Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Pārceļoties uz jaunām telpām, iestāde paliek bez vērtīgas biroja tehnikas

Pagājušā gada septembrī kāda iestāde izmantojusi pārcelšanās firmas pakalpojumus, lai iekārtotos jaunās telpās, bet pēc tam konstatējusi aptuveni 6000 latu vērtas biroja tehnikas iztrūkumu.

Likumsargu aizdomas kritušas uz kādu pārcelšanās firmas darbinieku - 1990.gadā dzimušu jaunieti, informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāve Sigita Pildava. Tomēr jaunieti policijas darbiniekiem neizdevās atrast, jo puisis izmanīgi slēpies. Tika izsludināta personas meklēšana.

Pagājušās nedēļas beigās policijas darbiniekiem ilgi meklēto jaunieti izdevās aizturēt. Viņš daļēji atzīst, ka piesavinājies dārgās mantas un vismaz daļu no tām pārdevis. Puisis norāda, ka šādi rīkojies, jo par darbu pārcelšanās firmā viņam neesot pienācīgi maksāts.

Kā norādīja Pildava, aizturētais nav iepriekš tiesāts, taču ir nonācis policijas redzeslokā saistībā ar mantiskiem noziegumiem. Patlaban viņam piemērots drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu.

Puisis tiek turēts aizdomās par piesavināšanos, kas paredzēta Krimināllikuma 179.panta 1.daļā. Par to var sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem, ar arestu, mantas konfiskāciju, piespiedu darbu vai naudas sodu līdz 50 minimālajām mēnešalgām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas