Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Partijas meklē jaunus reklāmas veidus pašvaldību vēlēšanām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
MILDA
M
Ierosinu jaunu metodi - partija savu priekšvēlēšanu naudiņu ziedo konkrētai tautsaimniecības nozarei, piem. ZZS ziedo laoksaimniekiem utt. Tā būto vislabakā kampaņa, gan paši sevi reklamēs, gan zemniekiem kāda kapeika
Oskars
O
IESAKU SVĪTROT VISUS VECOS STULBEŅUS - vecās PARTIJAS NEATBALSTĪT NEVĒLĒT.
meža ruksis
m
Rozes kungs, cik izmaksāja šī kalendāra izdošana un no kādas naudiņas to izdevāt?Būšu ļoti iepriecināts uzzināt , jo arī man ir ideja par tāda kalendāra izdošanu, ko varētu cilvēkiem dalīt par velti.Gribas būt tautas acīs par labdari!
Nezinītis
N
Vai reāli tas nav tas pats džeks, kas skaitās zemkopības ministrs, un no kaut kāda subordinēta fonda līdzekļiem rīko kaut kādu medību(?) pasākumu ārvalstu diplomātiskajam konkursam?
zemnieks
z
Latvijas avīze vienmēr prot iepriecināt .
riņķī apkārt
r
Zaļie zemnieki atgriežas pie pamatvērtībām :) Pirms 150 gadiem kalendārs taču bija galvenā lasāmviela latvju sētā un pareizi viņi dara. TV vairs daudzi nevarēs atļauties, ja kabelim PVN pacēla no 5% uz 21%. Bezmaksas kalendārs ir pieejams visiem.
saule
s
Patiesi simpātisks un gaumīgs kalendārs `, praktisks un derīgs visiem lauku večukiem un pilsētu omītēm.Paldies.Labākais no labākajiem.
zinātājs
z
Vispār jau Rozes un viņa partijas ZZS rīcības ir nožēlojamas.Plātīties ar bildēm kalendārā un vienlaikus bezdarbībā ļaut nogrimt Latvijas laukiem,nevienā jomā nevarēt izdarīt ko vajadzīgu un lietderīgu.Partija, kuru tāpat kā visu koalīciju nedrīkst vairs laist pie teikšanas . Turklāt attiecībā uz sadarbību ar Lauku avīzi- to neviens nepiemin, ka Meža attīstības fonds( Roze ir fonda priekšsēdis) 2008. gadā pārskaitīja naudu kādam atbalstītam projektam.Tā arī bija foto grāmata.Pilnīgi skaidrs, ka tā kārtējo reizi bija labi pārdomāta shēma- iedeva naudu vienam projektiņam ar tāmi, kas apmaksāja arī to otru, jo 160 000 eksemplāri kalendāra nemaksāja dažus tūkstošus, bet gan desmitiem.Būtu interesanti uzzināt cik liela bija šī tāme, jo tos kas strādā šajā jomā piemānīt nevarēs.Tā, lūk, Rozes kungs, meliem īsas kājas.
ciniķis2
c
Mārtiņam drīz fotogrāfa iemaņas noderēs meklējot darbu, jo deputāta statuss viņam vairs nespīd. Bet nu, ceru, ka jaunā vara būs pietiekami aktīva, lai vajātu vecos zagļus un ņemtu viņiem nost tos glaunos BMW. Tiesībsargājošo iestāžu uzmanība tiks fokusēta uz šiem bijušajiem zagļiem. Pirmais par ko Roze būtu pelnījis krimināllietu, tas ir par apzinātu kaitniecību iznīcinot veselas ražošanas nozares, lauksaimniecību un zivsaimniecību tajā skaitā. A pēc tam, ja varēs izpētīt sakarības starp viņa pieņemtajiem lēmumiem un viņa materiālās labklājības straujo pieaugumu. Vispareizāk, būtu konfiscēt visu, kas viņam radies ministrēšanas laikā, tas jau a priori noziedzīgi iegūta manta, alga viņam bija kabatas naudai un pusdienām.
Ieva
I
Ja jau tagad pat vēlētājus ir jāpiesaista nevis ar apģērbtiem politiķiem, bet plikām meičām (jebšu viņas būtu tās kandidātes?), tad varbūt opozīcijai vajadzētu pazondēt slimnīcās, nespējnieku namos un atrast riktīgu mākslas fotogrāfu, kas varētu iztaisīt plikņu kalendāru tādā melnā humoriņa garā?
Zane
Z
Man vienalga, kas ir fotogrāfs, bet, šoreiz nopērkot manis iecienīto kalendāru, biju satriekta, cik sliktas bildes. Vai tiešām jāliek kalendārā tik nožēlojamas fotogrāfijas? Vai fotogrāfs finansēja šī kalendāra izdošanu? Katrā ziņā pēc sērīgas apdomāšanās es minēto kalendāru izmetu ārā. Un nevis kādas partijas, bet nožēlojamo attēlu dēļ.
AD
A
Vienīgais, KO VARĒTU NOŽĒLOT iegādājoties šo kalendaru ir, ka kāds procents no tā pārdošanas cenas varbūt varētu būt ieripojis naftas partijas (paši viņi sevi nez kāpēc sauc par zaļiem zemniekiem) melnā kasē. Kas attiecas uz pārējo, esam taču jau kopš krievu laikiem pieraduši neievērot to, ar ko uzmācas aģitātori. Arī šoreiz kalendarā interesē VIENĪGI datumi, svētki, vārda dienas, saules un mēness dati, bet kam kāda daļa par to, kas ko fotografējis, nemaz nerunājot par penterēm lapu malās. Vai tās kāds kādreiz ir ņēmis par pilnu?
ciniķis
c
Nespratu, lauksaimniecības iznīcinātāji vēl cer tikt kaut kur ievēlēti?!!!
dzeris - spd
d
Jā, velns parāvis, pats pat nepamanīju!
!
!
Schnirks fotoblogaa vai photodom.ru > Google. Registreejies un piedalies pirtiis, kaare jaf nau mazinaajusies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Eksperti

Kāda būs šā gada vēlēšanu kampaņa?

Arnis Kaktiņš, sociologs


Ja pirms gadiem diviem trim bija zināma stabilitāte un bija skaidrs, ka tiks izmantoti jau zināmie modeļi ar kādām modifikācijām, tad tagad prognozēt, kas notiks pēc dažiem mēnešiem, nav iespējams. Pieļauju, ka kampaņa varētu būt nabadzīgāka, jo partiju ziedotāji taupības režīmā nebūs tik dāsni. Nezinu, ar ko politiķi varētu uzrunāt vēlētājus, jo šobrīd noskaņojums sabiedrībā ir ļoti depresīvs, uzticību nebauda ne pozīcija, ne opozīcija. Skaidrs, ka politiķi nav tie, kuri kontrolē situāciju un nosaka darba kārtību.

Brigita Zepa, socioloģe


Cīņa būs vēl asāka, un solījumi vēl trakāki, jo šobrīd esam krīzes ielejā, tāpēc solījumu lauks ir ļoti plašs. Kanāli, kā tos izstāstīt vēlētājiem, būs izsmalcinātāki. Tiks darīts viss, lai rezultātu panāktu ar mazākiem tēriņiem. Satura ziņā labas iespējas būs tiem, kas, kritizējot pagātni, sevi pozicionēs pozitīvā gaismā — "pakāpsies uz kauliem". Atkal būs aktuāla patriotisma līnija, kas arī kādu laiku nav ekspluatēta. Vienotības un solidaritātes kārti varēs izspēlēt, sakot vēlētājiem: mēs arī samazinām izdevumus, dzīvojam taupīgi.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas