Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Par SM eglīti “Pūku priedītēs” KNAB rosina sākt kriminālvajāšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dura
D
Cik saprotu, kriminālprocess ir sākts pret eglīti no Pūka Priedītēm. Vai arī figurē vēl kādi aizdomās turētie??? Kur vārdi, uzvārdi??? Citādi viss kā pa miglu ...
Ērglis
Ē
Heh, savelkās loks arī ap Šleseru. Ak šausmas, ko nu. Kur lai ķēr, kur lai grābj. Vai tiešām jālūdz "ārvalstu palīdzība" Krievijas veidolā? Sak, lai ievest karaspēku, lai cīnītos pret noziedzīgo Sorosiešu režīmu :) Vispār patīkami. Varbūt ministriju un lielo organizāciju vadītāji būs spiesti divas reizes padomāt pirms taisīt rautus savējiem par valsts piķi. Algas ir lielas, samesties šādam pasākumam visiem nebūtu lielu problēmu. Tas ka rociņa ieslīdēja valsts kasē, ir drīzāk pieradums nevis nejaušība.
Lex
L
Labi, ka kriminālprocess, bet vai pret vainīgo? Izlasot to KNAB apsūdzību, sanāk tā: Pasākumā piedalījās visu iestādes darbinieku bērni, arī vadības, arī grāmatvedības, utt., utjp. Un neviens, neviens pats nezināja, pat nenojauta, ka pasākumu, par ko viņiem nebija jāmaksā, organizējis noziedzīgais kolēģis (kurš sagatavojis un vizējis attiecīgo līgumu), ka viņš ļaunprātīgi par ministrijas naudu sarīkojis šo pasākumu kolēģu bērniem bez priekšniecības ziņas... un visi laimīgi veda savus bērnus uz šo pasākumu, pie sevis domādami - cik labā valsīt mēs dzīvojam, kur no debesīm un pilnīgi bez maksas krīt ballītes SM darbinieku bērniem... Vai pašiem smiekli nenāk?
ab
a
Tavs arguments ir tāpēc, ka tā ir visur, tad tas ir pareizi un par to nav jāuztraucas? Ja zini, ka tā ir visur, tad sūtu pierādījumus knabam, avīzēm u.t.t. un pildi pilsoņa pienākumu.
nevainības laupītājs
n
No Šlesera nevar laupīt to, kas viņam varbūt jau no dzimšanas nau bijuse!
Sems
S
tie sū.a 3000 latu nevienam tā arī neinteresētu, ja nebūtu konkrēts uzdevums. ir daudz piemēru, kur politiskai pasūtījums liek nesamērīguas akcijas veikt, piemēram, Gudeli šusto, ja amatpersona jau samaksājusi skādi un no amata aizgājusit. BET, kāpēc neviens nav ierosinājis lietu pret to ministru, kurš izdeva nepareizu pavēli saskaņā ar Ojāru Grinbergu, kurš prokurors aizstāvēja to zaudējumu tiesā !? Kāpēc? Protams, pārkāpumiem jābūt sodītiem, visiem ! Kur Ozoliņa vai Pakalniņas viedoklis par ō tēmu? Nav? Nu ja, neviens Dienā to nepasūta.
saule
s
Karo ar blusām, negrib tīģerus ķert!
dzeris - vai vai
d
Neesmu tādu sazvērestības teoriju piekritējs, pie tam nelikumības , kas tur atklājās, amerikāņu vēstniecība taču nevarēja organizēt? Bet par to ietekmi jā, piekrītu, tikai šis nav tas gadījums.
Huga
H
Un liela dalja no mums neaizies balsot un aizgajushie sabalsos iekshaa tos pashus ko iebalsoja pirms tam, tikai SC un PCTV un naturalizetajiem nepilsonjiem atkal vairak balsu sev dabus :)))
jā jā
j
nabags Ainārs plosījās lai dabūtu 4 ls. noteikti :)
veletajs
v
Vieni zagli, blezi, korumpanti, meli sez valdiba. , Kad ,beidzot ,Latvijas prezidents V. Zatlers ptrieks so valdibu, atlaidis Saeimu un pasludinas arkartas velesanas? Kapec Latvijas tautai ir sadi banditi, neliesi jaalgo?
ABC
A
Zagļu un blēžu banda, vienvārdsakot, un nav tur, ko piepīt ASV vēstniecību, Usamu bin Ladenu un Belcebulu.
kaido
k
Vai ar to bija domaats, ka viltots Ainaara paraxts? Apzeelin :)
Huga
H
nu jaaa. bljaviens ja taisa pigorus tad pa lielam, jo ja iesezas tad vismaz zin par ko, ar ko ta par tiem 3800 var sakarigu izdariit, vieniogais kas naak prata uz Lieldienu salaam atvalinajuma aizbraukt :)
Vai vai
V
Vai cik tu naivs. Palasi kaut vai Edgara Andersona Latvijas diplomātijas vēsturi. Vienmēr ārvalstu vestniecības ir spēlējušas milzu lomu Latvijas valdibas darbā. Tas ir vispārzināms fakts. Un tu laikam domā, ka tagad ir citādi un ASV vēstniecība tikai sēz un neko neitekmē? Ko tavu prāt viss tas aparāts dara? Protams, tāpat rīkojas krievijas, Vācijas, Francijas, Ķīnas vēstniecības. Tikai katrai iestādei ir savi mīluļi un nemīluļi. ASV vēstniecība ir izauklējusi KNAB un tad to virza tur, kur tai izdevīgi. SN negribēja Blackstonam atdot Lattelekom, tad rī Šlesers kjānorok. Elementāri, Dzerīt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

“Pūku priedīšu” pasākuma rīkotāja: Šlesers nav vainīgs

Šlesers: Viss noticis likumīgi

SM: Valsts kontroles revīzijas ziņojuma secinājumi ir nekorekti

LASI VĒL

Opera: Līguma laušana ar VID rada 11 000 latu zaudējumus

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas