Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Pārbaudi par KNAB pazudušo naudu pabeigs pēc mēneša

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasītāja
l
Ja jau naudas zīmju numuri ir pierakstīti, tad lūdzu tos publicēt, lai tauta var piedalīties meklēšanā, kur tās uzpeldēs. Varu galvot, ka tūkstošiem iedzīvotāju pārbaudīs katru savu naudas zīmi, tikai ziņkārības dēļ. Vēl labāk, KNAB varētu katru prēmēt, kas atnes uzrādīt šo naudiņu. Pirkstu nospiedumi u.t.t. drīz vainīgie būs zināmi. šis varētu būt lielākais reality šovs visā pasaulē. Katru vakaru rādīt laimīgos atradējus TV un pa laikam ziņot par izmeklēšanas progresu. Tauta ar prieku gaidītu katru nākošo KNAB izrādi.
r
r
ĻOTI PAREIZU NIKU.
Oskars
O
Domāju,kad nauda visa ir vietā,bet kad LOSKUTOVA k-gs kādam krīt uz nerviem un viņu grib LIKVIDĒT tas ir NOPIETNI.
mērglis
m
es visu laiku esmu par to , ka nav te ko peetiit cik liela vaina priekšniekam , bet tos kuri šo naudu 'NOZAGA" spundeet čohaa un negaidiit kameer nozagto kaads atpelniis, plus mantas konfiskaacija un basta , citaadi jau tiesaa šie teepistu apmaksaatie advokaati šos reaalos zagļus izpestiis no čoha teiksim ar nosaciitu sodu ,jo raugi Loskutovs nav skatiijies katru dienu seifaa, Maiziiša kungam vajag riikoties zibeniigi , nevis ļaut te kalviitim ar mazo meergli leekaat ..., neredzu arii te nekaadu valsts drošiibas apdraudeejumu , tad jau vairaak tas bija pdraudeets pasu viltošanas afeeraa, kur patiesi bija nepieciešama vadiitaaju tuuliiteeja atstaadinaašana no amata nevis kaa izbleeja Segliņš "viņš sadarbojas ar izmekleetaajiem"" , bet ko tad citu viņam bij dariit arii šajaa amataa neesot??? tiiraakaa vodeviļa , vairaak nekas , tuuliit piedziit to miljonu no teepistu obščaka un apreeķinaat kaveejuma % likumiigaa kaartiibaa , cik veel ilgi ļaus ņirgaaties par valsti un tiesiskumu???
Ērglis
Ē
Viņš ir jurists un atšķirībā no tevis zin, ka šajos apstākļos nekas netiks komentēts. It īpaši, ja viņš nevada izmeklēšanu, ko dara speciāls prokurors, kuram ir liela neatkarība no Maizīša. Duh.
janis
j
Ja nebūtu par ko atlaist, tad Maizītis tā arī būtu pateicis - liekaties mierā, jo Loskutovs ir labs vadītājs un no savas puses ir darījis visu, lai zādzība nebūtu. Bet viņš to nepateica.
Vienīgais īstais
V
"Atlaist" aģentu Ļošu var tikai Saeima, pēc MK ieteikuma. Ģenerālprokuroram (vai viņa īpaši pilnvarotam virsprokuroram) jāvada komisija, kas vērtē atbilstību amatam.
Sandris
S
Vai esiet pārliecināts, ka pēc mēneša Latvijā lidināsies pūces ar ziedošām astēm?
Līga
L
Es šo Maizīša "gājienu" vienkārši saprotu savādāk - NAV PAR KO atlaist
rinķī apkārt
r
Dīvaini, ka visi runā par Loskutovu, bet neviens nepiemin cilvēkus, kuri šo naudu varēja paņemt. Uzmanība ir jākoncentrē nevis uz iestādes vadītāju, kuram nav katru dienu jāpārbauda seifs, bet uz cilvēkiem, kuriem bija pieeja seifa saturam. Ceru, ka noziegums tiks atklāts un tas, kurš naudu nozaga, tiks notiesāts un nevis par līdzekļu piesavināšanos, bet par apzinātu valsts varas vājināšanu , tā uz gadiem 15 ar mantas konfiskāciju. Ceru, ka ir tāds pants mūsu likumdošanā
janis
j
No Maizīša teiktā starprindām var noprast, ka Maizītis džentelmeniski ļauj Loskutovam aiziet pašam, pirms to palūdz Maizītis pats. Pagājušā gada rudenī Maizītis cieti teica, ka Loskutovam jāpaliek amatā. Domburšovā Maizītis vēl papildināja, ka viņš būšot pirmais, kas prasīs Loskutova atbrīvošanu, ja pārkāpumi KNAB turpināšoties.
Ērglis
Ē
Izskatās, ka tieši tev nav nojēgas kā amatpersonas realizē kontroli pār lietām.
zvirbulēns
z
Nelaime faktā, ka KNĀBU neuzraudzija neviena Ģenerālprokuratūras nodaļa, neviena, to nav darījis arī ģenerālprokurors :)))) P.S. Likums KNAB kontroli bija uzlicis ģenerālprokuroram, bet vai mazums, kas mums tais likumos sarakstīts.:))) Tiesa, tagad, šīs bezkontroles dēļ, valstij nodarīts būtisk kaitējums par kuru likums prasa kādu saukt pie atbildības:)))
101
1
Gribi būt baigi kompetents ĢP darbā? Neizdevās! KNAB uzrauga pavisam citas nodaļas!
zvirbulēns
z
Es gribēju teikt, ka Maizītis ar Loskutovu abi sēž vienā peļķē :))) P.S. Ja tev nav nojēga, kādā veidā amatpersonas realizē kontroli, tad tev jāsteidz mācīties. Nevar sevi dēvēt par ērgli, ja ir robi zināšanās.:)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas