Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

"Parex bankas" vadība sola samazināt savas algas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Veltiņa
V
visām Latvijas mūzikas un mākslas skolām draud aizvēršana, jo nozares ministrs nevar piesaistīt dažus miljonus līdz gada beigām. Bet te dažiem šņurikiem miljons mēneša laikā. Tas vien norāda kic nesakārtotā un primitīvā valstī dzīvojam.
a
a
Banku vajadzēja pasludinat par maksātnespējīgu, tad maksātnespējas procesa risinajuma rezultātā sastādīt sanācijas plānu un sākt bankas sanāciju. Sanācijas plāna ietvaros varēja paredzēt likumīgu maksājumu pārstrukturizāciju. Arī tagad banka faktiski ir uzskatāma par maksātnespējīgu un visu šo procesu var uzsākt, tikai daudz ir zaudēts laika.
kukainis
k
Vajadzētu gan domāt, kā atprasīt piķi no tiem, kuru vadībā un pārraudzībā parexīti aizgāja pa burbuli.
katrs ar savām saistībām
k
"arī man ir saistības", saka Melngailis....Nu ja, ja jau ārzemēs ir nopirkta māja par miljoniem, kur Melngailis noteikti aizlaidīsies tad, kad piķis būs gana, tad protams, ir SAISTĪBAS.... Tas, ka no dārgajām mājām un citām luksus lietām varētu atteikties, bet ka pensionārs no ēšanas nevar atteikties....par to laikam nav "pieklājīgi" runāt. Gan Flikam gan Melngailim interesē tikai viens - cik viņi var no Latvijas izpumpēt savām vajadzībām. SAISTĪBAS PRET LATVIJAS VALSTS VISPĀRĒJO LABKLĀJĪBU VIŅIEM NEKĀDAS....
Brits
B
Tikai tie procenti nonāk melnkuiļa ,k&k,u.c. kabatās!
krusttevs
k
tavs komenatars ir pederastisks un pakalu izlaizošš.
Paija
P
Kā var nesolīt. Solīšana naudu nemaksā.
amen
a
Viss ap to banku no sākuma līdz izplānotām beigām rada riebumu.
jautājums
j
Ak tad nebūtu, ko pārmest ? Nū... Un no kurienes tad nu tas pircējs būs ? Vai tad atkal no austrumiem ? Vai atkal kāds ofšoriņš ?
autore
a
Mēs skaitījām, kad veidojām atalgojuma topu pirms pāris mēnešiem. Melngailim blakus algai ir arī konsultāciju līgums ar viņa pašu firmu. Sanāk vairāk kā Gulbim. Miķelsonam ir krietni mazāk. ins - vai tad nav redzams, ka valsts no Parex jau saņem apmēram 20 milj pusgadā procentos? ja viņiem izdotos pārdot un atdot valsts ieguldījumu, tad pat nebūtu par ko pārmest, ja neskaita absurdos pārņemšanas noteikumus attiecībā uz bijušajiem akcionāriem un viņu protežē.
es te
e
otrā vislabāk atalgotā amatpersona valstī - pag, bet vai tad Lattelecom Gulbis, Latvenergo Miķesons un tamlīdzīgi neskaitās? nu, piemēram, VID datu bāzē redzamā Gulbja deklarācija saka, ka alga Lattelecom pagājušajā gadā bijusi 177 200,35 LVL. Vai tad tas nesanāk vairāk nekā Melngailim?
ins
i
Vai kāds varētu paskaidrot, kā Parex atdos valstij tajā ieguldīto? Vai arī ar procentiem? Vai tāpat?
Politiskaa atbildiba
P
Kretins Melngailis! Tagad tik sak solit samazinat, kad tiek izsaukti uz saeimu! Pirms tam i netaisijaas neko mazinat! Vinam esot saistibas, kas jamaksaa ! Nu jaaa, luksusa ipasumi un utt., bet tautai driz nesanaks pat partikai! Merglis ists!
skuķis
s
Vispār jau izskatītos smieklīgi, ja vien raudiens nenāktu...2.labāk apmaksātais cilvēks Latvijā aiz Flika!!! Parex, dēļ kura valstij ir bijušas tikai un vienīgi finanšu problēmas, var atļauties algās izmaksāt fantastiskas summas....prātam neaptveramas. Es nezinu vai jābūt apkaisītam ar zelta puteklīšiem, apveltītam ar īpašām, maģiskām spējām lai spētu nopelnīt tādu algu?? Nu ko, apstākļu spiestie, bez iztikas līdzekļiem palikušie ļaudis - papriecājaties, ka kādam vismaz klājas labi, ha-ha..
ATBILDIBA
A
SAMAZINI ATBILDIGI --LIDZ TAUTAS LIMENIM 200 LS LIMENI --GODU VAJAGA PRAST UN DOMAT PAR TAUTU ,JO TERE TAUTAS NAUDU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas