Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Parex par mēnesi pārcēlusi parāda pirmās daļas atdošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
fakts to fakts
f
norvēģu
Pelēkais Vilks
P
Ar savu vai ar aizņemtu naudu?
fakts to fakts
f
ļeščinskim ir viens nopelns! Viņš izvilka no parādiem viesturu un mums ir DINAMO!
Pelēkais Vilks
P
arī uzkrātie procenti - 0,05 % jeb nepilnus trīs miljonus eiro =========== te arī skaidrojums, kāpēc "sindicētie puiši" izliekas par beigtiem, bet mūsbāliņi jestri stāsta par jauniem, aktualizētiem piedāvājumiem pārcelt kredīta atmaksas termiņus. Skaitītājs ir ieslēgts un griežas. Tiešām tā kā tādi otrklasnieki un otrgadnieki, kas mammai visulaiku stāsta, ka dienasgrāmatu aizmirsuši skolā, iedomādamies, ka izdosies noslēpt tur ierakstīto piezīmi. Darītāji - bļin! Uzpūtīgais kalvīts, godmans, ļeščinskis izrādās nav nekas vairāk kā bailīgi puņķutapas un lupatas, melīgi sīkaļas otrklasnieki. Ja ļeščinskis būs valdībā (vai vispār 100m tuvumā politikai), tad Dieva nav! Tādam farcovščikam tik spekulēt ar šmotkām un zemes gabaliņiem - krāpt večiņas pensionāres. Inese apkaunies!
!
!
Izklausās tā - Parex ziņo, ka uzvara ir tuvu, tuvu. Visu laiku ziņo, tikai aizdevējs neko nesaka, kas nozīmē, ka spēkā ir līguma nosacījumi. Re, kā izrādās dzīvē. Tādi spici kungi, bet sindicēto kredītu bez politiķu pieseguma (bijušie ekspremjeri u.c. politikāņi valdē) nevarēja saņemt. Kad tomēr saņēma, tad beigās izrādās, ka nespēj atdot.
Grieta
G
... ak, atkal kaada ticamiibas pakaape - no drosjiem avotiem :))) a man drosjie avoti saka pavisam ko citu :P Diena - kad juus beigsiet vienreiz sjitajaa formaa rakstiit - vai patiesi nevienam nerodas jautaajums, kaapeec drosjie avoti ir gatavi runaat tikai anoniimi???? kas taa par taadu modi latvijaa saakusies!
Hmm
H
idioti
spd
s
Afēra sāksies tad, kad būs panākta vienošanās par sindicētā kredīta atmaksu. Lūk, tad mēs redzēsim īstus manevrus mākoņtēva garā. Iespējams, ar Paša piedalīšanos/atbalstu. Par ko mums tāds sods...?
manuprāt
m
lielākā afēra Latvijas vēsturē :((
spd
s
Jā, baigi dīvainā taktika - jāmaksā bija jau pagājušajā nedēļā, bet nezin kāpēc atmaksas termiņu pārcēla mēnesi uz priekšu... Kaut kāds ārprāts, ne?
zaglers
z
Nu Tu Melnais Gaili,es saprotu ka gribi tos 12000lvl mēnesī saņemt pēc iespējas ilgāk !!! Bet tas tak ir par traku,šitos miljonus ieguldīt,tukšā vietā !!!
fakts to fakts
f
Tev taisnība! A ko tas muzikants?
Pelēkais Vilks
P
Šitādu lažu muzikants nolaida...
Pelēkais Vilks
P
Tiešām - kāds naivums! It kā nesaprastu ko nozīmē sindikāta izlikšanās par beigtiem. Puiši vienkārši grib bez liekiem kreņķiem un nevajadzīgas publicitātes aizvest lietu līdz "point of no return". Tad arī parunās ar mūsu tarkšķētājiem.
Pelēkais Vilks
P
Dīvaina sarunu vešanas taktika.. Pārcēla termiņu. No virsraksta sapratu, ka uz tuvāku termiņu, tak nē! Varbūt uzreiz, lai piedāvā izstiept maksājumus līdz 2025. gadam - iespējams tad kreditori piekritīs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas