomists"nav ARĪ "" garants", vai viņa "sūdabrālis"?
Человек
Ч
Да пишите, не пишите свои статьи, смысла в вашей работе нет. Вот, Диена четыре года критиковала Шлесерса - а за месяц пришел Стендзениекс, и Шлесерс реальный кандидат на должность мэра:) Так есть ли смысл в газете Диена? Как говорил профессор Преображенский: "И - боже вас сохрани - не читайте до обеда советских газет. ... те, кого я специально заставлял читать "Правду", - теряли в весе". То же самое касается и Диены:)
dienai
d
Bravo, Diena! Ir tikai trīs partijas, kuras tu atbalsti, labākais mērs ir Loskutovs, bet visi likumi par vēlešanu aģitāciju tev pie vienas vietas. Tā turpināt!
dzeris - pionieris
d
Tu lasi arī, ko citi raksta? Ja lasi, acīmredzot, tev ir tā retā slimība, kad izlasīto nespēj uztvert.
pionieris
p
"Sovakar es lepnā resorānā svinēšu uzvaru..." Kā tad svinēsi? Podmoskovnije večera dziedādams?
pionieris
p
Jau paguvi par Ušakovu nobalsot?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas