Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Parādnieks zaudē ietekmi Nacionālajā Apvienībā

Pēdējā laikā izplatījušās runas, ka politiķis Imants Parādnieks sācis zaudēt ietekmi apvienībā Visu Latvijai!/TB/LNNK un to žurnālam Sestdiena apstiprina gan bijušais tās līdzpriekšsēdētājs Roberts Zīle, gan citi avoti.

Savukārt pašreizējais līdzpriekšsēdētājs Raivis Dzintars un pats Parādnieks kategoriski noliedz, ka viņu vidū valdītu nesaskaņas. Jā, darba rutīnas un aizņemtības dēļ pēdējā laikā kontaktēties iznākot daudz retāk nekā agrāk, taču tas neesot nekas ārkārtējs. Arī par Parādnieka iespējamo izslēgšanu no partijas nekad neesot bijusi runa.

"Skaidrs, ka Raivim tagad ir cita vide un attālums mūsu starpā palielinās. Bet tas nav bezdibenis. Jā, ir dažādi subjektīvi atšķirīgi uzskati par izvēlēto ceļu, taču vienmēr bijis tā, ka esmu impulsīvāks un tiešāks. Raivis ir taktiskāks un tāds, kurš izvēlēsies labāk nedarīt, nekā darīt, ja tas saistīts ar risku. Man ir savādāk. Ja pārliecība saka, tad es daru un rīkojos," atzīst Parādnieks. Viņš arī uzsver, ka tie, kas paši ir vāji, baidās no stiprajiem. Un gan viņš, gan Dzintars ir stipri cilvēki. Tieši vājie arī izplatot baumas, veidojot intrigas partijas iekšienē un mēģinot pasliktināt viņa un Dzintara attiecības. "Ja viņi paši jūtas labi tāpēc, ka māk pielāgoties Raivim un viņiem kaut kas no tā tiek, lai tā būtu. Esmu uzklausījis ļoti daudz negatīvas informācijas par Raivi un domāju, arī viņš par mani ir dzirdējis tieši tik pat daudz. Taču man vienalga cik man ar kādu ir labas attiecības, es nevienu nežēlošu. Es visu saku tieši acīs. Patīk tas kādam vai nē – kāda man tur daļa?" saka Parādnieks.

Tikmēr Zīle norāda, ka šobrīd Parādnieks ne publiski, ne politiski nav tādā līmenī kā Dzintars un viņa politiskās ietekmes zaudēšana ir acīmredzama. "Viņš nespēlē lielu lomu Nacionālajā apvienībā," tiešs ir Zīle.

Vairāk lasiet 25.maija žurnālā Sestdiena.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas