Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Par naudas piesavināšanos atstādina divus KNAB darbiniekus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vāgners
v
Vai vai kādi nu visi pēkšņi iecietīgi! Visu cieņu, malacis... Pē! Ja citus aizdomās turamos tūliņ nofilmē un laiž publiskajā telpā, tad uz KNAB dartbiniekiem tas attiecas dubulti un bez ierunām! Kur roku dzelži, kur vīri maskās, kur TV kameras un apcietināšana? Visu cieņu, malacis...
ABC
A
Visu cieņu Loskutova kungam atšķirībā no Godmaņa kunga, Birka kunga un citiem kungiem, kas visiem spēkiem mēģina notušēt un uzdot par konfidenciālu informāciju šāda rakstura pārkāpumus.
4.th
4
Tā ir nodevība, sacījis Loskutovs. Neko līdzīgu nav teicis nedz Birks, nedz (kāds tur vēl ir bijis?)
west
w
Krieviem ir tāds teiciens - v semje ņe bez uroda. Problēma būtu,ja tos ņēmējus mēģinātu slēpt un izliktos,ka viss ir kārtībā,kā tas bieži vien tiek darīts citās iestādēs.
Mija
M
Malacis Loskutovs- neklusē un nenorok savas iestādes nebūšanas! Negodīgi darbinieki ir visur, viss atkarīgs no attieksmes pret nodarīto.
Velta
V
Kapec no iedzivotajiem tiek slepti zagli, banditi? Sie KNAB darbinieki algu sanema no nodoklu maksataju naudas. Kapec ar tadu cinismu augstas amatpersonas izturas pret Latvijas iedzivotajiem?
pacifists - čiepa ,papa
p
Problēmas būtu, ja Loskutovs to slēptu, tagad problēmu nav, negodīgi cilvēki gadās jebkur, tas tikai vairo uzticību KNAB, ja tikai tā nav provokācija Loskutova diskreditācijai.
Zigfrīds
Z
naudas aciimredzot bijis par daudz , pat menti apstulbuši un iegraabuši no taas kaudziites , praata jau daudz nevajag , dereeja nosaukt uzvaardus ja visus tad visus , kukulis tas nav , prasta zagšana no nozagtaa, tie iekriit. runaat par Loskutovu saliidzinaat ar Gudeli diezgan muļķiigi...
Andrew
A
Policijas (arii KNAB) dienestu darbu veertee nevis peec zaadziibu daudzuma valstii..bet peec policijas speejas atklaat zaadziibas un nokjert vainiigos..kad (ja) kaadreiz nejaushi uznaaks kaads praata apgaismiibas briidis - padomaa par to:)
ciris
c
ja sedinās visus kuri ir tērējuši sāvām vajadzibām valst naudu paliksim bez valdibas :)
Oskars
O
Tomēr laikam tā NAUDA ir TRAKA,labi VISI zin,kad NEDRĪKST ŅEMT TĀPATĀS LAI KĀDAM PALĪDZĒTU-SVINĒTU utt,bet ņem un nebaidās(un pie visa tā vainīga VALDĪBA,steidzīgi VIŅUS visus JĀIESĒDINA savādāk Latvijā būs ŠAUSMĪGAS LIETIŅAS.
andris
a
Loskutovam vajadzetu atkapties un tad - iestaties pie Stokenberga. Un tad - kopa izsvepet so odzu midzeni.
AD
A
Problēmas nav TIKAI tam, kas NESTRADĀ.
PaPa
P
...nezin jau kad tas ir darīts...varbūt jau pasen... bet tas parāda to, ka ja runā par korupcijas riska mazināšanām (jājamzirdziņš Sudrabai, Jutai, kura NĀKS), caurspīdīgumu ar operatīvām naudām (tak Loskutovam bija ar to problēmas)......IR problēmas pašiem apkarotājiem...
AD
A
Vai vēl kādā citā valsts organizācijā (tiesā, daudzo veidu policijās u.c.) ir jebkad tik operatīvi reaģēts uz AIZDOMĀM? Nosauc lūdzu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas