Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Par kontrabandu aiztur Dzelzceļa policijas amatpersonas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
klusais
k
Nu smuki piekabināja kontrobandas jēdzienu parastai fenderei.
siļķe
s
Tie jau tikai ziediņi,jo Rēzeknē tā kontrobanda notiek ĻOOOOOTI lielos apmēros,arī ar vai bez gramatiskām vai literārām kļūdām,kas še pilnīgi nesvarīgas.Utu meklēšana no "pārgudrības".
XXX
X
Paldies, "5. klase"! Lai arī pirms neilga laika proponēju, ka labot komentāros valodas kļūdas ir muļķīgs pasākums, tomēr Jūsējais labojums man patīk. Un tāpēc atļaušos piemest arī savu nelielu artavu. Tikai par 2 kļūdām, kas kļuvušas jau masveidīgas. 1. Teiciens "... gadus atpakaļ" padara teikumu smagu un nelatvisku. Laviešu mutiskajā un rakstītajā valodā vienmēr ticis lietots "pirms ... gadiem". Piem., "Trešā tautas atmoda sākās pirms 20 gadiem." Teikums skan viegli un patīkami (intonatīvā ziņā). 2. Tie, kas savu maizīti pelna ar rakstīto vārdu, lūdzu atcerieties vai arī beidzot iemācieties, kad pie skaitļa vārdiem, kas rakstīti ar cipariem, lieto punktu un kad nelieto. Tātad, vārdkopu "divi plaukti" mēs rakstām tikai un vienīgi "2 plaukti", bet vārdkopu "otrajā plauktā" tikai un vienīgi "2. plauktā". Tātad, punkts liekams pie skaitļiem, kas apzīmē kārtas skaitļa vārdus.
ss.
s
Gribēja to sa''nņema.jaunais priekšniewks šajā sfērā neko nesajēdz.
riebeklis to 5.klase
r
9
5. klase
5
"...IZŅEMTAS astoņas tonnas..." Latviešu valodas vārdnīca, "AVOTS", 1987. 1. Satvert un izvirzīt ārā (izņemt grāmatu no somas); 2. Ar kustību izvilkt (izņemt roku no kabatas); 3. Izgriezt, atdalīt (izņemt plūmēm kauliņus); 4. Atdalot, nomontējot aizvākt (izņemt auto motoru, tilta posmu palos); 5. Pārtraukt atrašanos ( izņemt bērnu no mazbērnu novietnes) 6. Saņemt atpakaļ (izņemt mantas no lombarda) 7. Saņemt, iegūt (izņemt pasi, patentu) 8. Apstrādājotpanākt, ka izzūd (izņemt traipu no auduma) 9. Panākt, ka vairs nav lietošanā ( izņemt preces no apgrozības) 10.Izmācīties, apgūt (izņemt mācību vielu) Kā tur "izņēma" tās 8 t degvielas, latviskam prātam nav aptverams.
bingo
b
tad ta kontrabanda , Liepājā par nelikumiigu 5 tonnu mencu ievešanu un sleepšanu uz kuģa nevienu čohaa neiemeta tikai 3000 latu soda naudu uzlika , a kilo mencas maksaa jau 2 lati , šai gadiijumaa ar petroleju iesaistiitas 8 personas pa tonnelei uz deguna , nebij jeegas riskeet , ja ved tad ešelonu , 5 santiimi no litra jaaatšķiļ VIDam un bingo,taaka jaamaak futereet , tad tik traki nav , var dziivot...
ululiņš
u
Tad jau amatieri.
Человек
Ч
Да наверняка полицейские между собой чего-то не поделили. Полиция безопасности в Резекне еще та. Как известно, это именно ее сотрудники допустили утечку иноформации о переговорах между директором мясокомбината Питереноком и его тогдашними однопартийцами из Нового времени, чтобы скомпрометировать эту партию. Один из руководителей этой полиции имеет женой выскопоставленную депутатку Рез. думы:-) Партию, от которой она избиралась, в самом городе называли "блоком контрабандистов и таможенников":-) И, плюс ещё, с поддержкой в ПБ:-)
mnj
m
Sports ir no VID grupējuma, šamo aizturēja Drošības policija..
ululiņš
u
Vai patiešām Futbols sācis spert savējiem jeb tie ir diletanti?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DZELZCEĻA POLICIJA

Dzelzceļa policijas pārvalde ir Valsts policijas struktūrvienība, kura veic policijas uzdevumus dzelzceļa transporta sistēmā.

Dzelzceļa policijai ir piekritīgi noziedzīgie nodarījumi un citi likumpārkāpumi:

  • kas apdraud dzelzceļa transporta nepārtrauktas satiksmes, pasažieru un kravu transportēšanas drošību;
  • kas apdraud pasažieru, kā arī citu personu dzīvību, veselību un īpašumu dzelzceļa transportā;
  • kas saistīti ar valsts institūciju amatpersonu, fizisko personu nelikumīgu darbību un juridisko personu uzņēmējdarbību pasažieru apkalpošanā un kravu transportēšanā, apstrādē.

Avots:Valsts policija

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas