Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Par māksliniekiem vairs nebalso

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mazais
m
Nu bet kur gan vēl citur var tūkstošus nopelnīt bēz darba,tikai sēžot,guļot un blenžot datorā.Kas to grib,tam jāraujas tikt iekšā politikā...Un tad dzīve Latvijā zaļa...Nav jābrauc uz ārzemēm maizīti pelnīt...
Terorists
T
Bet vai tad mums politikā nav mākslinieki?Kur vien skaties visur inteliģences,rīcības cilvēku pārpilnība.Gan dejo,gan dzied ar zvaigznēm un mandalīnu dauza un vēl pilni ar enerģiju.Bet kad jāpilda tiešais darbs tā tam neiznāk laika,jo šīs nodarbes atņem gan laiku gan enerģiju.Un tādēļ kur vien skaties visur nepatikšanas galā.
Fane
F
Bet, Valterīt man ir ienākušas ziņas, ka tu vairs politoloģiju nemācies. Ko? Izmeta vai pats aizgāji?
artūrs
a
Teikšu vienkārši- mākslinieki, aktieri, šovmeņi, kas stājas partijās un politikā grauj demokrātiju. Pērle un "ideāls"- Ščerbatihs Saeimā.
Ievēlēts pietiekami!
I
Egle : "Par māksliniekiem vairs nebalso" -------------------------------------------------- ------- Brīnos par Egles vāvuļojumu, jo ir IEVĒLĒTS pietiekami liels skaits KULTŪRAS/ SPORTA cilvēku pašvaldībās: - Rīgas domē IEVĒLĒTA dziedātāja Ieva Akuratere, folkloristi Dainis un Dāvis Stalti, baletdejotāja Lita Beire; - Ikšķiles novada domē pat ar 5 deputātiem ir dziedātāja un SWH balss Kaspara Upaciera (Ufo) izveidotais saraksts! - Valmieras pilsētas domē strādās Valmieras teātra direktore Evita Sniedze (TP) un BMX treneris Ivo Lakučs (JL), - Mālpils novadā — volejbola treneris Valts Mihelsons. - Ķekavas domē ir ievēlēts diriģents Arvīds Platpers. - .Cēsu novada domē - aktieris Juris Žagars - ...
ZV
Z
Ja grib kļūt par apsmieklu,-uz priekšu,,,Bariņš tādu jau tur sēž:truliķis Kalniņš,kas kādreiz bija tautā iemīļots mākslinieks,bet nu kļuvis viens no visvairāk apņirgtajiem deputātiem,jo lai cik gudru ģīmi mēģinātu taisīt,garīga nepilnvērtība nāk pa visām vīlēm ārā,ar Paulīti tas pats gals,bet Ziedone-Kantaine vispār ir maigi sakot-nepieskaitāma... un tā-uz priekšu!
Politiskaa atbildiba
P
Popkulturas makslinieki bus tadi pasi nekadi ari kaa deputati. Jo vinos trukst ieksejas inteligences un dzives gudribas. Kaza, Borrowas "dziedatajs" utt, ir ka spilgti piemeri atrai rausanai pie siles. Imants Kalnins vispar ir parverties par politisko prostitutu! bet ko tik nedaris naudas del! Nozelojami!
J.Biotops
J
Ak māxlinīku vairs Saeimā nabūs? Ko nu? Nākošajās vēlēšanās balsošu tikai par žurnālistiem! Vispirms no TV - tos var redzēt, tātad gudri un pat visai tautai zināmi, tad radio - runā gudri, nu gandrīz kā es, un arī pazīstami daudziem, ja vēl kāda vieta atliks - tā avīžniekiem, nu tādiem, kuri "ir par tautu". Atpazīstamība laba, tātad vietas garantēts. Rezultāti arī nopietni - hata apmaksāta, laba pensija nopelnīta, ja kāds no provinces, tam bērni tiek Rīgas skolās. Darbs... nu nebūsim sīkumaini, jau ievēlētie taču labu paraugu rāda.
Labākie
L
Skaistuļi, mākslinieki un sportisi taču ir vislabākie politiķi!
:)
:
prieks,ka sākam domāt..
dzeris
d
Bet, no otras puses - Reigans arī bija aktieris.
pans
p
Kalniņš jau vairs televīzijas reportāžās nevar vairs salikt divus vārdus kopā. Baigais deputāts. Drīzāk vecs mērkaķis, kurš velti šķiež tautas naudu.
Kuri?
K
Bet kuri tad būtu tie īstie, politikai piemērotie? Vai tie, kas politiskās manieres apguvuši komjaunatnē? Pilna Saeima jau ir ar īstajiem, politiski veiklajiem, tad nu arī veikli valsti noveduši līdz bankrotam.
juris
j
Nu kas tad Kaža par mākslinieku?Tad jau mana kaza arī ir māksliniece, jo prot blēt.
milics
m
Nu sagribējās visādiem dziedātājiem ātri pelnīt naudiņu(skaties-sagrābt), ko dod atrašanās kādas politiskās partijas pavēnī. Vēl jo vairāk, ka tas manāms, ka šie dziesmiņu dziedātāji izvēlas nevis kādu ,teiksim ,nacionāli orientētu partiju, bet partiju, kurai ir daudz naudas un sponsori saistīti ar Krievijas biznesu.Tātad pie vienas vietas, ka Latvija tomēr pārkrievosies, galvenais, ka nauda nāks. Es šos mīnezingerus labprāt redzētu siekstā Doma laukumā, kā Latvijas pzudinātājus,nevis deputātu mantijās ietērptus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas