Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Par valsts karoga neizkāršanu jāparedz arī tikai brīdinājums, rosina deputāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:)))))))))))
:
"...kameer chaklaa latvieshu tauta suuri straadaas... rāpuļos visas tantītes, onkulīši un darbaspējīgi kā mērkaķi pa trepēm, augšā-lejā lietū, sniegā un vējā - demonstrēt PAKLAUSĪBU UN PAĶRIOĶIZMU :))))
zvirbulēns
z
Cik gan mīļa kļuvusi vara, nenopriecāties! :))) P.S. Kad Latvijā cilvēks taps brīvs, kad, ja pat esošā Satversme, kaut brīvību paredz, to tomēr nedod?
Rudīte
R
nu tad visi kolonisti un citi paraziiti nemaz neizkaars karogus, bet sildiis savas pakaljas laiski uz muuriisha kameer chaklaa latvieshu tauta suuri straadaas
skumji
s
Man tā obligātā karogu izkāršana tracina un slāpē patriotisma jūtas pretēji cerētajam, jo nemitīgi uztur stresu. Neatrašanās mājās vai vienkārši aizgulēšanās, vai slimība attiecīgajā dienā var izmaksāt 50 latus. Bieži karogus izkar pat īsti nezinot kāpēc: kaimiņš izkāris, tad drošs paliek drošs kāršu arī es. Vēkāk satieku un jautāju, kas par svarīgu dienu, viņš rausta plecus, jo noskatījies no ielas gala kaimiņa, kurš, kā vēlāk izrādījās, to nemaz nenoņem (ar visu sēru lenti!)
Zane Grīnberga
Z
Kas tie par likumprojektiem, tiem, kam ir tie karogi vienmēr izkar... ko var muldēt, un sodu arī uzreiz nelika, bet izteica brīdinājumu...???
disciplīna neklibo
d
bet kas par KAIFU TIEM GARĀ ŠĻAUGANAJIEM RUNASVĪRIEM _ vot, nolemj un tā i būs ! - vismaz PUSMILJONS PRIDURKU piedomā pie datumiem un RĀPJAS PA TREPĒM NEZ CIK TUR REIZES GADĀ karināt štokus ar pareizajām lupatām - ....... tikai tāpēc, ka "kā runasvīri lemj, tā ir!", kā jau brāļi Kaudzītes bija pareizi pamanījuši - neatkarīgi no runasvīru stulbuma pakāpes un lemjamā bezjēdzības ......... atkarīgi vienīgi no sīkiem atkatiem par karogražošanu.
Человек
Ч
"Piespiest izlikt karogu ir kautkāda Padomju laikmeta domāšana, no kuras būtu laiks atbrīvoties." - Да, но ведь красные латышские стрелки и коричневые латышские стрелки были теми, кто поддерживал тоталитарный порядок, поэтому среди многих латышей - и в том числе среди власть предержащих! - укоренившееся тоталитарное мышление глубоко органично.
Bo
B
Par ko sods? Par ko brīdinājums? Par to, ka cilvēks rīkojas saskaņā ar savas valsts konstitūciju??? Vēlreiz atgādinu deputātiem Satversmes 100. pantu, ja viņi to ne reizi nav redzējuši: "Ikvienam ir tiesības uz vārda brīvību, kas ietver tiesības brīvi iegūt, paturēt un izplatīt informāciju, paust savus uzskatus."
Malači
M
Tad puse Rīgas vairs karogus nekārs.
disciplīna neklibo
d
- "PAŠI SAIMNIEKI" un "VARENI un LEPNI", un danco visi kā puņķi uz drāts pēc vadošo dzīvniekfermas gaiļu signāla.
domatājs
d
Piespiest izlikt karogu ir kautkāda Padomju laikmeta domāšana, no kuras būtu laiks atbrīvoties.
urrā
u
Tiesībsargs jau sen norādīja, citēju, ka Latvijā spēkā esošais karoga pacelšanas pienākums pie privātpersonām piederošajām ēkām pārkāpj cilvēka pamattiesības – tiesības brīvi paust savus uzskatus. Tas arī ir pretrunā ar Satversmes 100. pantu un Eiropas Cilvēktiesību un pamatbrīvību aizsardzības konvenciju. Karoga kā valsts simbola lietošana vai nelietošana neapdraud valsts vai sabiedriskās drošības intereses, tiesu varu un tās objektivitāti, kā arī nerada personu veselības un dzīvības apdraudējumu un neaizskar citu personu cieņu un tiesības. Valstisko un nacionālo patriotismu nav iespējams veicināt piespiedu veidā. Šāds pienākums nekādā veidā nevar veicināt demokrātiskas valsts iekārtas stiprināšanu, jo darbojas kā piespiedu represīvs mehānisms. Turklāt apšaubāma ir arī Latvijā noteiktā administratīvā soda pamatotība un samērīgums.
urrā
u
Un Latvija joprojām paliks viena no tām ļoti retajām valstīm, kuras iedzīvotājiem karogi, jāizkar OBLIGĀTI.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas