Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Par stabilizācijas plānu būs jālemj Saeimai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es arī piekrītu CR
e
Nu SVF neprasa parlamenta apstiprinājumu ekonomikas stabilizācijas paragrammām. Parasti SVF pietiek ar valdību un centrālo banku. Secinājumus par Latvijas Republiku izdariet paši.
pus miglu acis..
p
Opozicijas partijas pieprasa aiznemumu nenemt vispar bet meklet ieksejas rezerves. Piemeram pardodot partiju barotavas- neefektivos nikulojusos valsts uznemumus. IEGUVUMS. zustu korumpetiba valsts uznemumu padomes. Nikulojosie uznemumi kas strada ar zaudejumiem, privato ipasnieku rokas nestu pelnu valstij, NODOKLOS. Ienemto naudu no partiju barotavu pardosanas varetu novirzit ekonomikas stimulesanai krizes parvaresanai.
Juris
J
Var jau būt, ka Tev taisnība... Kaut arī es biju sapratis, ka ar "individuāli piešķirti" tiek saprasti noguldījumi, kas nav pieejami publiski, bet tiek piešķirti tikai atsevišķiem "savējiem", piemēram, bankā strādājošiem, lai nevajadzētu viņiem maksāt lielas algas ar visām no tā izrietošajām sekām.
Patīk
P
Vislabāk man patīk šis, ka nemaksās par: 6) noguldījumiem, kas noguldītājiem individuāli piešķirti ar sevišķi augstām procentu likmēm vai citiem noteikumiem, kuru izpilde veicinājusi noguldījumu piesaistītāja finansiālā stāvokļa pasliktināšanos; tātad visi "Ozola", "Abeles" un citu īpašo depozītu ipašnieki var tikt naturāli izmesti no pretendentiem??? Jo, formāli, viņus var pabāzt zem šī panta...
Interesei
I
Par to peso piemēru Argentīnā. Mani uztrauc, kāpēc vienmēr tiek uzsvērts tas, ka garantiju fonds visiem ieguldītājiem garantē 50 000 Eiro ekvivalentu... Bet nekur netiek teiktas citas lietas, kas rakstītas šajā likumā, jo skaidrs ir viens- visi ieguldītāji, pat ar eiro kontiem tiks apkrāpti! Jo viņu naudu automātiski pārskaitīs latos pēc LB kursa, kurš, kā zināms, jau šobrīd ir ārpus veselā saprāta un valūtas tirgus koridoriem! Turklāt izmaksa var tikt atlikta uz gadu, kad tas kurss, pēc kura izmaksa tika aprēķināta, būs, nu, paši saprotat, kur! Lai uz naudu pretendētu, obligāti jāraksta iesniegums fondam! A kāda fikusa pēc, ja visa šī info uz fondu jau no bankas tiek nosūtīta??? Ja neticat, citēju dažus pantus:: Neatkarīgi no noguldījuma izdarīšanas dienas garantētā atlīdzība vienam noguldītājam par noguldījumu piesaistītājā izdarīto noguldījumu ir garantētā noguldījuma apmērā, bet ne vairāk kā 50 000 eiro, kas pārrēķināti latos saskaņā ar Latvijas Bankas noteikto valūtas kursu dienā, kad iestājas noguldījumu nepieejamības gadījums Garantēto atlīdzību izmaksā latos. Garantēto atlīdzību izmaksā tikai tiem noguldītājiem, kuri likumā noteiktajā termiņā pēc noguldījumu nepieejamības gadījuma iestāšanās ir iesnieguši savas prasības noguldījumu piesaistītāja likvidatoram vai administratoram un kuru prasības minētās personas ir atzinušas. Noguldījumu nepieejamības gadījums iestājas ar dienu, kad stājies spēkā tiesas nolēmums par noguldījumu piesaistītāja atzīšanu par likvidējamu vai par bankrota procedūras uzsākšanu. (2) Komisija vai tās pilnvarota persona garantētās atlīdzības izmaksas veic saskaņā ar noguldījumu piesaistītāja likvidatora vai administratora apstiprinātu sarakstu, kuru noguldījumu piesaistītāja likvidators vai administrators iesniedz Komisijai ne vēlāk kā desmit dienu laikā pēc šā panta pirmajā daļā minētā termiņa beigām. 17.pants. Garantētā atlīdzība netiek izmaksāta par: 6) noguldījumiem, kas noguldītājiem individuāli piešķirti ar sevišķi augstām procentu likmēm vai citiem noteikumiem, kuru izpilde veicinājusi noguldījumu piesaistītāja finansiālā stāvokļa pasliktināšanos; 18.pants. Garantēto atlīdzību nosaka atbilstoši garantētā noguldījuma apmēram noguldījumu nepieejamības gadījuma iestāšanās dienā. 20. 1 pants. (1) Garantēto atlīdzību izmaksā ne vēlāk kā triju mēnešu laikā no dienas, kad iestājies noguldījumu nepieejamības gadījums. (2) Komisijai saskaņā ar Komisijas padomes lēmumu ir tiesības noteikt garantētās atlīdzības izmaksas termiņa pagarinājumu uz laiku, kas nepārsniedz trīs mēnešus. (3) Komisijai saskaņā ar Komisijas padomes lēmumu ir tiesības noteikt garantētās atlīdzības izmaksas termiņa pagarinājumu vēl divas reizes, katru reizi uz laiku, kas nepārsniedz trīs mēnešus. (11.10.2001. likuma redakcijā, kas stājas spēkā 01.01.2003.)
Jocīgi
J
Nudien vakarā metas raibs ap acīm, jo izlasīju, ka "Par sterilizācijas plānu būs jādomā Saeimai".
Kā tad.
K
Jau vari sataisīties viņiem iepūst!
Tikai Saeimai!
T
Kam tad citam! Tur tak jāieliek 1. punkts par deputātu algu paaugstināšanu!
ABC
A
Nezinu, kā tur ir ar to parlamentāro apstiprinājumu, taču mums parlamenta šī jēdziena civilizētajā izpratnē vispār nav, un es neredzu neviena šajā valstī, kura galvojumam vai apstiprinājumam, vai apliecinājumam nebūtu pupu mizu vērtība.
zvirbulēns
z
Prasās pēc finanšu ministra demisijas, kungi ! Prasās pēc LB prezidenta Rimšēviča demisijas, manas dāmas? P.S. Aber kungi i netaisās, cik skatos :))))
lala
l
Argentīnas valdība 2002 gada janvārī dolārus visus banku kontos pārvērta par peso pēc oficiālā kursa brīdī, kad peso devalvējās. SVF ieteikums?
piekritu CR
p
Ta nav parasta prakse, ka vienoshanos ar SVF apstiprina parlamenta. Izskatas, ka valdiba ir zaudejusi uzticibu pasaules acis. Ari kreditu izlietojuma skaidrojums no Slaktera puses neatbilst SVF kreditu izmantoshanas pamatprincipiem (Centralas bankas rezerves valutas stiprinashanai). Kaadi savadi ljautinji mums pie teikshanas!!!
Neticu vairs
N
Būs tikpat publiska ka Abrenes atdošana,tiešām var vienu rītu pamosties un ir pavēle,iet projām, viss pārdots.Uz kurieni.Man labi -netālu kapi, bet kur jaunie,kuriem visa dzīve vēl priekšā?Vai tiešām starp 100 neatradās neviens visus šos gadus?Dažus mēs zinām,tie tika noesti bez sāls, bet tomēr.Skumji,ko vēl var pateikt.Nedrīkst valstī saimniekot negodīgi cilvēki,tie ir jāizskauž uzreiz,bet 100 galvīgais veidojums aizvēra acis....Tagad rezultāts ,kuru vairs nevar noslēpt.
Lelle
L
Vai kads tiem SVF večiem var pateikt, ka šitiem valdošajiem kretīniem nedrīkst dot nevienu santīmu?! Notiks tas pats, kas ar G-24 kredītu...viņi takš ir aptrakuši savā alkatībā kā hroniski alkašas.
CR
C
'Sitas man atgādina sekojošo. Būtībā, izņemot darba tiesības, bērni līdz 18 gadiem nevar parakstīt līgumus viņiem nav tiesībspēja, viņu vietā to dara vecāki. Acīmredzot SVF ir secinājuši, ka ar bērniem (FM) neielasties,labāk runāt ar mammu un papu (Saeimu), jo pretējā gadījumā, ka neatzīst vēl līgumu par spēkā neesošu vai aizdevuma līgumu nesāk interpretēt par dāvinājuma līgumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Opozīcija kritizē valdības vēlmi aizņemties bez plāna, kā to tērēt


Aizdevums valdībai varētu būt 2009.gada budžeta apmērā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas