Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Parādniekam par kredītu mēnesī jāatdod 3000 eiro

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
slima sunīša murgi
s
ja jēdz sagrābt-jēdz arī savākt :)
pamela
p
Nu kur skatās Lembergs?!Kampara situācija ir zirņu mizas salīdzinot ar Parādnieka samudžināto shēmošanu. Tu redz kāds Robins Huds iz tautas! Sen jau rakstīju,ka tā VL ir viena provokatoru uzpirkta banda ,kas piesedz kaunu ar veciem ,nodrāstiem lozungiem.Vēl jau viņi pilnībā sevi nav atklājuši.Kā viņi tur sadalījuši lomas ar TB,kurš ir "dobelis",kurš "tabūns"?starp Dombravu,Parādnieku,Dzintaru un Rasnaču? Arī deputātos nedrīkstētu kandidēt šeptelmaņi ar lieliem parādiem un "SIEVU" krūšturos slēptiem naudas zūkšņiem.Varu derēt,ka tagad šie tautas "kalpi" izmantos savu statusu lai ko iegūtu TIEŠI savam biznesam.Piem.balsot par alkohola nodokļu nepacelšanu utt. Iesaku pārdot zirgasti,varbūt cigaretēm pietiks.Nez cik viņš plēš par vietu bērnudārzā ,ja saka,ka tur pelna lai kredītu nomaksātu. Būtu labāk mūrējis krāsnis.Pretīgi redzēt to švaukstu pēc pagājušās Saeimas sēdes plebejiskās uzstāšanās.
Troll
T
Un slikti, ka par Godmaņa un Latvijas ceļa valdību izdarībām jācieš cilvēkiem, kam ar varu toreiz nebija nekāda sakara. Vai tiešām ir vajadzīga jauna revolūcija, lai izmestu miskastē netaisnīgus un stulbus likumus?
Troll
T
Tas ir labi, ka deputāti uz savas ādas dabū izbaudīt to, ko citi deputāti savulaik saražojuši, sākot jau ar fakīniem "Lagzdiņa likumiem" dzīvokļu un zemes lietās. Izbaudīt uz savas ādas, lai nepieņemtu dažiem izdevīgus, bet tautai ļaunus likumus.
namejs
n
īres parādnieki ir jāliek ārā! Mājas vieta ir laba; lielisks sabiedriskais transports, drusku tālāk kapsēta kā parks :) Ja tie īrmieki nemaksātāji paši nejēdz sameklēt citu vietu, tad vajag piepalīdzēt ar pārvākšanos.
Rimeiks
R
Lido-II
el
e
Kas te notiek?Vai tiešām ir tik daudz latviešu āmurgalvas,kas sagŗābušies kredītus?Kur paliek senie latvju tikumi?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas