Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Pārbaude par Zatlera pateicībām bijusi formāla

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sieviete
S
Man vispār ir priekšlikums zemniekiem, kuriem VID pateica, ka akcijā par ziedotiem produktiem, tā nebūs ziedošana, bet pārdošana šā vai tā un nodoklīši tāpat jāmaksā. IR nepareiz formulējums no zemnieku puses, nevis pret ZIEDOJUMIEM, bet gan pret PATEICĪBĀM lauksaimieniem savas preces ir jādod. Cilvēki PATEICĪBĀ par zemnieku ražotājiem, sniegs DĀVANIŅAS naudas izteiksmē zemniekiem un lieta darīta. VID tak atzina, ka Zatleronkuls tik pateicībiņas ir saņēmis un tā nav atlīdzībiņa un par to nodoklīši nav iekasējami. Zemnieki - laiks VID un valsts prezidenta vārdus aiz auss likt un darīt sākt atbilstoši valsta augstākās amatpersonas piemeŗam un VID sskaidrojumiem.
Ješka
J
Latvijā tādi ķeramie ir tikai pa vienam - viens čekists, viens komunists, tagad atkal tikai viens dakteris, kam dotas "pateicības".
m[cenzēts]ers
m
nu ko? tevi kaķi apēda?
m[cenzēts]ers
m
nu gadi tev laikam 12 ...nu varbūt 15... nu Šerloks Holmssss - točno ...esmu vienkārši motherfuckers
Viskas- m[cenzēts]ers
V
Tu liec sev taadu niku, lai citi doma, ka tavi dizie domu graudi ir cenzeti! Bet vaja, vaja tev taa galvina, nav jau ko cenzet! Laikam sedi viens pats majas un gribas parunaties.
KOMUNISTE
K
MUMS TĀDS PREZIDENTS VAJADZĪGS TIK CIK ZAĶĪTIM STOPSIGNĀLS. jebkuram cilvēkam ir stiprās un vājās puses,mēs visi esam cilvēki.BET PREZIDENTAM JĀBŪT PARAUGAM
KOMUNISTE
K
MANA MĀTE ,IZBĒGOT NO 1949.GADA IZSŪT''IŠANAS UZ CEĻA ATRADA VIENU MAISU,KAS BIJA IZKRITIS NO RATIEM ,lai viņai izbēgot bija tikai cik mugurā,VIŅA SAMEKLĒJA TO CILVĒKU UN ATDEVA DRĒBES.MĒS IZAUGĀM ļoti trūcīgi ,bet esam godīgi,KĀDAS TRAUMAS JUMS ZAGĻU BANDAS IR BIJUŠAS BĒRNĪBĀ.VECĀKI VAI VECVECĀKI BRAUKĀJA PA MĀJĀM LASĪDAMI MANTAS,VAI SASTĀDĪJA IZSŪTĀMO SARAKSTUS VAI ČEKAS PAGRABOS CILVĒKUS GALINĀJA.JEBKURAI APETĪTEi BŪTU JĀBŪT ROBEŽAI,jebkurai alkatībai būtu j;ābūt robežai.BET MUMS PIE VARAS IR GARĪGO KROPĻU IZLASE,ATVAINOJOS NE VISI
m[cenzēts]ers
m
tevi vispār kas cits arī interesē?
upe
u
nē neesam šito paliaduši garām un šito netaisnibu arī gribam novērst revolucionārā ceļā , jo labprātīgi neviena partija, tam negrib piekrist
upe
u
apsaukāšanās man palidz nomierināties, pacenties mani nesatraukt ar saviem nepadomīgiem apgalvojumiem; ja bilancē rakstīts kūciņas par 12000 latiem, tad skaidrs , ka tādu summu no budžeta prezidenta kanceleja ir iztērējusi ; vai tā ir maksa par kūciņām kancelejas darbiniekiem pie rīta kafijas vai prezidentam līdzi ņemšanai uz mājām - pameitai un dēlam - tas jau vairs nav būtiski. skaidrs, ka tp grib papurināt zagleru, bet tas jau nenozīmē ka tāpēc no viņa jānoņem kāda atbildība par visiem šiem tēriņiem !
Lasiitaajs
L
Juus te miicaties, bet vienu lietu shiis sisteemas attaisnotaaji nav laikam pat pieregjistreejushi, ka Latvija ir paarspeejusi visas banaanrepublikas jo te ir pat ar likumu noteikts piemeeram, ka taads un taads iereednis driikst braukt tikai ar vismaz tik un tik daargu auto, protams par visu juusu pusbadaa dziivojosho nodokljiem. Muusu dizhie parlamentaarieshi ar to arii ir nodarbojushies visus shos gadus, kaa izveidot tikai sev noderiigus likumus nospljaujoties par to kas notiks ar valsti. Un te veel kaads atljaavaas iebilst, ka neesam nekaada vergu tauta... phe!
garāmejot
g
Banānu republikas iezīme - jo augstāks čins (pareizās piederības!), jo zemāk klanās. Bet jo sīkāks, jo vairāk drāž pēc pilnas programmas. Kā tur Veidenbaums teica "lielo mielo/sīko rīko"? Akurāt tāpat arī pēc nepilniem 150 gadiem.
m[cenzēts]ers
m
un tu tiešām tici, ka viņš (lai arī ieskaitot visu kanceleju) var apēst kūciņas par 12000 latiem!? atdziesti! ...TPistu provokācijas un visss... P.S. pacenties neapsaukāties ! tu taču mani nepazīsti...
upe
u
labi, varu arī tev uzsaukt - aprobežotais āzi ! zatlers tautai uzrunā saka - būs jāsavelk jostas, bet pats tērējās uz nebēdu - it kā viņš būtu badā turēts un beidzot palaist pie klāta galda. Vari man nosaukt kaut vienu argumentu kāpēc man viņu vajadzētu cienīt un godāt ? vispār - neuzkurini mani - kretīns viņš ir !
m[cenzēts]ers
m
...Latvija saturies! tikai kāpēc šajā sakarā jāķengā Zatlers, nu nesaprotu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Zatlere dzīvesbiedru ARS poliklīnikā nodarbinājusi pretlikumīgi


KNAB : Zatlers interešu konfliktā nav nonācis

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas