Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Parādnieks: Iesaistīt koalīcijā SC ir ne tikai tuvredzīgi, bet arī noziedzīgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
LRIB
L
Zatlers par šo darījumu naudu ir saņēmis un atkāpties viņam vairs nav brīvi:Par to, ka Zatlers grib ar sakaņiešiem iznīcināt Latviju, bija skaidrs jau Saeimas atlaišanas dienā. Zatlers par šo savu melno darbu ir saņēmis milzu summu no starptautiskā cionistu centra.No 40-80 miljoniem, kuri ir ieguldīti pasaules lielākajās bankās. Pēc dažiem gadiem Zatlers būs miljardieris uz latviešu asins rēķina. Šāda informācija nāk no ASV, kā redzams, tad ASV iet cionistu un ru-šovinistu pavadā. P.S. Šie 40-80 ir ņemti no Latvijas tautai nozagtās naudas. Šīs zoziedzīgas darbības "pirmsākums" ir Godmanis un Borovkovs.
?
?
Ko tu pīpē?
  • 2
  • 0
anna
a
....noziedzīgāk pie varas laist provinciāla nacionālisma un īsti nenobrieduša prātiņa brigādi....Jums, bērni, vēl jāpārdzīvo pubertitāte, lai smadzenes top vīrišķāka brieduma pilnas, nevis jākur naids tikpat nenobriedušu "latviešu" dārziņā....
Jens Z
J
Tuvredzīga un noziedzīga ir bijusi tava rosība, Parādniek, tāpēc tik tālu esam nonākuši un šitik zemu krituši
Diemžēl
D
tuvredzīgi esam bijuši mēs,tad ,kad noticējām ZOO-prezim,ka viņš tiešām cīnās pret oligarhiem,izrādījās ,ka ne jau pret visiem.Viņa sirdij tuvāki izrādījās tie ,kuri ieradīsies ar ātrgaitas vilcienu Maskava-Rīga .Kur nu vietējiem ar šitiem sacensties,gan jau arī "otkati"pavisam citos mērogos.
  • 0
  • 2
e1
e
Ja "krūmos salīdušos" žultspilnos komentētājus palaistu pie teikšanas, valdību nesastādīsim pat gada laikā vai arī katru pusgadu mainīsim. ZRP lēmums šajā situācijā ir pilnīgi pareizs. Ja tauta grib dzīvot mierā un nosacītā saskaņā, tas būtu jāatbalsta pat nefiolzofējot, bet uzticoties.
parādniekam
p
Tevi iesaistīt , tā ir noziedzība.Jo pasaulē nemīl nacionālistus , tie tautām nes nelaimes.Bet valdībā strādājošiem jādomā ar galvu un strikti jācinās, ja kāds pat iesaka citu valsts valodu.VAJAG AR GALVU VADĪT VALSTI un un Latvija var būt jau pasaulē visiem priekšgalā, ja netraucēs tādi parādnieki.Ceru , ka SC arī būs prātīgs un domās par valsti pareizā virzienā.
Jans
J
Pēc Parādnieka kunga mērauklas visi par SC balsojošie latvieši ir noziedznieki. No radikāļiem vienmēr var sagaidīt nepatikšanas, tādi ir pasaules vēstures piemēri.
Es
E
arī domāju līdzīgi Parādniekam-tie ,kas balsoja par SC nav Latvijas draugi,bet PSRS ideoloģiskajā telpā aizkavējušies nožēlojami ļautiņi ,kurus var nopirkt par bezmaksas tramvaja biļeti.
  • 0
  • 3
komentētājiem
k
Svētā debess, iedzeriet baldriānus.
Kaspars Gasūns
K
Es gan teiktu, ka ņemt valdībā SC ir ļoti riskanti. Tomēr ņemt NA būtu garantēti pretvalstiski - viņi neatzīst Eiropas kultūras mantojumu un civilizāciju, mūsu valsts pamatus un likumus, piemēram, pilsonības institūtu. Sapņo par savu utopisko rasu-etnisko-īstenticīgo revolūciju un laimi trijās dienās. Labāk redzu par ministru kādu krievu, nevis Parādnieku - kurš nu jau ir gan tradicionālā dzīvesveida sargātājs, gan topošais premjers, gan Lāčplēsis... un kas tik tur vēl nē! Jocīga partija. Kad vajag nozaru ministru kandidātus, tad pāris tādi "poludohļiņkije" tik salasās. Bet katrs otrais trešais sapņo, ka būs par prezidentu un ministru prezidentu - un autoritāto saulīti mums nesīs. Grow up!
pele
p
zatlers jau ir noziedznieks
j
ZRP partijā ir daudz tautas, kuri cīnījās atmodas un barikāžu laikā par LV neatkarību, dažādu tautību, kuri ciena LV, ar pliku nacionālismu tālu netiksi, jādomā valstiski, daudzi tā saucamie nelatvieši ir lielāki patrioti LV, nekā viens otrs īstais latvietetis, beidzot jādomā valstiski, lai radītu darba vietas valsts līmenī, lai neizbrauc tauta u.t.t.
maita krieva to nn2
m
Latvijas pilsoņi šeit atrodas okupācijas rezultātā? Beidz dzert lētu alkoholu - tev jau sākas šizofrēnija! _________________________________ Tieši tā arī ir. Lielākā daļa jauno "pilsoņu" tieši tādā ceļā Latvijā ieradās. Tas neattiecas uz tiem krieviem, kuri te dzīvoja līdz 1940. Tā kā pirms te bārsti diagnozes, padomā.
to Jā
t
Tev pašam nav apnicis malt par to Kravcovu? Droši vien, ka šamējais par naudu dabūja pilsonību, pieļauju ka vēl kāds desmits vai pat simts - nu un? Ja citu naturalizēto pilsoņu nelikumīgas darbības nav pierādītas, tad nav nekāda iemesla apšaubīt viņu pilsonību.
  • 1
  • 0
J
un viena tādā veidā pilsonību ieguvušā uzvārds ir Kravcovs.Perfekti izpildījis visus nosacījumus!!!
  • 1
  • 2
precizējums
p
Lielākā daļa Latvijas pilsoņu - nelatviešu ir pilsonību mantojuši no saviem vecākiem. Naturalizētie nepilsoņi Latvijas pilsonību ir ieguvuši Latvijas pilsoņu (no kuriem vairākums ir latvieši) vēlētas saeimas noteiktajā kārtībā un ir tikpat pilntiesīgi likuma priekšā, kā pilsoņi - -latvieši.
  • 3
  • 0
arī vēlētājs
a
NOZIEDZĪGI? Divsievis gan emocionāls palicis :)))
nnn2 -lux
n
Jā, diemžēl ir latvieši, kuri pārņēmuši krievu sadzīves kultūras izpausmes. Tas ir ļoti nožēlojami, kuripārņēmusī arī krievu ievazāto attieksmi pret darbu, pret lietām. Kas pieder visiem nepieder nevienam, tātad to var bojāt. Kolhozi atradināja no vēlmes apstrādāt zemi. Uzskaitījumu varētu turpināt. Mīts par Kreiviju kā "lielobrāli arī tagad vēl tiek kultivēts. Par integrēšanu - nevar integrēt tos, kas to nev ēlas. Es tikai krievus nesaprotu. Tad, kad Latvija atguva neatkarību, par spīti tiem daudzajiem krieviem, kuri tad vēl baidīja ar krievu tankiem, man šķita, ka viņi sapratīs, ka atrodas šeit okupācijas un masveida rusifikācijas rezutātā un brauks prom uz savu etnisko dzimetni. Zinu pāris izglītotu cilvēku, kas tā izdarīja, jo negribēja dzīvot tur, kur viņus pamatoti nemīl. Palika jau tie no "Ņīzņije češuni", kuri uz šejieni pārcēlās ar visu sādžas kultūru.Nu vai tādi, kā Ušakova tēvs, kuram ceļu uz šejieni bija sagatavojis viņa vectēvs - okupants (skat. materiālu Eho Moskvi). Kaut kā viņiem tā dzimtenes (Kreivijas) mīlestība labi izdodas pa gabalu vai saietā pie Okupācijas pieminekļa. Krievijas kanālos netiek uzskatīts, ka ir politiski nekorekti runāt pat to, kā uz Čerjomuškiem viņu pašu sādžinieki pārnesa savu kultūru, esot pat zārku ap daudzstāvu māju nesuši, par kāpšanu uz poda ar kājām nerunāsim. Kad par to runā Latvijā, tad tas tiek klasificēts kā nedz kāds nacionālisms. Diemžēl Latvijas krievu lielākā daļa savā domāšanā ir par 30 - 40 gadiem atpaliKuši no Krievijas progresīvo cilvēku domāšanas. Bet tas jau nav nekāds brīnums, pārtiek viņi no kremļa kontrolētajiem kanāliem un Vesti segodņa. Turklāt sauklis "krievi nāk!" nav pareizs. Kreivi jau šeit ir ar visām no tā izrietošajām sekām. Ir jau arī tādi kreivi kā Alehins, kurš lieliski atspēkoja kāda Maskavas aspiranta rakstīto par SC "lielo" uzvaru Latvijā. Paldies viņam!
to "nn2"
t
man šķita, ka viņi sapratīs, ka atrodas šeit okupācijas un masveida rusifikācijas rezutātā ------------------------------ Latvijas pilsoņi šeit atrodas okupācijas rezultātā? Beidz dzert lētu alkoholu - tev jau sākas šizofrēnija!
  • 4
  • 0
nnn2
n
sis nav parastais nnn2
  • 1
  • 0
bumers
b
Es esmu arī pārsteigts par ZRP lēmumu. Ja tā arī tomēr notiks, mums būs jāpieprasa vienmēr tikai atklātas balsošanas saeimā. Un lai balsošanai vēlētāji varētu sekot kādā jaunizveidotā interneta portālā. Un nozīmīgākas balsošanas lai tiktu atspoguļotas arī masu medijos, lai vecākie valsts iedzīvotāji arī sekotu līdzi, kā rīkojas viņu ievēlētās partijas un to deputāti. Mēs viņus galu galā ne tikai ievēlējām, bet arī algas maksājam. Tātad varam arī kontrolēt. Uz to mums ir pilnas tiesības. Tas ir tā, kā firmās īpašnieks kontrolē savus darbiniekus un arī maksā tiem algas . Saiema strādā Latvijas iedzīvotāju labā un Latvijas iedzīvotājiem viņi ir jākontrolē un arī jāmaksā algas. Kā mēs visi zinām alga tiek maksāta par padarīto darbu, nevis par nepadarīto. Un par kļūdām jāmaksā kļūdu izraisītājam. Varbūt ne vienmēr finansiāli, jo saeimā kļūdas var maksāt pārāk daudz, kuras nespētu atmaksāt vairākas kļūdas izraisītāja nākamās paaudzes. Sods būtu jābūt tāds - šis cilvēks nedrīkstētu turpmāk ieņemt augstāku amatu, kā piemēram neliela ierēdnīša statusu kādā no valsts iestādēm. Nekādu vadošo amatu! Un manas domas nedaudz par Parādnieku. Viņš ir labs ja vajadzīgs ar kādu partijas pārstāvi rieties. Dažreiz arī tādi cilvēki ir nepieciešami. Bet ne vairāk. Viņš cilvēkiem kļuvis nesimpātisks ne ar to, ka strīdās ļoti labi, bet ar to kā veidojis savu biznesu nokļūstot lielos parādos cilvēkiem un valstij. Lai pirms pierāda sevi sakārtojot savu biznesu un tad mēs paskatītos, vai šādam var uzticēties valstiski svarīgus uzdevumus. Tā tomēr ir mūsu kopējā lieta , nevis privātā. Parasti ir tā - kāds Tu esi mājās , tāds Tu esi arī uz ielas. Un ieteikums visām partijām - neņemiet savās rindās šādus neizdarīgus un neapdomīgus cilvēkus - tas ļoti grauj Jūsu reitingu.
Kurš te ir noziedznieks?
K
parādnieka prāt latviskās vērtības pārstāv tās partijas, kuras ir par bezierunu tautsaimniecības izpārdošanu finansu spekulantiem? Nav dzirdēts, ka viņš kaut pušplēstu vārdu būtu bildis pret latviešu tautas aplaupīšanu, kuru jau trešo gadu īsteno dombrovska zicvaldība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas