Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Parādnieks zaudē ietekmi Nacionālajā Apvienībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ziga
z
Es kaut kur lasīju par matiem, ka to garums nosakot cilvēka gudrību, prāta spējas. Ka, jo īsāki mati, jo mazāk prāta, bet tad jau Saeimā, tiem, kuriem matu nav, nav arī prāta. tas esot zinātniski pierādīts. Ak kungs, tad nākošās vēlēšanās nevar bīdīt tādus ar īsiem matiem, jeb galīgi bez matiem. Kas tad sanāk? Sanāk, ka Vilkam un Dombrovskim vai nu jāataudzē, vai nu nevar balotēties, un tur vēl daudzi bez matiem.
Feis
F
Melns cilvēks, un kas galviņā???
nnn
n
protams, kopš oligarhu atkritumi dzintaram iepoteja domiņu par prezidenta amatu, džekam notecēja siekaliņa, tagad leks pār galvu, lai kļūtu par prezidentu - ulmani lai gan, roždjonnij polzatj...
Dankers
D
Paradnieka bernudarzs, labi nofilmetais toposo nacistu pereklitis ad savu reklamu bus bijis par strauju pat tadam patriotam ka Raivim
imis
i
Viss viņa spēks bija matos....
Viedoklis <Ivārs Āboliņš , un ci
V
Parauga raraksts ,kā no mušas ,var mēģināt iztaisīt ziloni!
fotogrāfs
f
bilde Parādnieka nomelnošanai arī izvēlēta ne pa jokam
amatieru kino
a
nelieši!
  • 2
  • 0
aradhana
a
Ja patriešām būtu tā, ka Nacionālajā apvienībā patlaban ir pārlieka "pragmatiskā spārna" un nepietiekama nesavtīgu ideālistu ietekme, tad vainīgi pie tā ļoti lielā mērā ir paši radikālie nacionālisti - diemžēl pārāk liela daļa no viņiem izvēlas kritizēt NA, tā vietā, lai paši nāktu un darbotos. To ir jāmaina tieši šodien, tieši seit un tagad! Tas ir jādara pašiem - tautai, nevis jāgaida, kamēr kāds "noliks pie vietas" tādu Zīli.
Kas par sviestu!
K
Kas par muļķībām! Pirmkārt, ideālisms nav tas pats, kas radikālisms. Otrkārt, Imanta Parādnieka problēmām nav nekāda sakara ar radikālismu.
  • 1
  • 1
Smiekli
S
Šī ietekme, kas nekad nav bijusi tālāka par savu degunu jau tiek mērķtiecīgi apgiezta pēdējo pus gadu ;) €€€
Jozefs Šveiks
J
Asti nevajadzēja nost griezt!
Fakts
F
krievu mafija negrib ļaut Parādniekam būvēt bērnudārzus latviešu bērniem.
Ilze
I
Šis raksts gan izskatās pēc pasūtījuma raksta. Jo - cik liela tagadējā kontekstā interese par to, kas zaudē vai nezaudē ietekmi vienā partijā? Izskatās, ka piestrādā Roberts un citi eiroliberāļi, lai attīrītu laukumu. Neļaujieties intrigām! Turieties, NA!
hopam
h
droši vien izlasīja šo komentāru un izlaboja. Amatieru pastalnieku pulciņš...
  • 2
  • 1
hop
h
Kur tas badītāja vietnieks ir? Neatradu. Zīlem bēdās brilles aizmiglojās?
  • 2
  • 1
skepse
s
Sorosa spalvainā roka!
  • 3
  • 0
Ice and Fire
I
Protams ka neviens negrib atzit savas ietekmes zaudesanu tacu VL jasaprota ka sis partijas vidusmera atbalstitajam Paradnieks nepatik ne ka cilveks ne ka politikis.Es nebutu pretim ja partijas rindas butu ari kads radikalak noskanots cilveks par Dombravu tacu Paradnieks tiesi del savas uzvedibas un rakstura ipasibam daudziem nav pienemams.
Sīmanis
S
Manuprāt, Parādnieku un Dzintaru šķir intelektuālais līmenis un izglītība. Tā kā Visu Latvijai ir papildinājusies ar akadēmisko aprindu cilvēkiem, tad nav brīnums, ka Parādniekam jāpaietas malā. Vēlkētājiem par Visu Latvijai tas tikai ieguvums.
Fakts
F
Parādniekam ir četri lieliski dēli, laba reputācija un godīgums! Bet kas no tā visa ir jums, apķengātājiem? Tikai varonīga piršana savos biroja krēslos, phe!
muris
m
Laba reputācija? Godīgums? Nesmīdini. Godīgums bīdot savu māti pie Grendes kā biroja vadītāju? Godīgums dzīvojot ar divām sievām un pēc tam to otru - neoficiālo uzmetot, jo kaitē prestižam? Laba reputācija pārdodot kamīnus un biedrojoties arkrieviem un pēc tam 'tos noniecinot?
  • 6
  • 3
Faktam
F
Ak tā? Vai pats arī tam tici? Būtu jau gan solīdāk, ja komentāros izvairītos no prastībām. Bet tas jau laikam Parādnieka stilā.
  • 3
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas