Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Pārbaudi par Parex bankas pārņemšanu vada prokurors Adlers

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es-
e
Bet valsts tie tacu esam mees un man gan tas izteiciens nepatiik.Labaak skaneetu,Godmanim,skelei,Sleseram,Lembergam u.t.t.naudinu nost,pasus aiz #(tur naudina nav vajadziga,vieniigi zobu bakstaamiem,lai atceras tos :treknos:galas gabalus).Liidz ar to daudz,kas buutu atrisinaats,bet paareejie noraustiitos un pamazaam viss buutu OK.
vecā paaudze
v
Ieguldīt bankas glābšanā vairāk kā miljardu latu ir skaidri redzams ka tā ir liela mēroga mahinācija un šī seima vainīgos neliks atrast tā kā domājiet kad vēlēsiet nākošo un neaizmirstiet savas nogrieztās pensijas kaut kādu miljoniņu sabiedriskajā transportā pensionāriem invalīdiem skolniekiem,es personīgi un domāju dauidzi piekritīs ar šādu banku nesadarbotos ,naudu ne.nemtu un kontu neatvērtu vai tad āzim tas nav skaidrs ,bet mūsu valdībai gan
valdibai
v
Es visu valdibu ienistu tik loti, ka busu priecigs, ja liks maksat sodu 1 miljarda apjoma! Un tauta to nemaksas, tas nu ir skaidrs!
O, sodu bauri būtu
O
pelnījuši 1,2 miljardu apmērā nomaksāt EK par starptautisku krāpšanos. Ne velti rimševics stostās.
viedais
v
Trīs miljonus tā arī neatrada, kāpēc jādomā, ka arī šeit neko neatradīs.
anonīmais šakālis
a
Tikai nevajag muldēt, ka parex bankrota gadījumā valsts un pašvaldību zaudējumi būtu lielāki, nekā tagad apmaksājot visas Parex saistības. Afēra! Mēs ar saviem nodoklīšiem šo afēru apmaksāsim un vēl nokļūsim SVF verdzībā uz mūžu!
@
@
Sevišķi nepatīkami šajā opusā ir tas, ka skaļā dziesma no valdības puses par to, ka samaksāti tikai 2 Ls, neko nenozīmē. Bankā paliek daudzi miljoni, kuri turpina pelnīt lielu naudu ik mēnesi. Tas viss ir izņemams ārā, bet paspēs vēl sapelnīt daudz naudas. Priekš KK viss turpinās. Bet mums te par 2 Ls ko aizgūtnēm stāsta lielā priekā.
Lācis
L
Atgādiniet, lūdzu, kāds - kā beidzās 3 milj. lieta?
opis
o
šitais ieguldījums banka ir patiesais krīzes cēlonis, kāds bundzenieks uz tā visa labi nopelnījis, tā vismaz cilvēki stāsta un tas nav pirmais gadījums no viņa biogrāfijas, principā piekrītu, ja izmeklē vietējie, tad viss jau ir nopirkts un sarunāts, tāda dzīve.
kretini
k
bankas glābšanā līdz šim ieguldīts vairāk nekā miljards latu. $$$$$$$ !!!!!!!!!!! nu skaisti vai ne, bet tautai jamirst badaa!
o ja!
o
arī lemt, ka valstij jāmaksā sods bankai sniegtā atbalsta apmēros. Lēmumu valsts var pārsūdzēt. ----------- Jaa, un visu summu pietiesat no Godmana! Tad vienreiz dabus sis bardainais visgudrais pasaules glabejs!
:o)
:
"Tā var beigties bez rezultātiem, bet EK var arī lemt, ka valstij jāmaksā sods bankai sniegtā atbalsta apmēros...." - būtu ļoti labi, ja beigu galā valstij būtu jāmaksā sods, tad to varētu piedzīt no Godmaņa. Cerams, ka šīs pārbaudes rezultātā tiks iegūts pietiekami daudz faktu, lai Godmani varētu apsūdēt un tiesāt. Ne velti viņš tā sācis pēdējās dienās uztraukties un atkal bāžas ar savām intervijām.
;)
;
uz ši jaukā pamata droši vien "nomirs"vēlme publicēt dokumentus par pārēnmšanu, ko tjipa visas puses piekrita?! dīvaini?!
nauda
n
70% teksta par EK izmeklēšanu, bet Diena pamanās iepīt Adleru virsrakstā. Jāsāk domāt, ka kaut kādu sapurināšanu redakcijā tomēr vajag uztaisīt.
dore
d
Ak dievs,iebāžat tak vienreiz cietumā to liela apmēra valsts noziedznieku kopš 1990.gada LPP?LC bundzinieku!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas