Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Pārskatīs specdienesta funkcijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Burt
B
Kā jūs varat tik droši apgalvot, ka IAD jālikvidē, ja neviens nezina, ar ko viņi nodarbojas? Ja nu viņi analizē kosmosa signālus un sargā mūs no citplanētiešu iebrukumiem?
Gusļiks
G
``saka vienai no drošības iestādēm pietuvināta persona, kas vēlējās palikt anonīma`` - nesaprotu, ko ta Jutta pēkšņi tā vēlas palikt tik anonīma?
[email protected]
h
Par analīzes dienestiem. Kas šajā pīļu dīķī ir tāds ANALIZĒJAMS, ko nevarētu izanalizēt SAB un Iekšlietu ministrija? Un, pat tad, ja arī kaut ko gudru izsecinātu, par to būtu jāpārliecina 100 ambiciozi, nekompetenti plānā galdiņa urbēji!
Marcus
M
Visdrīzāk tie būs kādas "jauniešu organizācijas" niķi un stiķi. Tas jau ir novērots ne vienu reizi vien. Ja zināmas aprindas uzskata, ka kāds tām sāk pārāk mīt uz varžacīm, tad sakompromitēšanas nolūlā tiek iedarbināts "dubultnieks".
[email protected]
h
Ir tikai viens iemesls, kāpēc pie varas esošie cilvēki negrib spēcīgas tiesībsargājošas institūcijas - viņi vai nu paši jau pārkāpj likumus, vai arī domā, ka nākotnē varētu to darīt! Likumdevēji baidās, ka valstī varētu tikt ievēroti likumi - kur vēl lielāku absurdu???!!!
Vai LV nav pietiekam cietusi
V
Ko ir Latvijas iezivotaji darijusi lai pelnit sadus nekompetentus vadosas pozicijas? piem Slakteris, Veldre, Jaundzikars, ..... ad infinitum.
Juzis
J
Ja jau Civildienesta pārvaldi likvidēja, kas tiešām vienīgā pārzināja visu ministriju vadošo kadru lietas un atdeva Valsts kancelejai, kas nu ir pilnigā monopola stāvoklī, tad šo te dīvaino veidojumu premjera paspārnē, obligāti vajde'ja likvidet, bet mēs redzam, ka viss notiek kā kungiem gribās - drīzāk viņi KnaB likvi'de, ne kādas pašu inetereses aizstāvošas iestādes.
Nedrosiba
N
Man tada ipasa NEDROSIBAS sajuta zinot ka Jaundzeikars ir Latvijas Drosibas Komisijas vaditajs. Kartejasi koalicijas ieliktenis.
poohstick
p
Džeikars atkal kaut ko pārskatīs!!!! ja būtu tada teorētiska iespeja, es viņu pat Pētersona lomā "Neprāta cenā" neņemtu. Lai gan viņš tai atbilst.
dzeris - tam o8.07.,o8.09.
d
Es vēl īsti nesaprotu, vai tā tev ir dziļa identitātes krīze, un tu raksti ar manu niku, jo tik zemu vērtē pats savu petrsonību, ka gatavs identificēt svi ar jebkuru citu, kaut ar mani, vai tie ir tavi "argumenti", jo tādus, ko var uzrakstīt ar savu niku, tu atradst nespēj? Nu, ja tev paliek vieglāk, un tu esi nolaidies tik zemu, ka uzskati, ka tas ir pieļaujami, raksti ar.
kuks
k
Domāju, ka tās ir labi apmaksātas darbavietas par nodokļu maksātāju naudu, kurās patverās caurkritušie politiķi, par kuriem neviens vairs nebalsos. Par to analīzi - nu var jau savākties kopā un pļurkstēt par politiku - to daru arī es savā darbā kafijas pauzes laikā - bet es par to neprasu algu. Varētu teikt, ka IAD ir tāds politinformatoru klubiņš.
dzeris
d
Es domāju, ka visiem Saeimas Nacionālās drošības komisijas biedriem būtu jānoņem pielaide valsts noslēpuma, jo viņi taču šo informāciju nodod tālāk saviem saimniekiem, kuri to izlieto pret tautas interesēm.
dzeris
d
Kam mums vēl kāds informācijas analīzes dienests, ja esam NATO dalībvalsts un visu slepeno informāciju par Latvijā notiekošo varam paprasīt CIP dienestam Lenglijā?
AA
A
Kādreiz teica - mums, latviešiem, dzejnieku vesels bars... Pārfrāzējot tagad - mums, latviešiem, specdienestu vesels bars...
he
h
ietaupīto naudu varētu iedalīt citiem specdienestiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas