Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Par Satversmes tiesas priekšsēdētāja vietnieku ievēl Viktoru Skudru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tādi esam
t
Lembis iestūma tiesā skudru, grūtpups - balodi, škēlis - muižnieci. Viss notiek. ST pamazām tiek deformēta no iekšpuses.
Tā ir
T
Vai V.Skudras dēls Skudra nav advokāts Berga bazāra novietnēs?
Slava
S
Lai dzivo padomju Latvija! Slava! Slava! Slava!
dziesma
d
tikai skudru nesamin, kas...
Fifija
F
vai tad Skudra nebija Lembem jurists ja ZZS iestuuma satversmes tiesaa ???
Peksis
P
uzliec brilles, ne jau Endziņš ir izvirzīts par ST priekšsēdētājas vietnieku.
pamela
p
Nu cik var cenzēt?
pamela
p
Piekrītu lai arī skaudri.Varētu vēl Kononovu par SAB šefu.Variantu vēl miljons.Cik ccienīgu VDK un PSKP kadru var izvilkt no p[ensionāru gvardes. Rodas jautājums - 1) VAI VISPĀR IR BIJIS 1991.GADS?! 2)KURŠ iesēdina atbildīgos amatos VECOS VDK un PSKP biedrus?utt. Tallinā arī esot Ušakova klons par mēru vai otrādi - Ušakovs viņa klons,Igaunijā arī ir partijas,kuras uzbarojas no Kremļa naudas.Viss atkal sinhroni kā 1940.gadā!!! Līdz vēlēšanām ir jāsarīko Krastmala -2 kā Atmodas pirmsākumos! NEATDOSIM LATVIJU ATKAL KRIEVAM !!!!!!
Godmanu bralis
G
"Viktors Skudra ir bijis arī pirmais tieslietu ministrs pēc Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas. " . Laikam neglabjami korumpets ar intresu konfliktu mate kreiviejai Varbut vins tiesi viens no atbildigajiem par si valsts postu
alter ego
a
Skudra Satversmes tiesā. Vagrim Trīszvaigžņu ordenis. Tagad vajadzētu meklēt rokā Johansonu (LPSR VDK priekšnieku) un likt par prezidenta padomnieku valsts drošības lietās.
Observer
O
Neo nepalīdzēs. Ja nu tikai, lai mobilizētu. Bet kam? Pilsoniskums ir vienīgā izeja, bet tam vajadzīga apņēmība un noturība, kas tikai ar laiku rada jau tradīciju, kur šādus te murgus slimāki prāti uzdrīkstas ja nu vien uz rīta pusi mitrā sapnītī nosapņot. Atliek tikai rudenī neievēlēt lielākos kretīnus un pašam skrubināt to akmeni pa mazam.
DJ
D
Laikam samaksa par ZZS atbalstu Muižniecei. Ārprāts, kā šie kretīni apnikuši. Pretīgi.
Aija
A
Ļauns murgs, bet, diemžēl, patiesība. Vai kādam ir ideja, kā šo lielāko kretīnu kolekciju, kas, laikam, iecerējusi valsts nozagšanu leģitimēt caur ST apstādināt??? Neo II -Mosties un strādā!!!
Observer
O
Endziņš ir piemērs - kaut rets, bet tomēr - tam, ka daudz kas atkarīgs no personības. Daudzmaz normālos apstākļos goda vīrs ir goda vīrs. Forši, kam tā laika režīma apstākļos mazgadības vai kā cita pēc izdevās izsprukt no morālajām dilemmām - viegli mums tagad te spriedelēt. Pašlaik tādi, kā Endziņš, ir zelta vērtē. TP & Co aparatčiki gadu gaitā Latvijā sabāzti visās šķirbās kā ķiploki cepetim, tikai ar to lielo atšķirību, ka šai gadījumā viss kļuvis nebaudāms, un tie draņķi sačakarē sistēmu no iekšienes. Sakarīgi tiesneši, prokurori, izmeklētāji ir mūsu vienīgā cerība. Vienalga, kādu karogu kādam savulaik nācies pabučot - ka tik būtībā krietni ļaudis un spēj sevi kritiski pārvētēt.
mika
m
Pučs sācies. Kur mans lietussargs?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas