Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Par meitenes slepkavību aizdomās tur nepilngadīgu laupītāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
viesis- Krīgeram
v
Ai, labi. Mums valstī meklēšanā ir trīs cilvēki, ar kuriem visa policija nevar tikt galā :) Neredzu citu veidu, kā visu uztvert ar humoru. Kas attiecas uz "dzīves apstākļiem ģimenē", nav likumdošanā tāda nozieguma sastāva, lai tikai tāpēc varētu izolēt cilvēku no apkārtējiem, diemžēl......
nu re
n
šitos uz valsts svētkiem vajag amnestēt !!!
Fredijs Krīgers
F
Tātad policija ir spējīga vienlaicīgi aizturēt vienu cilvēku un ja jāaiztur divi, tad valstī iestājas anarhija? Kas mums tā par valsti un kas par policiju? Dzīves apstākļus ģimenē zināja, humors nevietā.. Arī varas iestādes zināja. Bet klapēja ar ausīm, jo "vēl taču neviena līķa nav!"
xyzzy
x
tad tā "meklēšana" ir stipri īpatnēja un pasīva padarīšana. Laikam vienīgās iespējas tādus tipus noķert ir tad, kad tie mēģina izbraukt uz kādu ne-Šengenas valsti, vai arī nonāk policijas rokās kāda cita grēka darba dēļ.
viesis
v
Kāpēc atrada? Tāpēc, ka slepkavības izmeklēšanā tiek iesaistīts viss iespējamais, un tā rezultātā daudz kas mazāk svarīgāks palika neatklāts, varbūt arī atkal kāds bēglis palika nenotverts........ Ja katra aizbēgušā meklēšanā iesaistīs visu iespējamo, tad arī tādas slepkavības paliks neatklātas. Par ciema vecenēm gan nezinu, var jau būt, ka viņas zināja līķu atrašanās vietas, bet tad viņas jāsoda par nozieguma slēpšanu :)
ululiņš
u
Bet aptaurētie kristieši vē pļāpā par amnestiju...
gribētājs saprast:))
g
tā vien ir,ka,saskatoties seriālus par superpolicistiem sāk salīdzināt ar to,kuram tā pēcpuse milzīgāka.ja uz doto brīdi pat tehniskais nodrošinājums labi kā Rīgā atbilst kaut vismaz kādiem mūsdienu standartiem....
AL
A
Tev pašam nerīmējas kopā. Šo meklēšanā izsludināto jaunieti aizturēja policija un pie iejas diskotēkās personības netiek pārbaudītas. Pie katras ieejas veikalos, kinoteātros, diskotēkās, pie visu māju un ēku kāpņutelpām-ieejām u.t.t. novietot policiju nav reāli, bet daži aprobežoti cilvēciņi nespēj to apjēgt. Bet nevajag satraukties, mūsu humānā valstī pēc neilga laika šos laupītājus un slepkavu amnestēs un viņi atkal laupīs un slepkavos.
maxis
m
Un Grantiņa gadījumā arī suņa ņuhu vajadzēja??? Karta ciema vecene Ceraukstē zināja un saprata vairāk kā policija.
jaa
j
Piekrītu maxim
maxis
m
Nu bet KĀPĒC tad tagad viņu atrada? TĀPĒC, ka sāka strādāt :D
viesis
v
Mjā, burciņai diemžēl taisnība, nepilngadīgais, līdz ar to maza cerība, ka vairāk par desmit dabūs. :(
viesis
v
Hm, varbūt cienījamajam komentētājam ir suņa deguns, ka viņš ejot pa ielu var sajust meklējamo, lielākajai daļai cilvēku tomēr tāda nav......... :) Bet ja nopietni- nav jau nekas vienkāršāk, kā noskatīties kārtējo "Rekša" sēriju, un pabrīnīties, ko tā mūsu policija tik sūdīgi strādā, redz kā reksis........
burciņa
b
njā..un ieliks šito slepkavu uz 10 gadiem, iznāks, kad šim būs ap 28-29 gadi,varbūt vel labi uzvedīsies, palaidiis ātrāk un degjenerāts atkal vares ķerties pie saviem darbiņiem. Mūža ieslodzījumu tādam mērglim,esmu gatava no saviem nodokļiem tādu uzturēt, tikai, lai nekad viņš vairs neredzētu dienasgaismu un nespētu nodarīt pāri nevienam.āmen.
maxis
m
"atradās meklēšanā par izvairīšanos no tiesas piespriestā apcietinājuma par laupīšanu..." "Kopā ar citiem jauniešiem viņš 29.septembrī bija ieradies uz arodskolas diskotēku, pēc kuras arī pazuda arodskolas audzēkne." ------ Kā šis rīmējas kopā? Bija meklēšanā, bet dzīvoja kā brīvs cilvēks un pa disenēm staigāja? Vēl viens noziegums, kura nebūtu, ja resnie policisti paceltu pēcpuses no mīkstajiem krēsliem un kaut nedaudz pastrādātu. Vēl viena dzīvība būtībā uz policistu sirdsapziņas, tāpat kā Grantiņa gadījumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas