Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Pareizticīgo Ziemassvētkus varētu noteikt kā atzīmējamas dienas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
integrālis
i
kas taa par integraaciju , vai man jaaintegreejas krievu padariišanaa , vai otraadi , krieviem jaaintegreejas latviešu sabiedriibaa , taa vareetu runaa praatu izkuukojis vai stipraa reibuma pakaapee , neko teikt tads taadu nomainiija , vai ar tas amats apdullina...
arturs
a
tavai informaacijai visi pariezticiigie sveetkus svin peec viena kalendaara.
arturs
a
pareizticiiba nekad nepaaries uz citu kalendaaru, tas vienkaarshi nav iespeejams. shajaa kalendaara atshkjiriibaa jau ir taa visa buutiiba. tieshi katolji savaa laikaa panjeema sev citu kalendaaru. ja juus kaut cik sekojat liidz bazniicas dziivei tad zinaasiet ka uz lieldienaam tieshi pareizticiigo svineeshanas dienaa Jeezus kapa vietaa iedegas sveetais uguns. katoljienm peec vinju kalendaara tas neiedegas.
čiepa
č
Paldies, protams, par manas valodas prasmes augstu novērtējumu, bet es latviešus stādu ne zemāk, ne augstāk par citām tautībām. ------------------------------------------------ Es gan savu māti "stādu augstāk" par visām citām mātēm pasaulē. Ne ka Pavka Morozovs.... vai dzeris, kas, protams, uzrakstītu KNABim sūdzību par savējo, ja viņam rastos aizdomas par to, ka viņa zobārstam samaksājusi apejot kasi...
Beibe
B
Nezināju, čiep, ka tu tāda dura - aizspriedumi pret Sorosa darbību Latvijā parāda Tavu nekompetenci un aizspriedumus. LV ir briesmās, patiesi!
targash
t
Neviens neapdraud Latvijas neatkarību vairāk, kā korumpētie un pērkamie latvieši. ==== Dzīves īstenība. +100
dzeris - čiepa
d
Nu, paldies, ēbreji gudra tauta, tas priekš manis ir kompliments.
Laila
L
Palasiet ko paši savu saraksti, kā tādi idioti.
čiepa
č
Iesaku viņus integrēt. Tos kas negrib, atbalstīt materiāli, lai aizbrauc! Ja valsts sūtītu krievu kopienas virzienā kaut vai tik vienkāršu zīmi, kā- "valsts skolas TIKAI valsts valodā!", domāju, ka tie krievi, kuri grib saglabat savus bērnus krievu nācijai, vnk aizbrauktu. Pārējie ar laiku tiktu daļēji asimilēti, daļēji integrēti un pēc 100 gadiem jau viss būtu kārtībā...:)))
čiepa
č
Es domāju, ka tu esi žīds. Krievs parasti tik labi valodu neiemācās. Arī visa tava domāšana sorosiska. Varētu būt krievs no latviešu/ krievu jauktas ģimenes. Vēl varētu būt sorosa vai kādā ASV liberālā skolā izdrāzts latvietis. Pēdējā versija visļaunākā.
dzeris - čiepa
d
Un ko iesaki? Izsūtīt viņus uz Sibīriju? Viņi visi tāpat strādā, maksā nodokļus un dod savu ieguldījumu Latvijā. Kas bijis, tas bijis, laiku atpakaļ nepagriezīsi. Neviens neapdraud Latvijas neatkarību vairāk, kā korumpētie un pērkamie latvieši.
čiepa
č
Krievi te līdz karam dzīvoja 10 procenti. Tagad nozieguma rezultātā, kuru tu akceptē, dzīvo 40 %. Kad etniskās integrācijas un asimilācijas rezultātā proporcija būs tuva pirmskara proporcijai, tad latvieši varēs teikt, ka krievi viņus neapdraud. Atceries kaut vai 1940. gada 17. jūniju un to, kas skrēja sagaidīt un bučot krievu tankus.
dzeris - čiepa
d
A kas tu domā es skaitos pēc tautības? Paldies, protams, par manas valodas prasmes augstu novērtējumu, bet es latviešus stādu ne zemāk, ne augstāk par citām tautībām.
Civilokupantus ārā
C
Krievi te dzīvoja un dzīvos... ______________________________ Nekad nesaki nekad
Nomainīt kalendāru
N
Pareizticīgo baznīcai sen vajadzēja nomainīt kalendāru. To arī Latvijas valsts varētu ieteikt. Daudzi nost no amata.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas