Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Par kukuļdošanu Ceļu policijas speciālās nodaļas darbiniekiem aizturētas divas personas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rūķis
R
Laikam tos 2 no 111 ceļinieki nepaspēja pabrīdināt,ka notiek spec.operācija.Pretējā gadijumā kukuli piedāvātu katrs otrais.Nepiedāvātu tikai tie,kuriem līzi nav naudas un tie,kuri vēlāk ar CP priekšnieciņu palīdzību protokolus"norakstītu",un tie,kam šāda jautājumu risināšana derdzas.
lūriķis
l
Tā kā nezinātu 100 un beigta baļļa!
Miks
M
Man dzīvē ir gadījies trīs reizes maksāt CP (dot kukuli) un visas trīs reizes paši policisti piedāvāja šādi atrisināt situāciju, es teiktu - paši pieprasīja šādi norēķināties. "Tiešā tekstā" paskaidrojot, ka tas man ir 2x izdevīgāk, nekā maksāt sodu un saņemt soda punktus. Divās no šīm reizēm sods pienācās par aplami uzstādītu zīmju neievērošanu. Kur tas bija - Rīga un Rīgas rajons.
Roziite
R
Cik ta tagad jaadod - 40?
OMG
O
OMG, Latvija sāk izkārpīties no piekrievijas sādžas dzīvesveida un vērtībām! Nez kapēc šiem 2 aizturētajiem neienāktu prātā dot kukuļus Īrijas, ASV, vai Francijas ceļu policijai, bet piekrievijas sādžā cenšas uzturēt korumpētu vidi. Kurā, kā zināms, ilgtspējīga attīstība nav iespējama.
trusis nejaukais
t
Būtu vienk cilvēkiem jādod bonusi par materiāliem (video, foto, audio) kas noder kā pierādījumi CP kukuļņemšanas gadījumiem. Ja pati policija nespēj sakārtot šo jautājumu, tad lai sabiedrība kontribūtē un par to saņem prēmiju - gluži kā policists par pārkāpēja noķeršanu.
Goga
G
Polocistiem vel uz pusi vajaga samazinat algas, tas noteikti sie nenems uz kepas...
Signāls. MAZ!
S
Vai aizturēts kāds, kurš piedāvāja 50 vai 100?
Japnis
J
Tāpēc, lai kā jaunā CP priekšniece medijiem stāstītu, ka jāuzlabo CP imidžs, IR jāsāk no pašām augšām. Sakārtosiet augšas, izbeigsiet banānrepublikas cienīgas shēmas- sakārtosies arī apakšas, un pašas par sevi :) Pašam ar CP problēmu nav, nepārkāpju bieži, reti gadās. Taču ir bijušas 2domīgas situācijas, kad norādu CP, ka nebūs nekādas pateicības, jo uz muļķi mani būs grūti paņemt.
Japnis
J
sen ir zināms, ka visi SAT. DEPi un citas iestādes ieskaitot CSDD ir vienoti naudas izspiešanā no iedzīvotājiem. Neloģiskas zīmes, neloģiski ierobežojumi, nepārdomāta stratēģija- tas viss nav nemaz tik nejauši :) un lai tikai nestāsta, nav nav plāna ar soda naudām no CP :)
Japnis
J
kāds sviests.... būtu labāk turējuši muti. Atradušies Godīgie..... lai sāk sodīt patiesos Pārkāpējus, nevis tos, kuri iekrīt uz viltīgi izliktām zīmēm.
skaidrs
s
Nekauņas tādi-tik maz piedāvāt!Tādi ir jāaiztur.
aivars
a
lai pārbauda 111 ceļu policistus. no tiem 110 pieņēma kukuļus un tika aizturēti kukuļņemšanas brīdī?
trusis nejaukais
t
un cik katru dienu polcijā notiek kukuļņemšanas gadījumi, kur kukuļnēmējs paliek nesodīts? dienesta stāvokļa izmantošana ir nesalīdzināmi smagāks pārkāpums par kukuļa došanu. kāpēc nav ziņu par aizturētajiem policijas darbiniekiem, kas ņem kukuļus? atkal sitam tos, kas ir neaizsargāti?
Oskars
O
Abi TP BIEDRI ,kuri steidzās pie Šķēles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas