Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Par VL-TB/LNNK Rīgas nodaļas līdzpriekšsēdētājiem ievēlēti Locis un Kļaviņš

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
patriots
p
izskatās ļoti cerīgi,lai veicas.
Janis
J
Domaju ka Nacionalas apvienibas un Vienotibas reitingi velesanas pieaugs. Viens no galvenajiem jautajumiem bus ko darit ar tik daudz krievu valoda runajosiem kas nevelas integreties Latvija. Jau atklati tiek runats ka 5 kolonna ir Kremla ierocis drauds Latvijas valsts pastavesanai. Kaut ka so problemu ir jarisina un cilvecigi ar materialajiem stimuliem kaut ka to saucamo 5 kolonnu vajadzetu pierunat atgriezties dzimtene Krievija.
zvirbulēns
z
Reitings pieaugs Vienotībai, Saeimā ar 6 deputātiem iekļūs Repše ar Titava saskaņu, VL/TB/LNNK - neiekļūs, ja viņi šitā pat turpinās, tad neiekļūs!
  • 2
  • 2
b2 >>zirbula sudam
b
.. tu atkal atlidoji..
x
x
Mani uztrauc tas ka pagaidam kaut ar Nacionala Apvieniba ir diezgan labi parsteveta Saeima piemeram Latvijas televizijas un Latvijas radio jautajums netiek risinats. Loti daudz musu televizoros ir Kremla raidjumi bet loti maz ir raidijumi kas izskaidrotu nacistu un PSRS okupaciju un kara notikumus. Nav raidijumu par postu ko nodarija PSRS okupacija. Protams jabut ari muzikliem un izklaides raidijumiem bet Latvijas TV un Radio ir jabut daudz energiskakiem Latvijas viedokla atspogulosana.
Arnolds
A
Nacionalai apvienibai jaklust daudz radikalakai. Lidz sim ir sauts ar lielgabalu pa zvirbuliem visi tie referendumi vacu formas bernudarzos. Ir jakeras piemeram pie dekolonozacijas jautajuma, mes zinam kaut gan daudz krievvalodigo ir integrejusies Latvija bet Lindermana provokacija paradija ka parak liels skaits 270 000 ir naidigi pret Latviju. Siem krievvalodigajiem vajadzetu palidzet atgriezties dzimtene.
zvirbulēns
z
Saskaņzatleristu Ķīlis paziņojis, ka visās augstskolās lekcijas jālasa angļu valodā, ka studēšanai jānotiek angļu valodā.] Un kur ir VL paziņojums - Ķīli, i nemaz nesapņo, brīvā Latvijā kas tāds nenotiks! Kur? Čušssss...klusums! Oi, tās ir mēmās šausmas, ne partija!
  • 4
  • 2
zvirbulēns
z
Bet algas Saeimas deputātiem VL indeksēs, tas ir kā āmen baznīcā, jūs visi redzēsiet!
  • 3
  • 1
zvirbulēns
z
Dombrovskis: Pensiju indeksācija nākamgad nav paredzēta -------------------------------- Kur ir VL zibenīgs paziņojums, ka VL neatbalstīs budžetu, kurš neparedzēs pensiju indeksāciju? Kur? Ir visas iespējas to darīt, un tas arī ir jādara, bet...VL atkal sūkā ledu! Viņi vispār Saeimā vairs neiekļūs, ja šitā turpinās gulēt ! A varbūt arī VL ir pret indeksāciju?
  • 4
  • 1
zvirbulēns
z
Jā, šauts tik pa zvirbuļiem, par laimi, arī garām! Un ieķērušies tai Vienotības un saskaņzatleristu valdībā, ka ne atraut, bez savas ideoloģijas, bez sava mugurkaula, nu nekā, viena tukšā tārkšķēšana, un, ja tagadējais tieslietu ministrs ir nacionāli noskaņots, tad es esmu ērglis, ne zvirbulēns, Latvijas Ceļa deputāts, liberālists un te pēkšņi VL ministrs, es jau nemaz nerunāju par KNAB Streļčonoku, kuru VL ielika nopietnakajā amatā kāds ir! Īšaki sakot, ar šitiem Latviju neuzcelt!
  • 4
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas