Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Par nepieņemamu uzskatu paušanu Aivaru Sluci izslēdz no partijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lux
l
Starp citu, es ļoti labi saprotu Slucki. Kad bija jāizvēlas profesija, man ļoti gribejās studēt medicīnu. Bet es sapratu, ka nevarēšu vienādi izturēties pret visiem slimniekiem. Iedomājoties vien tos rupjos nopuņķojušos krievus, kas vēl pamāca dakteri. kļuva nelabi. Visiem krievu aizstāvjiem un viņu līdzskrējiem gribētu atgādināt, ka ir tāds jēdziens kā kolektīvā atmiņa . Un vai latvieši vainīgi, ka viņu kolektīvajā atmiņā ar vārdu krievs asociējas prasts okupants vai no sādžas iebraucis laimes meklētājs, kurš pat īsti neizināja, kā pareizi uz poda jāsēž, kurš nespēj reāli domāt, nespēj cienīt to valsti, kura viņu pieņem un tā joprojām
lauķe
l
Jēziņ, tak beidz reiz savu vārdisko diareju!
Anna
A
Jā naudu atgriezt nav grēks, bet vainu cilvēku priekšā tas neizpirks un viņa pasaules uztveri nemainīs. Un PS šo soli ētiski neatmazgās, nācistu ārsts dubļi pielipa viņiem uz visiem laikiem. Tas izskatīsies, kā „atvaino draugs par nelietību, bet savs krekls ir tuvāks ķermenim! Un viņa principi, cik pretīgi tie arī būtu, viņam ir. Bet viņa partijas biedriem to vispār nav. Un no kādas naudas viņi domā atgriezt Sluckim parādu? Lai atskaitas! Var jau būt kā pensionāriem par šo „lepnu” žestu maksās! Bet tomēr kāds varētu populari paskaidrot Sluckimu, ka nav vairs uz zemeslodes monoetniskas valstis un tīras tautas, kā arī nebija. Citādi, pēc viņa loģikas, katram latvietims būs jānēs izziņu, ka viņš ir patiess kurzemietis vai līvs ... Tomēr, ikviens pelna tā kā viņš var, ubet vidējā latviešu - krievu temperatūra slimnīcā tiecas uz nulli. Bet šājam prostitūtam galvenais ir saglabāt savas krēslus un vietas silītē, tadam Jackpotam tie ir gatavi uz visu! Atbalstiet neatbalstiet. Šajām tipam no Amerikas naudu atdosiet atpakaļ , bet kada starpība? Ko pusei no Seimas vai nācijas smadzenes arī samainisiet? Priekš kam bija tas cirks ar "ārsta" tipa nosodījumu un padzišānu? Uz 99%, visi šie no PS , bezmugurkaula zaļājiem, VL, TB, starpposma ministri un citi domā tāpat kā šī žurka. Viss šis žurku satraukums ir tikai vienam - saņemt baudu, dzerot un ēdot no silles.
vvvz
v
Runājot par okupāciju... Ir vispārzināms, ka pirmie, kas ienāca LV teritorijā bija nordiskās rases pārstāvji - somugri - nevis pašreizējo latviešu senči balti, kas te ieradās no Dienvidiem (no Indijas) vēlāk, padzenot pamattautu no tās medību laukiem, likvidējot faktiski somugru kultūru šajā tertorijā. Un principā, no igauņu viedokļa, okupanti LV ir paši latvieši, kuru senči varmācīgi likvidēja somugru kultūru Latvijā, ieviešot te savu valodu, paražas utml. Un, tāpat kā latvieši tagad ir tiesīgi aicināt krievus doties uz dzimto zemi, tā arī nordiskās rases pārstāvjiem ir tiesības teikt latviešiem, lai tie dodas uz savu īsto senču zemi - Indiju. Un tas nekas, ka pagājuši pārsi 1000 gadu. (paši latviešu vēsturnieki saka - nacionāliem noziegumiem nav noilguma) Ar šo piemēru gribu parādīt, ka viss ir relatīvs un dinamisks - nevienai teritorija nevar mūžīgi pierakstīt vienu tautu, un visi strīdi par šo tēmu ir bezperspektīvi.
lauķe
l
Cerams, ka nākamajās vēlēsanas Sluča k-gs atbalstīs VL - vienīgo partiju, kas cīnās par nacionālu Latviju!
laba noskana
l
Vai SC izslegs Urbanovicu par draudiem ka Latvija iespejami nemieri tapat ka Kiegizija
sekotājs
s
Sluča kungam faktiski ir jāpriecājas ka tagad viņam vairs nav nekas kopējs ar to gļēvuļu un liekuļu baru no PS. Latvieši nešaubīgi atbalsta Sluci nevis PS un Vienotību kas padzina VL.
>Capitan Obrious
&
meginot iztulkot jusu,liekas murgojumu,nakas secinat,ka Ienakt lat valodas portala un rakstit cilvekiem nesaprotama valoda,jums sagada baudu,tai vieta ,lai jus savu komentupats iztulkotu latvieshu valoda,un to pievienojot,tadejadi cienitu sheit esosho latviski rakstosho publiku.okupantam raksturiga nekauniba.labakas zales tadiem tipiem ir D D D. PALDIES.
Givi
G
Ja Aivars Slucis par saviem izteicieniem izslēgts no PS, tad arī Kristovski par šo izteicienu atbalstu jāizsledz no PS.
yyy
y
Nu, lūk, Vienotība paņēma no Sluča 22 000 LVL un uzmeta.
Edite Gornova Rasmusena
E
Kādēļ gan Latvijā ārstam būtu obligāti jāprot krievu valoda? Te ir Latvija un te jārunā latviešu valodā.Kārtējās aplamās diskusijas un kašķēšanās. Kārtējo reizi tiek aplami apspriestas latviešu nacionālās intereses un speciāli izveidota diskusija kas parāda ka tās " arhitekti" krieviem simpatizējošie un tiem iztapīgie rējēji. Arsts nevar ārstēt cilvēku ja nav iespējams viņu izjautāt. Latvijā dzīvojošiem krieviem jāmācās latviešu valoda ja grib iet pie ārsta. Valsts var apmaksāt tulku tikai tādā gadījumā ja viņam ir bēgļa statuss. Musulmaņu sievietes EU vīra aizlieguma dēļ nevar apmeklēt valodu kursus un pie ārsta vīrs uzņemas tulka lomu. Tā ir privāta problēma. Nav tāda valsts kurā valdības limenī būtu iespējamas šāda rakstura diskusijas.
Askolds
A
PS ir nožēlojuami konjunktūristi. Pie tam bailīgi un iztapīgi. Līdz ar Sluci izmetāt arī Ievu Nikoletu, kas uzdrošinājās viņu aizstāvēt. Izlasīju viņas vēstuli (tai skaitā sadaļu par "krieviem"). Cienītā Ēlerte, Kristovski u.c., kas balsojāt par Ievas un Sluča izmešanu, Dots devējam atdodās! Jūs paši piedzīvosiet to pašu. Un neaizmirstiet arī Slucim atdot viņa PS ziedoto naudu! Pretējā gadījumā, cienītie ētikas komisijas biedri, sanāk visai neētiski.
Dr.xy
D
Cien.Ieva,Jusu raksta pamata domai piekritu,bet,mana skatijuma nav saprasts pats galvenais: apmelosanas kampana nav versta pret Kristovska un Sluca kungiem,ka personam,bet gan pret Latvijas Valsts valdibu,kuru ir ievelejusi latviesu tauta.Tatad kampanas rikotaji ir Latvijas Valsts un latviesu tautas ienaidnieki. Ja vel kadam,ieprieks nebija skaidrs,kuras personas,apvienibas vai partijas ir pret Neatkarigu- Brivu Latvijas Valsti un tautu,tad tagad tas ir skaidri redzams.
Santa
S
Kādēl tikai Slucis, kur kristovskis? Turklāt atsevišķas Sluča idejas bija vērtīgas. Protams, ka atseviški pisenieku biedri, jo sevišķi ex Mūkusalas plekste tādu ķecerību kā uzbraucienu viņu svētajām govīm-bankām, nepiedos nemūžam
IncParaac
I
Jā, Ieviņ! Brīvi Ļaudis - Brīvā Latvijā - Vērtētu - Tā - Kā Vērtē Tu! Drosmes Piemeklētā! Ieva Nikoleta! Senči Tavi - Visi Garā Brīvie Sumina Tevi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas