Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

"Parex" padomes priekšsēdētājs: nav šaubu par abu bankas daļu dzīvotspēju

Mums nav nekādu šaubu - abas Parex bankas (Parex) daļas, kas izveidosies pēc sadalīšanas, ir dzīvotspējīgas vismaz tuvākos trīs četrus gadus, tā trešdien no rīta intervijā LTV raidījumā Labrīt, Latvija! teica Parex padomes priekšsēdētājs Juris Jākobsons, kas pārstāv Privatizācijas aģentūru.Viņš stāstīja, ka Eiropas Komisijai (EK) ir iesniegts bankas sadalīšanas plāns un EK ir prasījusi parādīt, ka bankas abas daļas ir dzīvotspējīgas, vismaz tuvākos trīs gadus.

Un par to neesot nekādu šaubu.Pēc J.Jēkabsona vārdiem, draudi tam, ka kādai bankas daļai tiks izsludināta maksātnespēja, nepastāv. Par šādu scenāriju otrdien vēstīja _Baltic Screen_.

Viņš arī teica, ka ir plānots atgūt maksimālā apjomā valsts ieguldītos līdzekļus. To, cik būs iespējams atgūt, rādīšot laiks. "Mūsu uzdevums ir parūpēties, lai atgūtais apjoms ir iespējami liels."

Vaicāts, vai lieli investori, kas ieguldījuši naudu bankā, rada šķēršļus bankas sadalīšanai, viņš apgalvoja, ka šobrīd "nejūtam nekādus šķēršļus, izņemot to, ka ir preses kampaņa, kas vērsta uz to, ka tiekot darīts viss, lai kaut ko nozagtu un izputinātu". Negatīvisma kampaņa presē ir vienīgais šķērslis, piebilda J.Jākobsons.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas