Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Par sevišķi cietsirdīgu 15 gadus vecas meitenes noslepkavošanu apsūdz četru vienaudžu bandu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cilpa
c
teiksim tā- 10 gadi, par labu uzvedību pēc 6-iem gadiem ārā un banda turpina iesākto jau "profesionālāk", jo ir cietuma augstskola. Te nu ir tas valsts humānisms.
sirmais
s
Šajā gadījumā man šķiet,ka mīlestības ir bijis par daudz . Ne jau normālas mīlestības,bet aklas mīlestības.No mazas bērnības lielā māmiņas aklā mīlestība ļauj bērniņam darīt pilnīgi visu.Drīkst uzspļaut skolotājam drīkst piekaut vājāko un vainīgs nekad nav mīļais bērniņš, bet maitas skolotāji, mežoņi bērni visapkārt.Tā nu mīļais bērniņš 15,16 gadu vecumā nemaz nezin, ka ir arī kautkas tāds ko viņš nedrīkst.Normāli audzināti bērni prot atšķirt labo no ļaunā,tur pretī šiem luteklīšiem eksistē tikai viens jēdziens,tas ir, es gribu.Ja tāds brīnumbērns redz vardarbību TV viņš arī tā grib un viņš dara ko grib.Tās filmas redz visi bērni, kāpēc tad visi neizaug par bandītiem.
mja
m
šo jaunekļu foto gan būtu jāpublisko, kā reiz padomju laikos - OSOBO OPASNIJe nezinu, man šķiet, ka sabiedrībai būtu tiesības redzēt visus potenciālo slepkavu/izvarotāju foto, jo īpaši, kad viņi atgriežas no ieslodzījuma vietām... zinu, zinu, viņiem ir cilvēktiesības, bet mums nav?
kaut kā baisi
k
zinat, Lielbritānijā 8 un 10 gadus veciem slepkavām piesprieda mūža ieslodzījumu, kāpēc mums 14 + tik maigi sodi? viņi iznāks pilnā spēka briedumā un .. grantiņi?
jautājums
j
Un organizātors patiešām uzrāda ļoti nopietnas sociopāta pazīmes. Organizēta struktūra, krugovaja poruka, kad dibināta uz organizētu slepkavibu...4 iesaistītie...Cik tai krievu Brigādē to galveno purnu bija? Arī 4? Jūs man ,protams, piedodiet...Bet , kas tomēr viņi ir pēc nacionalitātes ? Kaut kāds ārprāts ...Nu nav viņi normāli, nu nav...Un vienīgā vieta viņiem ir būris !
@
@
Četri īsi prātiņi, tagad arī īsas, bet kolorītas dzīves. Ideja noteikti pieder vienam no viņiem. Drausmīgi bezjēdzīgi, ciniski un atbaidoši.
zaglers
z
Nāvessoda ieviesšana un tikai,kaut cik vairāk mūs pasargās no tādiem necilvēkiem !!!
sets
s
vardarbiiba televiizijaa, interneta utt.... noved pie saada rezultaata, kad nez no kurienes rodaas pilniigi psihopaati
Antons
A
Pat dzīvnieki neslepkavo bezjēdzīgi.
Mooz
M
Diemžēl 50% vainas būtu jāuzņemas slepkavu vecākiem. Jo tikai pilnīgā mīlestības, uzmanības, sarunu un audzināšanas trūkumā var izaugt šādi infantīli nelieši! Protams, arī TV, kino ar visām Brigādēm un citiem sūdiem kas slepkavības un vardarbība paceļ godājamu nodarbju līmenī. bet visa pamats ir tieši ģimene. Pilnīgi skaidrs jau tagad, ka šiem tīņiem nav bijis normāls kontakts ar vecākiem, tie nav saņēmuši pienācīgu audzināšanu ģimenē, tiem vispār nepastāv nekāda normāla vērtību sistēma. Bet vērtību sistēmas pamatus bērnam/jaunietim ieliek ģimene - sarunas ar vecākiem un vecāku rīcības, dzīves piemērs. Man kaut kā negribas "izteikt līdzjūtību" slepkavu vecākiem
mjā
m
laikam "paldies" kļockina seriāliem, kas katru vakaru TV ekrānā propagandē vardarbību..
Dita
D
Kur nu tikai acis šiem riebekļiem izdurt,galvas vajag noraut un āmen.Tie jau vairs nav un nekad nebūs cilvēki.Neesmu asinskāra,bet šitos pati savām rokām nosistu,acis nepamirkšķinot.
Kaupēns
K
Noslepkavotās meitenes tēvam ir jāizdara tas pats ar siem lopiem, ko Lietuvā izdarīja piesmietās meitenītes tēvs. Āmen.
Baltais Tēvs
B
Lai cik briesmīgi tas skan, šādus kropļus var labot tikai kaps. Savukārt publiska pakāršana varētu palīdzēt atturēt citus tādus pašus mankurtus. Lieku šo ierosinājumu uz balsošanu.
jautrais
j
...nožēlojamu, kad atcelts nāves sods un ka ir nepilngadīgi..... cilvēki viņi nav un nebūs...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas