Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Par koku ciršanu Šlesera villai lems valdība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
RUNCIS ,KURU VISI ZIN!!!
R
KAAAAPEEEC GAN JUURMALAS DOMEI , te pat mazam beernam skaidrs, BUUTU ŽĒL SAVAS JŪRMALAS < JA KABATAA TIEK IEPLUDINAATA NAUDINJA PAR ŠO ATĻAUJU, BET MEŽINIM JAU NAV NEKAS SVEETS , jo ar lieka kapeika NESMĀDĒ. BET PAR ŠO 21 GADSIMTA MONTSRU ŠLESERU IEKŠ LATVIJAS IR JAAAIZSAKA TIKAI NOŽEELA , JO AR VI"NAM NEKAS NAV S"VEETS.GALVENAIS IR TIK VISU IZNIICINAAT < GAN DIEVS VIŅU SODIIS PAR VISU TO, TE MEES REDZAM , KA S PAARVALDA VALSTI , , SMIRDIIGA NAUDA , KO ARII AR SLESERA PALIIDZIIBU APGROZA TV5 KRIEVU TICIIBAS RAIDIIJUMS , TAKAA KPAR KAADU TICIIBU VAR BUUT RUNA!!!!....
Andrew
A
aleluja! (ekstaazee ar izboliitaam aciim - bams ar galvu pa fliizeem Ljegjajeva saietaa un LVL 50 spainiitii)..
Nenogaliniet labākos!
N
Bet vētra nāk un smagie aprīļa sniegi nāk un noposta pusi Jūrmalas priežu. Tad nekas. Bet cilvēkam, laikabiedram,valdības pārstāvim skaužam. Fui,letiņi! Lai būvējas! Lai skaisti dzīvo! Lai sakopj visu apkārt! Vai tad ir labāk, kā ar Lemberga īpašumiem Jūrmalā- viss iet bojā.Ja ļautu būtu darbavietas un dzīve skaisti ritētu uz priekšu! Par labestību! Par draudzīgumu, par atbalstu!
Viedais
V
Nesaprotu. Šlesers gatavojas kļūt par Rīgas mēru. Kāpēc viņš ceļ māju Jūrmalā? Vai viņš gatavojas pārkāpt likumu un dzīvot bez pieraksta Jūrmalā, bet "skaitīties" dzīvojot Rīgā? Vai arī tā ir dārga dzīvojamā vasarnīca? Vai Rīgas mērs var būt citā pilsētā dzīvojošs iedzīvotājs? Ja tā, sanāk ļoti jocīgi. Jūrmalas iedzīvotājs gatavojas kļūt par Rīgas mēru. Skaisti...
Komisārs Reksis:))
K
saskaņā ar Aizsargjoslu likumu meža zemes transformācijai, proti, koku izciršanai, nepieciešams īpašs valdības akcepts. Tātad saskaņošanu paredz Aizsargjoslu likums. ........... Ir jau taisnība, ka tie likumi ir ĪPAŠI saskaņoti un saskaņotāji jau iepriekš zina, kā tos izmantos savā labā, tāpēc arī ir izdevīgi būt Latvijā par deputātu. Likumi saskaņoti. Pēc likuma viņi var atbildēt un vinnēt tiesas prāvas. Tā tiek izmantota uzticētā vara, sākotnēji naivi cerot, ka varenie rūpēsies vispirms par sabiedrības interesēm, ne savām....
Senais
S
Es , vismaz vientiesis būdams, nesaprotu kāpēc tā ažiotāža, kad kāds īpašnieks ir kaut ko apšaubāmu paveicis. Tam ir likumi un policija u.t.t. Vai tam īpašniekam vārds ir Šlesers, vai Senais, tam nav nekāda nozīme. Katrs var ieiet muinistru kabinēta ēkā un izlasīt uz sienas rakstīto. Lai kas būtu Šlesers savā darbā, jautājumā par meža "optimizāciju" viņš ir tieši tāds pats kā jebkurš. Valsts likumiem pakļauts, tieši tāpat kā satiksmes noteikumiem.
reality
r
Viss notiks likumīgi, tāpat kā ar Ruk-Ruk iecelšanu jaunajā augstajā amatā. Roka roku mazgā - abas....
jūrmalniece
j
Priedes pie jūras izcērt tikai idioti vai deputāti. Gribu redzēt cik būs tie, kas Rīgā nobalsos par šo darba vietu 'radītāju' un 'darītāju'.
PAR Ģ.V.KRISTOVSKI
P
TE IR NODOKĻU MAKSĀTĀJU NAUDA >>>> MALACIS SLEŠERS
lno
l
Varbūt tomēr vispirms uzmanīgi izlasīt rakstu un tad sākt trakot?:)
bankrotejusi valsts
b
Aizsargjosla noteikta prieks tam, lai katrs "kvaukskis" nesadomatu ievakties sleseriem un karginiem par kaiminu
...
.
Cik noprotu, lielais "cepiens" nav vis par to, ka kaut kur Jūrmalā tiks izcirstas priedes, bet par to, ka tas notiks Rīgas jūras līča krasta kāpu aizsargjoslā. Lūk, te rodas jautājums, kādēļ vispār šāda aizsargjosla ir noteikta (tās mērķis), ja jau likumā ir paredzēta procedūra (MK noteikumi) ar kuru šo aizsargjoslu var neievērot.
ziks
z
Smieklīgi izklausās - īpašumā kopš pagājušā gadsimta beigām. Izklausās, ka Šlesers izniris no vācbaltu aristokrātijas. Tīri viņa garā. Un Šlesers nav pēdējo gadu ziediņš, bet senas kultūras auglis. Smieklīgi. Kā reklāmā teikts, kas tur teicis, ka Šlesers var apēst 6 pīrāgus, nē, Šlesers var vairāk, viņam nepietiek arī ar 23 pīrāgiem. Var vēl vairāk. Laikam jau cilvēku ēstgribai mēra un loģikas nav.
x
x
arii nesaprotu cepienu. vinsh tachu iet likumiigu celju. tagad pie varas ir JL, kuri, ja kaut ko nelikumiigu vai aizdomiigu atradiis, neatljaus to cirshanu. "nevardarbiigu pretoshanaas akciju" vajadzeeja iistenot, kad kokus pie krematorija izcirta kailcirtee. neatljauti. nelikumiigi. padarot to vietu drausmiigu.
Gita
G
Ko cepaties? Nav nekāds ārprāts. Izlasiet rūpīgi tekstu - saskaņā ar Aizsargjoslu likumu meža zemes transformācijai, proti, koku izciršanai, nepieciešams īpašs valdības akcepts. Tātad saskaņošanu paredz Aizsargjoslu likums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas