Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Partijām par nākamo premjeru vēl aizvien atšķirīgs viedoklis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
P.S.
P
Jā, Ronis varētu būt nopietns premjers!
Adatiņa
A
Kur ir teikts,ka Vienotībai ir jābūt koalīcijā? Vai viņi gadījumā nebija tie kuri par sliktu darbu tika atlaisti? Jāsmejās cik pārliecināti,kā viņi vispār uzdrīkstās kautko teikt?Latviju izputinājuši un vēl plātās! Stulbums!
?
?
Vai tiešām tas , kurš rakstīja lauķim ir TIK STULBS , ka neizprot reālas lietas?
hm, te blogos Graudiņš
h
ko citu raksta http://www.diena.lv/blogi/valdibas-koalicijas-politiska-buvnieciba-13905846
Grieķija
G
aiztapiniet mums savu Premjera kandidātu, ar grāmatiņu un ieteikumiem, kā lencināt ekonomikas šūpuli
purveklis
p
acu skatiens breivikveidīgs, nojās pusmiljonu ka nemetas!
ezis
e
Jau par Dombrovski mani skandinaavu koleegji izteicaas, kaa par ljoti jaunu un nepieredzeejushu. Spruudzhu tak neviens nopietni nenjems ... Ja cilveeks intervijaa uzsver, ka redz runaajis ANGLISKI lai iestaatos tai skolinjaa ... nu kmoon! Censhas pateikt, ka labaaks par Slakteri?
lauķis
l
Domāju, ka šajā laikā mēs nevaram atļauties eksperimentēt! Sprūdžs lai vispirms pabeidz augstskolu un iegūst pieredzi, gan jau pienāks arī viņa laiks, lai pierāda sevi darbos: smuki runāt māk ne tikai viņš! Dombrovskim jābūt premjeram, jāturpina iesāktie darbi! Mums jāsaka viņam paldies, ka ir ar mieru turpināt!
lauķi,
l
nosauc kaut vienu sakarīgu darbu, ko Dombrovskis būtu iesācis! Tieši tā - mēs nevaram atļauties eksperimentēt, proti, turpināt Dombrovska sākto nežēlīgo eksperimentu ar valsti, par ko visas pasaules ekonomisti vai nu šokā vai ņirdz!
  • 2
  • 3
fiksais
f
Vislabāk jau būtu,premjers no "malas",varbūt krīzes situācijā Dombrovskis arī bija paciešams,bet nākotnes redzējuma viņam nav un pārējie kandidāti ir vēl vājāki ti no piedāvātās koalīcijas.
Svins
S
galīgi neredzu loģiku uzstāt uz Sprūdžu. Dombrovskis ir veiksmīgs premjers ar lielu pieredzi, ZRP nav ieguvusi tādu pārsvaru vēlēšanās, lai šajā jautājumā varētu uz kaut ko uzstāt. ja SC uzstātu uz savu premjeru, es vēl saprastu (uzvarējuši vēlēšanās utt), bet tās 2 balsis, kas ZRP ir vairāk nekā Vienotībai manuprāt nedod viņiem tiesības uz premjeru. un Bērziņš arī pateica, ka premjeram ir jābūt pieredzējušam. un pats Zatlers arī saka "pagaidām" diezgan kategoriski uzstāj. cerams, ka beigās tomēr nebūs tik kategoriski.
Biete
B
Lai Dievs mūs atpestī no tā bravūrīgā puišeļa Sprūdža! Varbūt, ka pēc 14. Saeimas vēlēšanām viņš būs pietiekami saprātīgs, lai būtu Latvijas Ministru Prezidents, bet ne taču pašlaik. Viņš pat vēl nesaprot, ka šis amats nenozīmē tikai kādas personas ambīciju apmierināšanu, bet tas uzliek milzīgu atbildību .
pīļknabi zupaa
p
Nav labi, ka premjers augstāk par savu tautu tur ārzemju spekulantus-aizdevējus. Saistības jāpilda, protams, bet vispirms jāpadomā tās uzņemoties: vai varēs izpildīt, nekaitējot savai tautai un valstij?
pīļknabi zupā
p
Nav labi, ka premjers augstāk par savu tautu tur ārzemju spekulantus-aizdevējus. Saistības jāpilda, protams, bet vispirms jāpadomā tās uzņemoties: vai varēs izpildīt, nekaitējot savai tautai un valstij?
juris
j
tikai ne valsts nabadzībā dzinēju Dombrovski
mjā...
m
Traki ir, ka vairs nevar ar pilni klapi zagt!
  • 1
  • 1
Dr.xy
D
Ja,kads var kaut ko negativu teikt par Dombrovska kungu,tad vai nu sis indivits ir garigi aprobezots radijums,vai ari pretvalstisks elements. Pasreiz Latvija NAV labaka kandidata par Dombrovska kungu. Dombrovska kunga kritizetajiem: ja kads ir saslimis,kontaktejoties ar protitutas, vai drikst pie ta vainot arstu,kurs slimnieku arste ?!
xxx
x
Dombrovskis ir lelle Vienotiibas oligarhu rokaas. Kaadu laiku atpakal redzeju, kaa Murniece vadiija Dombrovski pa IeM iestaadeem. Premjers, kurs nespeej pat saprast ko vinjam rada un par ko vinjam stasta. Murniecei vajadzeeja ka kaki ai apkakles vilkt vajadziigajaa vietaa, lai premjers neizskatiitos pavisam stulbs. P.S. Skrudzs izskataas veel stulbaaks. Zeel, ka nacionaalas partijas nespeej izvirziit gudru, speciigu premjeru P.P.S. A var buut vinji to sutiigos interesees negrib dariit - lai netrauceetu izzagt valsti?
  • 2
  • 2
ddt
d
Beidz taču vienreiz ākstīties! Zviedru baņķieru stutēšana, pilnībā izputinot Latvijas tautsaimniecību, nav nekāds panākums! SVF kredīts nolaists podā (nākamgad atkal jāaizņemas miljards!), strukturālās reformas nav veiktas, uzņēmumi slēgti, iedzīvotāji aizbraukuši - tāda ir zicpremjera Briļļu Valža bilance. Vairāku valstu (Zviedrijas ASV, Somijas, Vācijas, Igaunijas u.c.) intereses ir aizstāvējis Dombrovskis, bet tikai ne Latvijas!
  • 2
  • 5
xmm
x
Ваш домбровский ничего особенного не сделал, не считая написанной кем то книги. Экономическое падение завершилось благодаря востановлению мировой экономики, а Домбровский замедление падения экономики Латвии переделал в свою победу над этой проблемой. Кстати, напишу наперёд - я против премьера любого представителя ЦС. А то вы сразу начнёте оарть, что, если пишешь на русском, значит сторонник ЦС, оккупант и т.д.
  • 2
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas